bubolechence, откакто се е родил малкия, ноктите на краката са му с еднаква дължина - никаква

brilliant и Дидко мрази да го обличам - реве та се къса
Успокоявам положението като му пея песнички и игри от рода на "Къде е на Дидко ръчичката? ... Ето яяяя!" и така нататък - помага 
vany666, някъде четох, че точно сега е периода, в който малките вече се осъзнават и усещат. Всеки нов човек, би могъл да ги разстрой, ако са свикнали само с мама например. Аз затова наобикалям бабите по-честичко (то не сме се спряли, откакто се е родил де). Засега проблеми няма, дано и занапред да е така контактен

Много се радвам за малката Алекс! Да е жива и здрава и това да бяха последните трудности в семейството на Емили!
Ulia, нямам по-голямо дете, но ситуацията ми е досущ позната... От другата страна, обаче... Като бебе съм имала здравословни проблеми и от там - нашите взели да ме глезят много. И така до доста голяма, защото си имам много ясни спомени - каквато и беля да правих, отнасяше го кака ми
И бъди сигурна - няма да те запомни като "лоша и истерична майка"

БиРенкА, приемаме нови попълнения - колкото повече, толкова повече, но все пак, мисля, че беше редно да се представиш първо

Относно неграмотните постове - и мен адски много ме дразнят, но едва ли ще променя нещо, ако след всеки такъв, пиша, че поста е неграмотен
Тук сме се събрали, за да споделяме радостите покрай децата и да търсим подкрепа в трудните моменти, нека да запазим добрия тон

Може да пратиш снимка на малчо на мейла ми (на първа страничка), за да я добавя и нея

btw сега ще сложа снимчиците, че гледам има доста

Аз вчера успях да въведа и моркова
Усеща се вече човечето 
...Забравих друго какво щях да пиша

ама той ,много шаваше на кантара и после на см не даде да го опънем
,но аз си виждам как расте и не се притеснявам.Биха му последния пентаксим и синфлорикса,рева на втората малко,но бързо се нахили като го гушнах.И ние имаме зелена светлина за захранване,но не ми казва как защото знае,че аз си записвам всичко и ще си гледам от каката.Само ме подсети като вкарам 2-3зеленчука да давам през ден четвърт жълтък.

.Соня беше няколко дни с температура и стигаше нощем до 39.2,отделно запушено носле.Не спеше нощем и с баща й просто зомбирахме тези няколко кошмарни нощи,които ми се сториха години.Спеше ни в ръце,защото като тръгна да я слагам в легълцето й започваше истеричен рев.Ама на какво се казва рев,така не е ревала,когато е поела първа глътка въздух
.Милата само колко зле й беше.Свари й се мозъчето от тая пуста темп.Сега като мина темп. се появи нещо като обрив и вече

С каката /т.е. по старите методики/ и пшенично-млечна каша започнахме в 5-тия месец и попарата захранихме в 6-тия.И никакъв глутен не ни е шашкал

дано се похваля като се прибера въпреки че там чел не чел е непредвидимо