Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Sevilen dizi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" yine nefes kesen bir bölümle ekrana gelecek. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Mukaddes'in Murat'ı da alarak evi terk ettiğini öğrenen Rahmi sinir krizi geçirecek. Ağabeyini sakinleştirmekte güçlük çeken Fatmagül, bir kez daha Kerim'den yardım isteyecek.

Kerim'e güvendiğini kendisine itiraf etmekten çekinen Fatmagül, genç adamın hislerini öğrenmek için bir adım atacak. Kerim'in "neden gitmiyorsun" sorusuna vereceği cevap beraberinde aşk itirafını da getirecek...

Някой знае ли какво пише?

# 706
Случайно да имате излъчените до момента епизоди със субтитри на английски? Видях, че на първа страница има превод на части от последните серии и предполагам, че няма на предходните, а ми стана любопитен този сериал.
Благодаря предварително.

# 707
Случайно да имате излъчените до момента епизоди със субтитри на английски? Видях, че на първа страница има превод на части от последните серии и предполагам, че няма на предходните, а ми стана любопитен този сериал.
Благодаря предварително.
http://www.whatisfatmagulsfault.com/search?updated-min=2011-01-0 … mp;max-results=28
Веднага те снабдявам ,някой серии не трагват, но субритрите могат да се свалят.  Peace

# 708
Благодаря предварително.
http://www.whatisfatmagulsfault.com/search?updated-min=2011-01-0 … mp;max-results=28
Веднага те снабдявам ,някой серии не трагват, но субритрите могат да се свалят.  Peace
Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet

# 709
„Каква е вината на Фатмегюл?”-извънредно за почитателките от форума-BG MAMMA.
2 Сезон

Две години по-късно...

Мукадес и Рахми,след множество  премеждия се завръщат в родния си край,където се мъчат да сложат ново начала в името на сина си Мурад.
Мерием,остава в Истанбул където открива собствена дрогерия и бизнеса и се развива успешно.Заживява сама в апартамент над дрогерията,но на хоризонта се задава един съсед,който е влюбен в нея..../това е тема за3 сезон/.
Мустафа,след като излиза от психоболницата връща парите на Яшаранови и открива любовта и спокойствието в лицето на Асу,която междувременно очаква дете от него.
Яшаранови се опитват да стъпят на крака след фалита,който е в резултат на голям обществен скандал зарадо укрити данъци,нечестни сделки и т.н. и не на последно място прикритата истина за изнасилването.Решат Яшаран претърпява инсулт и е в инвалидна количка,сина му поема бизнеса заедно с Вурал и Ердоан.
Керим и Фатмегюл,заживяват заедно в новата си къща,която купуват с помоща на бащата на Керим.Керим започва свой бизнес като открива школа за изкустава /ковачество/.Фтамегюл завърша средно образование и вече е студентка по кулинария и е  процес на откриване на собствена закусвалня.Отношенията им с Керим в момента вървят към затопляне,но все още вината която изпитва Керим и травмата на Фатмегюл не се преодолени.Предсотои да видим какво ще се случи след като отидат заедно на почивка...

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 710
 Joy Joy Joy "Нещо като Дързост и красота"!!!

# 711
Joy Joy Joy "Нещо като Дързост и красота"!!!

Е това хич не съм го и гледала,но на мен този сценарии по ми допада Mr. Green

# 712
Предлагам да си заформим букмейкърска дружинка със залагания. В кой сезон ще се докоснат Фатмагюл и Керим? а) в края на първи б) във втори с) в десети д) никога (малко черен хумор по обед)

# 713
Предлагам да си заформим букмейкърска дружинка със залагания. В кой сезон ще се докоснат Фатмагюл и Керим? а) в края на първи б) във втори с) в десети д) никога (малко черен хумор по обед)
newsm10 newsm10

# 714
Здравейте, вие сте изписали цялата тема докато аз се включа и сте минали през поезията и зодиите.
Моето детенце е болничко и едва сега се включвам.
Докато ме е нямало при вас е било много приятно.
Та и аз да си кажа зодията КОЗИРОГ родена съм 24.12.76  Embarassed Embarassed

# 715
http://www.youtube.com/watch?v=6jpIngPPLHY 25-5част
 Моля ако някой разбира турски да удари едно рамо че в 6 част има 2 изречения който са важни пък аз не съм много сигурна това ли точно имат в предвид че да го напиша и не мога да завърша превода на 6 част

# 716
123 eli ,детенце да се оправя по бързо Hug

# 717
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=6jpIngPPLHY 25-5част
 Моля ако някой разбира турски да удари едно рамо че в 6 част има 2 изречения който са важни пък аз не съм много сигурна това ли точно имат в предвид че да го напиша и не мога да завърша превода на 6 част
sara bri имаме нужда от тебОт два дни не е влизала в темата....

# 718
  • Пловдив

Докато чакаме - снимка от 26 серия.

# 719
  • Пловдив

Тука ако не и каже, че я обича, ще чакаме 3 сезон....

Общи условия

Активация на акаунт