Честити половин годинки на мъниците родени на 10ти.
Биренка, добре дошла. То лошо няма да имаме нови попълнения. Едни идват, други си отиват.

Велизарка (Галя), честит имен ден!
Съжалявам за колата, че е станало така, ама вие като я купувахте не взехте лис вас човек дето да разбира, някои майстор...мъжа ми има сервиз за коли и постоянно го влачат разни клиенти с тях да ходи да гледа като си купуват колите, та според мен това е начина...ама късн вече, дано се развият във вапа полза нещата! За Дари хубавото е, че вече е добре, нямакак ще се разболяват и те са човечета, трудно и неизбежно е. За болестта ти и аз не знам какво представлява, но ще мине време, ще свикнеш с мисълта, ще я приемеш и ще си живееш нормално

.Честито и от мен
!
.Започна и да пролазва на по-големи разстояния ,откри и потребност да се обръща и от корем по гръб - абе дупе да ми е яко вече
.
! Честити месечинки на днешните месечинковци! Браво за хубавите новини от EmilieArie!
. Растат много бавно, единствено на палчето малко по-бързо, но явно са меки, защото се чупи и не съм й рязала още.
! 

Твоят пост после ще му обърна специално внимание да го прочета.
!Дано Дари скоро оздравее,днес Яничка ще идват към Пазарджик и ще се видим,ако не се обърка нещо.Илик123,Мъниче,ако можете елате и вие и който е близо.Срещата ще е към 13-13:30!
!

Не съм запозната с Хашимото, но хвърлих един поглед в Гугъл - поне може да се контролира с лекарства, което все пак е нещо. А малката ще се оправи, нашите септемврийчета са много борбени дечица.

или ще му нормализира микрофлората в стомахчето???
- хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,
тц - не стана. 
Накрая към 4 часа го връчих на баща му, отидох в хола и заспах на спокойствие. За първи път абдикирам в друга стая, но наистина имам чувството, че щях да припадна от недоспиване вече. Той си спи супер през деня по няколко пъти, доволен, с вдигнати ръчички и усмивка на уста, а нощем иска да наваксва с игрите май. Дано си обърнем режима скоро
Иначе мога да го похваля, че много се заиграва с играчки вече, говори им и им пее, понякога и по половин час не се сеща за мен. А и аз веднъж си влязох да се къпя най-спокойно и забележете - забравих че бебето е само в креватчето и се позабавих
Кой ли е напълно здрав в днешно време, всички сме с едно или друго оплакване в здравословно отношение. Трябва да си пазим нервите за по-далечно бъдеще (когато ще имаме тийнейджъри
или ще му нормализира микрофлората в стомахчето???
(обратно на Ники
)
Обаче не очаквай моментален ефект. Поне няколко дни ще трябва, за да се стабилизира коремчето
И непоискан съвет- когато друг път сте на АБ или силни лекарства взимай/давай пробиотици, за да се щади флората в стомаха
Препоръчани теми