Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 24 016
  • 698
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Привет Mr. Green

Гале Hug Hug Hug
Гадните неща винаги идват на куп, но бъди силна Hug Дари има нужда от теб Hug

Ивчи, за да се изчисти организма от антибиотика - давай Туя. Дидко 2 месеца беше с разстройство, заради антибиотиците в болницата и нищо не му помагаше. За 2 дни му давах Туя и се оправи човечето Simple Smile Има доста инфо из нета, ако искаш - прочети Simple Smile

brawn и Дидо като имаше люспички, докато го решех, му падаха кичурчета косичка. Сега човека си има доста, даже и за фризьор сме готови Laughing Laughing Laughing

Gergan_ka, при нас моркова действа доста разхлабващо newsm78

Люляче, аз мисля първия въведен плод да е банан Simple Smile Е, това - като му дойде времето Simple Smile

bubolechence досега съм въвела броколи и морков. От броколито на едно хапване си изяжда по 3-4 букетчета, колкото юмручето му, а от морковите - 2-3 парченца, колкото моето кутре. Има апетит и ако му дам и още ще си хапва, но не искам да му замествам хранене до годинката Simple Smile

Рали, успех! Мен един доцент, на изпита по линейна алгебра и аналитична геометрия ме разпитваше за мнението ми за Баташкото клане newsm78

Дани, мислех да отскоча до Пазарджик, защото съм при нашите в Брацигово, но с колата на татко нещо не смея да тръгна, че не съм я карала, пък мъжа ще си дойде с нашата чак вечерта Sad
Ако навия братовчед ми да ни докара, ще ти звънна Simple Smile

alximika, много сладко е постъпила Мая Hug Много добре разбирам мъжа ти - Жоро (татито) като си дойде и Дидко ме забравя напълно Cry

# 166
Добро утро

сега да ви разкажа как ще има смъртни случаи на лекари.

Дари от много отдавна ( от около 3 -тия месец) и излезнаха едни пъпки под гушката,ние много пъти сме ги коментирали с вас и аз всеки път питах педи какво да го правя и всеки път едно и също- "нищо,това е от потене". такааа, обаче тоя обров започна много да се разпростира по тялото и аз я заведох на кожен - тя ми изписа на рецепта  Shocked екзомега-та на А-дерма. аз не го купих ,а взех на д-р Тайс балсама. не се повлия ,но и не се възпали. Сега от температурата ли, от оцета ,с който я овивах ли ,ама като пламнаха тези ми ти неща ужас. И аз се сетих за онази рецепта и отидох и купих екзомега-та - лелелелел ,ако знаете какво причиних на детето си,като пламна цялото тяло, тя пищи защото я сърби - полудях вчера вечерта. И се свързах с една д-р попниколова -частно педи и тя веднага дойде - та , наистина обрива бил от това,но от влагата са се появили гъбички,микроорганизми и за това е толкова зле вече и ми изписа кортикостероид. аз не съм им фен и реших днес пак да я водя на кожен ,НО я намазах с фенистил гел -  newsm09 - хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,  Crossing Arms тц - не стана.
та ,май ще се окаже ,че доста съм си помъчила детето и се чувствам мноооого зле от факта. а ,ето , още спи милата .

п.п. Благодаря за пожеланията за именния ден. Всички да сте живи и здрави

А защо не си отишла по-рано на дерматолог?Нали затова са лекарите.И другото:защо при условие,че има изписано лекарство за гъбички,които по принцип са много упорити  и трудно се лекуват,ти на своя глава мажеш с други лекарства?За мен постъпваш безотговорно към детето си!
И фенистила помага само при сърбежа,но не и да лекува,особено гъбички!!!

# 167

vany, сетих се да добавя, че плъчът от чужди хора наистина е описан като част от нормалното развитие на бебетата в тези седмици.

Дано е само период  Praynig Иначе и много усмихнато и весело дете.Дори и като е гладен не плаче, а само мрънка.  Heart Eyes

# 168
Добро утро!
Честити половин годинки на Елена, Даниел и Костадин!
galq, ето виждаш ли, всичко се нареди с Дари! Не се обвинявай! Вярно е, че се учим на децата си, но нищо фатално не си направила, стараеш се и правиш най-доброто като майка, но понякога без да искаш грешиш, човешко е! Не му мисли, щом вече е спокойна бебка трябва и ти да си таква, само по този начин ще и помогнеш - с позитивизъм и усмивка, малки са но всичко усещат.
brawn, Ники не съм го мазала, не съм правила нищо специално за тези люспички, сами изчезнаха някъде около 4-я месец.
_Dana_, и нашето зверче спи през деня, а нощем се буди често, но свикнах вече . И по същия начин се заиграва сам, може и час да изкара с песни и ръкомахания, кара се на играчките, усмихва им се. Joy Като се сети, че е сам почва да мрънка и така докато не ме види.
Люляк, разбрах те  newsm78, малко мисленето ми е трудно от близо 1 година Joy. Ще видим сега как ще нагодим режима. И ние ставаме към 7.
За къпането - къпим Ники през ден и през ден само дупцето, това от 2-3 седмици, а преди всяка вечер го чипкахме. Нооо като пролази пак ще е всяка вечер.
За пърия плод - дадох круша, предимно заради запека, а и това си е наш плод. Да свикне да яде, да го харесва, че като порасне да си папка крушки, ябълки и прасковки, защото има в градината на свеки.
Днес вече няма вятър  newsm44 newsm68 newsm44 !!!
Ще излизаме, урааааааа!

# 169
  • София
Започвам и аз да се чудя къде се изгуби Яничка ,и Eva2010 спря да пише ,да не би да са се обидили нещо  newsm78 .

# 170
  • Пловдив
На Яни, майка и е при нея, най-вероятно - заради това.
Днес е в Пазарджик, тъй че едва ли ще се появи тук Simple Smile

За Ева не знам newsm78

Мен не ме свърта вече и излизам Mr. Green

# 171
  • София
Забравих да попитам майчетата, които ползвахте БИОГАЯ , как мислите дали ще има ефект ако дам на баткото такова нещо.
На мен частната педи, която доста се вглежда в такива неща, изрично ме предупреди с АБ да давам и биогая.
Ама тя и Лора при АБ успяваше милата да се "разстрои", все още беше с пампа, дупето се изриваше. Оффф, не искам да си спомням.
От миналия февруари не е пила АБ, дано да удържи фронта. Ама и аз здраво я тормозя с клеева тинктура и чай с мед, че диването не иска плодове.

За туя - не знам, не съм давала, но ако е от рода на пробиотиците, предполагам че ще помогне.

Гала, всичко ще се нареди. Не се обвинявай,  и аз правих експерименти с Лора няколко пъти.

И по тоя повод споделям мнението, че първородното дете трябва да е абсолютен наследник (ако има кво да наследи) заради всички опити, които се правят с него.  Mr. Green

# 172
  bouquetПРИВЕТ честити месечинки на бебчетата днес   bouquet
за ГАЛЕТО  малко ми стана гадно .но всичко е поправимо не мисля ,че си е правила експеримент просто е търсила най-добрият вариант.Все пак доктори и доктори аз в такъв случай ходя при двама и им гледам сеира как всеки действа различно..тогава ходя при трети.Все пак доста неприятна случка и със заболяването на сама Галя  newsm78.Пожелавам и да не се предава  Heart Eyes

Ние ще ходим на разходка исках да разведря обстановката и да споделя товаhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1685391814750&comments

# 173
Биогая е пробиотик, дават го и за възрастни и за деца и за кърмачета. Въпреки всичко, мисля, че е добре да се консултираш с лекар! Peace
Туя е хомеопатично средство и не е пробиотик. Дава се, за да се понесат по-леко ваксините.

# 174
Здравейте мацки  Grinning Извинявайте, че толкова дълго не съм влизала в темата /дори не съм и чела/. Надявам се не сте си помислили, че не ми е приятна компанията ви или пък съм сърдита нещо - нищо подобно  Hug Просто последните 2 месеца бях/ и още съм/ адски заета - януари -очни, после почнах да уча за изпити, утре ми е последният, писане на курсови, същевременно продавахме един наследствен апартамент, та и там голямо бягане. Подготвях документите на Лора за градина, че почна подаването и на всичкото отгоре реших че точно сега е момента да реализирам една моя цел - да отида до Лондон  Laughing Та и паспорти вадих, документи всякакви...А бе с две думи - убих се от тичане тия 2 месеца. И в неделя летя за Лондон. Майка ми ще гледа Ема 2 месеца. Ема е добре - малко лакомо слонче - всичко яде   261uu, пу-пу. Само като види лъжицата и хич не пита каша ли е, пюре ли е. Вече е 65см и почти 8кг.

# 175
  • София
E.L. радвам се че се включи, тук се питахме вече какво става с теб.
Дано твоята Лорка да има късмет с градините, че знам че и във Варна е гърч и борба...

Ох, не исках да прозвучи в предния пост, че се правят експерименти/опити с детето нарочно. Надявам се, че е не е прозвучло грубо, ама то и думичката май не беше на място.
Мисълта ми беше, че понякога ти се струва добре да направиш нещо, но после с времето виждаш че не е трябвало да се постъпи точно така.
За съжаление стават и грешки, дори и неволни.

Сега например си се чудя с къв акъл се опитах да капя лук с физ.разтвор на щерката навремето. То само с опита си и останах де... Ама нямаше и да опитам, ако преди това бях капнала на мен...

# 176
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1685391814750&comments

Плами, много хубава булка си била   bouquet ! Голяма красота!

Момичета, имам  въпрос за кашите. Аз не започнах захранване с каша, а с пюре, но мисля вече да давам каша. Но не мога да се ориентирам към марки, видове, затова моля майките, които дават да ме насочат, а също така кога давате кашата - следобед ли? Мерси предварително   bouquet

# 177
Ние ще ходим на разходка исках да разведря обстановката и да споделя товаhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1685391814750&comments

Palmirka, това може би е най-стойностния сватбен видео материал, който съм гледала досега   bouquet

# 178
Това за първите деца е вярно.Всяка майка прави най-доброто за детето си, но и ние сме хора - случва се да сгрешим.
Gala., не се обвинявай, направила си това което си смятала за редно.Важното сега е, че Дари ще се оправи. Peace А ти горе главата, ще се подредят нещата и при вас. Peace
За биогаята - не знам дали знаете, казаха ми че трябва да се държи в хладилник.Иначе нямало никакъв ефект от нея.Колко е вярно... Thinking ...аз имам купена, но не съм я държала в хладилник и така си стои, ще взема да я хвърля, поне да не се ядосвам.
На Теди в болницата за нормализиране на чревната флора след АБ му даваха прахчета Линекс бейби.
Danielkka, ако знаех по рано за срещата щях да се организирам да дойда и аз.Нищо, другия път.
Sweet_maniche, ти пък си ми още по близо сега. Simple Smile Ние сме в с.Капитан Димитриево, съвсем близо да Брацигово.Айде като си идвате насам може да се организираме нещо Пловдив-Пазарджишката група  Grinning , къщата е с голям двор, може да си играят на воля мъниците. Simple Smile
И да се отчета и аз от консултацията - 7500, 67 см, върви почти същите мерки като кака си.Ама милото го разсипахме - 2 ваксини, кръв, урина, ортопед, не можа да си поспи следобед и вечерта просто се размаза.За обрива на бузките ни изписаха лосион с урея, дано има ефект.

# 179
  • Пловдив
Туя е хомеопатично средство и не е пробиотик. Дава се, за да се понесат по-леко ваксините.
Туя НЕ СЕ ДАВА 2 дни преди и 2 дни след ваксина, защото я "обезврежда" Peace
А за това, че не е пробиотик - не е Simple Smile Хомеопатичен лекарствен продукт е Simple Smile

Ember, до национална среща може и да не се стигне, но една Пловдивско-Пазарджишка може да организираме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт