Гале

Гадните неща винаги идват на куп, но бъди силна
Дари има нужда от теб 
Ивчи, за да се изчисти организма от антибиотика - давай Туя. Дидко 2 месеца беше с разстройство, заради антибиотиците в болницата и нищо не му помагаше. За 2 дни му давах Туя и се оправи човечето
Има доста инфо из нета, ако искаш - прочети 
brawn и Дидо като имаше люспички, докато го решех, му падаха кичурчета косичка. Сега човека си има доста, даже и за фризьор сме готови
Gergan_ka, при нас моркова действа доста разхлабващо

Люляче, аз мисля първия въведен плод да е банан
Е, това - като му дойде времето 
bubolechence досега съм въвела броколи и морков. От броколито на едно хапване си изяжда по 3-4 букетчета, колкото юмручето му, а от морковите - 2-3 парченца, колкото моето кутре. Има апетит и ако му дам и още ще си хапва, но не искам да му замествам хранене до годинката

Рали, успех! Мен един доцент, на изпита по линейна алгебра и аналитична геометрия ме разпитваше за мнението ми за Баташкото клане

Дани, мислех да отскоча до Пазарджик, защото съм при нашите в Брацигово, но с колата на татко нещо не смея да тръгна, че не съм я карала, пък мъжа ще си дойде с нашата чак вечерта

Ако навия братовчед ми да ни докара, ще ти звънна

alximika, много сладко е постъпила Мая
Много добре разбирам мъжа ти - Жоро (татито) като си дойде и Дидко ме забравя напълно
- хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,
тц - не стана.
Иначе и много усмихнато и весело дете.Дори и като е гладен не плаче, а само мрънка.
Като се сети, че е сам почва да мрънка и така докато не ме види.
ПРИВЕТ
Извинявайте, че толкова дълго не съм влизала в темата /дори не съм и чела/. Надявам се не сте си помислили, че не ми е приятна компанията ви или пък съм сърдита нещо - нищо подобно
, пу-пу. Само като види лъжицата и хич не пита каша ли е, пюре ли е. Вече е 65см и почти 8кг.
...аз имам купена, но не съм я държала в хладилник и така си стои, ще взема да я хвърля, поне да не се ядосвам.