Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 100
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Давате ли си сметка какви сме романтички?! Да гледаме 25 серии, по една на седмица, само предчувствие за близост... Не е истина! Значи толкова ме е затиснала практичността и материалното, че имам нужда всеки четвъртък да въздишам по една красива, платонична любов.

И Мариана да питам  нещо - в първия филм има ли я като героиня Кристен?

# 691
  • Пловдив
Не. Той е само 2 часа. Няма Мустафа, няма Кристин, няма богатите в това развитие.
Нашият сериал е по-хубав. Още в първите серии се установи
тотално отклонение от филма. Основно е спазено - насилието.

# 692
Давате ли си сметка какви сме романтички?! Да гледаме 25 серии, по една на седмица, само предчувствие за близост... Не е истина! Значи толкова ме е затиснала практичността и материалното, че имам нужда всеки четвъртък да въздишам по една красива, платонична любов.
И Мариана да питам  нещо - в първия филм има ли я като героиня Кристен?
Специално аз, наистина ползвам този филм като антидепресионно лекарство за проблемите ми напоследък. По принцип съм романтично лигава и любовните трепети на Керим и Фатмето ми идват повече от добре в този момент. Много ми се иска пак да ги видя в тази ситуация -
, но тя също да го иска и да усмихнати. Praynig

# 693

да си припомним един хував момент от друг сериал, който се надявам и тук да ни се случи.  Praynig Praynig Praynig Grinning Grinning Grinning Grinning Керим дали е толкова кръшен обаче?  Crazy Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

# 694
geri и аз така! В ежедневието си, в работата съм железна. Имам само четвъртък от 21 до 23:15  часове на романтика. От близост между героите сме доста далеч. На мен ми се иска да ги видя да се усмихнат един на друг или да се смеят заедно. Много нещастия им се стовариха. Те са толкова млади и красиви, че ми е жал да ги гледам все разплакани.

# 695
  • Пловдив
Кръшен е Керим. В клипчето за представянето на сериалите на
канал Д - така хубаво танцуват в ритъм. Не забравяйте, че конкурса който
спечелва през 2004/5 година - е с танци, песни, литература, сценично изкуство -
1 място взема Енгин. Всичко го има в нета.

# 696
  • Пловдив
По важното е Керим да заведе Фатмето в по - изискано заведение
и там да повторят оня танц с взаимна любов.

# 697
По важното е Керим да заведе Фатмето в по - изискано заведение
и там да повторят оня танц с взаимна любов.
аз някак си не си представям нещо изискано, а по-скоро нещо романтично и оригинално, в интимна обсстановка. Керим е романтичен и сантиментален. Peace

# 698
Прекрасно!!! Само не знам как момичето ще се навие да отиде...

# 699
е ти немаш ли вяра в Керим, първо я накара да седне до него, после ще я накара да отиде с него.  Peace Peace Grinning Grinning Grinning Grinning

# 700

И аз така Peace Дори и да отиде,което освен чрез някаква лъжа(друго не ми идва на ум Rolling Eyes),нямам идея как би станало,дано не му каже пак,че ще си плати за този номер ooooh!

# 701
е ти немаш ли вяра в Керим, първо я накара да седне до него, после ще я накара да отиде с него.  Peace Peace Grinning Grinning Grinning Grinning
[/quote]

Трудна работа. За разлика от повечето тук, аз съм по голям фен на Фатмагюл. От нейния отбор съм и ми се вижда мисията невъзможна.

# 702
Извинявай bonobo, май сме две!

# 703

Трудна работа. За разлика от повечето тук, аз съм по голям фен на Фатмагюл. От нейния отбор съм и ми се вижда мисията невъзможна.
[/quote]
стига де, направо уби всичко детско в мен. Confused  Аз вярвам в любовта и вярвам , че ще дойде момент, в който Фатмето няма да може да диша без Керим.  Peace Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 704
Но все пак искам да вмъкна, че наистина на този етап освен да му каже, че ще си плати, друго няма да стане. Тя още е прекалено остра на моменти и като прибавим вътрешната война, която води със себе си и как иска да се убеди сама себе си, че не го харесва този човек, просто на този етап мечтите ми са мираж. Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт