Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 24 024
  • 698
  •   1
Отговори
# 180
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1685391814750&comments

Плами, много хубава булка си била   bouquet ! Голяма красота!
да, наистина - разкошна булка и много хубава сватба.  Peace

# 181
Добро утро

сега да ви разкажа как ще има смъртни случаи на лекари.

Дари от много отдавна ( от около 3 -тия месец) и излезнаха едни пъпки под гушката,ние много пъти сме ги коментирали с вас и аз всеки път питах педи какво да го правя и всеки път едно и също- "нищо,това е от потене". такааа, обаче тоя обров започна много да се разпростира по тялото и аз я заведох на кожен - тя ми изписа на рецепта  Shocked екзомега-та на А-дерма. аз не го купих ,а взех на д-р Тайс балсама. не се повлия ,но и не се възпали. Сега от температурата ли, от оцета ,с който я овивах ли ,ама като пламнаха тези ми ти неща ужас. И аз се сетих за онази рецепта и отидох и купих екзомега-та - лелелелел ,ако знаете какво причиних на детето си,като пламна цялото тяло, тя пищи защото я сърби - полудях вчера вечерта. И се свързах с една д-р попниколова -частно педи и тя веднага дойде - та , наистина обрива бил от това,но от влагата са се появили гъбички,микроорганизми и за това е толкова зле вече и ми изписа кортикостероид. аз не съм им фен и реших днес пак да я водя на кожен ,НО я намазах с фенистил гел -  newsm09 - хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,  Crossing Arms тц - не стана.
та ,май ще се окаже ,че доста съм си помъчила детето и се чувствам мноооого зле от факта. а ,ето , още спи милата .

п.п. Благодаря за пожеланията за именния ден. Всички да сте живи и здрави

А защо не си отишла по-рано на дерматолог?Нали затова са лекарите.И другото:защо при условие,че има изписано лекарство за гъбички,които по принцип са много упорити  и трудно се лекуват,ти на своя глава мажеш с други лекарства?За мен постъпваш безотговорно към детето си!
И фенистила помага само при сърбежа,но не и да лекува,особено гъбички!!!

доста силни думи - няма да ги коментирам.
заведох детето си на кожен преди 2 месеца даже
защото екзомегатае за АД , а тя няма АД ,потвърдено от самия кожен с коментара" абе тя няма,ама за да не седи така и го купи. ами,аз не купувам нещо е така
и тя няма гъбички ,а някакви бактерии,които изсушават кожата,или и аз незнам точно какво ( те нали много обясняват)
  newsm78 сигурно съм много безотговорна щом я водя вече при трети кожен и втори педиатър  newsm78

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 17:44 от gala.

# 182
  • София
Честита половин годинка на Ели, Дани и Коцето!!! Да растат здрави и засмени и да носят много щастие и радост на всички!!!

Палмирка, страхотна сватба, с много настроение и усмивки!  Peace А ти си много красива булка!  Grinning Благодаря, че сподели с нас! Чак ми се прижени отново.  Heart Eyes
Гери кашата обикновено се дава за следобедна закуска. За да направиш своя избор, тук може да се ориентираш, какви каши се предлагат на пазара и какво точно съдържат-СПРАВОЧНИК: КАШИ Аз лично гледах преди всичко кашата де е безмлечна, да няма добавена захар и да е по-изчистена като съдържание. Отделно към  кашата прибавях пресен пасиран плод или пюре. Макар, че Ивана предпочиташе плодовете да си ги хапва отделно, а кашата - чиста. И така започнах след като се събуди следобед първо да дам плода, а след половин час - кашата.
Давах следните каши - започнах с Оризова безмлечна на Милупа, после Елда на HiPP, след това Грис (ориз и царевица) на Милупа, Просо на Сънвал. После правех домашни каши от пасирани овесени, ръжени, ечемични и пшенични ядки, с които въвеждах глутена. Тях давах сутрин за закуска, вместо попара. А безглутеновите предлагах следобед. Когато въведох вечеря, вместо със сухар сгъстявах супата с Каша 7 зърна на Милупа. Май това бяха кашите, които съм давала.
Е.Л., наистина е било интересно при теб напоследък.  Simple Smile Браво за куража да опиташ да постигнеш мечтата си! Peace Желая късмет и лесна адаптация! Стискам палци и децата бързо да свикнат с промяната, макар че на теб сигурно ще ти бъде по-трудно. Дано си заслужава! Hug
Гала, много кофти случки са ти се насъбрали напоследък, но заради Дара се опитай да приемаш по-философски нещата и не се ядосвай. Всичко ще мине и замине, само нервите дето ги хабиш ще ти трябват. Hug И не се връзвай на разни приказки, че си постъпила безотговорно. Щом педиатърът и кожният доктор не са видели проблема, ти откъде би могла да предположиш какво й е точно на Дара, така че не се обвинявай и ти самата. Горе главата и се усмихни, колкото и да ти е трудно!  Hug
bubbast, Гала се въздържа от коментар, но аз не. Дори и тя да е безотговорна майка, което е далеч от истината, кои сме ние, че да я обвиняваме и порицаваме. Нима ние сме идеалните, безгрешните и винаги прави супер-майки. Човешко е да се греши, нали така се учим от опита и грешките си. Жалко, че точно сега, когато тя е толкова разстроена от всичко, което й се е струпало, вместо съвет или просто морална подкрепа, тя получава тежки думи и упреци.
Герганка, и двете ми деца винаги са се изхождали по няколко пъти на ден. Ивана едва след годинката започна да ака само по 2 пъти - сутрин и вечер. Така че според мен това си е индивидуално за детето. Виж за рядкото изхождане може причината да не е в храната. При никнене на зъбките е възможно да има разстройство. Също, ако е с хрема - секретите могат да дразнят стомахчето. А пък и в началото на захранването, докато храносмилането се регулира, храните не винаги имат обичайния си разхлабващ или затягащ ефект.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 17:37 от *Мирка*

# 183
Мирка, мерси   bouquet !
Информацията ще ми е полезна, даже ще си копирам мнението ти в отделен файл, че ще забравя нещо  Joy (много съм разсеяна)!

А да забравя - честити половин годинки на Ели, Дани, Коцето и на всички празнуващи!

# 184
  • София

и да се оплача, изтекла ми е книжката ще трябва да ходя до кат, някои знае ли още ли има големи опашки??? много ми е тъпо, а до преди седмица не знаех дори, че цял месец си карам с изтекла книжка Mr. Green

Аз ходих през декември...но с бебе Simple Smile Взех си номерче и като видяха бебето, веднага ме повикаха преди всички.  Peace

може да се запази час по интернет i-kat.org  , проверено е  Peace

# 185
БЛАГОДАРЯ на всички за милите думи ..както казах исках да разведря обстановката   bouquet
ГАЛЕ вече написах обръщение към теб....нищо нередно не си направила даже и аз бих направила ,като теб не се вини за нищо.Ти си най-добрата майка за мъничето и не си я мъчила  newsm78аз докато разбера бебчо какво иска и да я успокоя"какво също ли  я мъча" Даже шеди като я питам защо плачем почва да пипа наред какво и  боли ......експеримент : гладна ли е ,жадна ли е, стомаха ли, ухото ли , ама ще ака ли ,зъбче ли е, уплашена ли е..дълъг списък.Пиша всички тези глупости ,за да ти кажа без да коментирам другите постове,че си един нормален човек,който се грижи  Naughty добре за детето си !!!  bouquet

# 186
Привет и от нас с Дани  wavey
Честити половин годинки на Ели, Коцето и на моя хубосник, да са ни живи, здрави и много щастливи!
а сега да почерпя:  newsm38 Wine Glass така и не разбрах как се слагат снимки  ooooh!

Благодаря на всички които са се сетили за месечинката на моя мишмурок  Hug
Гери - доколкото ме познаваш ще седна ли да се сърдя за глупости  hahaha
и аз като E.L. напоследък съм много заета в академията, три пъти седмично ходя по няколко часа там , а и държавен изпит ме чака и така... нямам време почти за нищо  Tired
Аз още не съм захранила Дани, но снощи му взех една безгутенова, безмлечна каша оризова и мисля утре да го пробвам дали ще я яде. А живот и здраве след 2-3 седмици ще захранвам със парченца зеленчуци, харесат едни био пък да видим какво ще се получи  Crazy
Днес си направихме страхотна разходка с мамите, а младежа спа през цялото време  Heart Eyes

# 187
Добро утро

сега да ви разкажа как ще има смъртни случаи на лекари.

Дари от много отдавна ( от около 3 -тия месец) и излезнаха едни пъпки под гушката,ние много пъти сме ги коментирали с вас и аз всеки път питах педи какво да го правя и всеки път едно и също- "нищо,това е от потене". такааа, обаче тоя обров започна много да се разпростира по тялото и аз я заведох на кожен - тя ми изписа на рецепта  Shocked екзомега-та на А-дерма. аз не го купих ,а взех на д-р Тайс балсама. не се повлия ,но и не се възпали. Сега от температурата ли, от оцета ,с който я овивах ли ,ама като пламнаха тези ми ти неща ужас. И аз се сетих за онази рецепта и отидох и купих екзомега-та - лелелелел ,ако знаете какво причиних на детето си,като пламна цялото тяло, тя пищи защото я сърби - полудях вчера вечерта. И се свързах с една д-р попниколова -частно педи и тя веднага дойде - та , наистина обрива бил от това,но от влагата са се появили гъбички,микроорганизми и за това е толкова зле вече и ми изписа кортикостероид. аз не съм им фен и реших днес пак да я водя на кожен ,НО я намазах с фенистил гел -  newsm09 - хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,  Crossing Arms тц - не стана.
та ,май ще се окаже ,че доста съм си помъчила детето и се чувствам мноооого зле от факта. а ,ето , още спи милата .

п.п. Благодаря за пожеланията за именния ден. Всички да сте живи и здрави

А защо не си отишла по-рано на дерматолог?Нали затова са лекарите.И другото:защо при условие,че има изписано лекарство за гъбички,които по принцип са много упорити  и трудно се лекуват,ти на своя глава мажеш с други лекарства?За мен постъпваш безотговорно към детето си!
И фенистила помага само при сърбежа,но не и да лекува,особено гъбички!!!

доста силни думи - няма да ги коментирам.
заведох детето си на кожен преди 2 месеца даже
защото екзомегатае за АД , а тя няма АД ,потвърдено от самия кожен с коментара" абе тя няма,ама за да не седи така и го купи. ами,аз не купувам нещо е така
и тя няма гъбички ,а някакви бактерии,които изсушават кожата,или и аз незнам точно какво ( те нали много обясняват)
  newsm78 сигурно съм много безотговорна щом я водя вече при трети кожен и втори педиатър  newsm78

Гала,съжалявам,но ти сама си написала гъбички!!!И се подразних от това,че има предписано лечение,а ти не го спазваш,а на своя глава мажеш с друго.Да,думите ми са силни,но понеже цял живот прихващам гъбички от животни,дори ако някой ми е пипал сапуна,знам за какво става въпрос.Само вагинални съм нямала Wink.

Мирка,подразних се,защото щяло да има смъртни случаи за лекари.Ами като не се спазва лечението,как иска да оздравее детето.Може и да не съм права,но специално за това е такова мнението ми.Не съм казала,че Гала е лоша майка.Всяка майка е добра,освен онези,които си захвърлят децата.

П.С.За лечението им е необходимо да се вземе изстърже малко и да се установи точно какви са,за да се изпише правилното лекарство.Един непоискан съвет.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 18:26 от bubbast

# 188
Мъниче, хомеопата на сестра ми предписваше Туя в определена концентрация и начин на прием. Не си спомням вече, аз май бях дала в деня на първата двойна ваксина 3 зрънца. Аз лично ѝ имам доверие. На сестра ми голямата щерка е на 4 и опря до АБ само веднъж миналата година като тръгна на детска.  Peace
Палмирка, добро видео сте имали на сватбата, а ти си много красива и лъчезарна.
Гала, никой не е идален, хора сме, и за съжаление се учим на децата си. Това не те прави по-малко майка!

# 189
Еееййй пак ли ще ме ядосате,като хвана точилкатааа   fight  Mr. Green!
Та,срещата ни с Яна се провали  Mr. Green ,задържали са ги по дълго на ДК и късно са пристигнали в Пазарджик,а ние сме извън града  Confused!Много ме е яяяяяяяяяяяяяяяяяяд,затова мами от Пловдивско-Пазарджишки регион стягайте се за среща!Поканени са и мами от други райони от цяла България само да им е удобно да могат да дойдат!Казвайте дали сте съгласни да пускам анкета за началото на април да се съберем,дори да сме 5-6 човека ,ще е супер! Mr. Green
Гале,кажи как е детенце,по добре ли е?
Данна ,адаша много игрив бе  Mr. Green,да го изям  Heart Eyes!
п.с.При моята приятелка нещата са все същите.промяна няма!Молим се да наддава Марти и да няма инфекции  Praynig!
Ауу .утре е Тодоровден,някои трябва да черпяват  Drunk Wine Glass cheers
Лека вечер от нас за сега!

# 190
Мирка ,   bouquet

Незнам аз ли криво пиша,криво ли ме разбирате - купих назначеното лечение и тогава стана още по-лошо положението. това имам предвид. а и нещо неразбрах къде точно съм сгрешила,освен че го купих с малко закъснение и слава богу.
а за смъртните случаи имах предвид точно лекарката назначила ТОВА лечение.
както и да е ,не ми се коментира, май си ми беше по-добре, като нямах време за писане.
Бубаст, не се ядосвай и нервирай толкова,все пак говорим за моето дете,не за теб или твоето.

# 191
Мирка ,   bouquet

Незнам аз ли криво пиша,криво ли ме разбирате - купих назначеното лечение и тогава стана още по-лошо положението. това имам предвид. а и нещо неразбрах къде точно съм сгрешила,освен че го купих с малко закъснение и слава богу.
а за смъртните случаи имах предвид точно лекарката назначила ТОВА лечение.
както и да е ,не ми се коментира, май си ми беше по-добре, като нямах време за писане.
Бубаст, не се ядосвай и нервирай толкова,все пак говорим за моето дете,не за теб или твоето.

Гала,ти каза,че са ти изписали екзомегаа,а ти си купила нахткерцен.После,че има изписан кортикостероид,а ти мажеш фенистил.Е айде сега кажи аз ли криво чета,или ти леко се отмяташ?И без значение дали е моето дете или твоето,или някое друго от форума.На мен всички са ми мили,защото където се вика,ги познавам още от зачатието им.

# 192
кортикостероида е изписан вчера от педиатър и понеже съм против този вид кремове ,днес я заведох на още един кожен- това написах

а с фенистила я намазах  не за да я лекувам ,а за да я успокоя - и НЕ на своя глава, а пак изписан от лекар.
няма да си намажа детето с нещо просто така.

а когато изписаха екзомегата ПАК казвам - тя ( кожния) каза,че не е точно за него,но защо пък не. аз я попитах за нахткерцена и тя се чуди кой от двата ,но даде адермата. и при положение ,че доста се чуди аз взех този.

хайде стига сме дискутирали този въпрос. тона ти е достатъчно красноречив, нямам намерение да се обяснявам повече на никой.
споделих си проблема - както съм постъпила така, не съм искала ничие мнение дали  е правилно или не.

# 193
  • у нас
ей,ей стига с тези спорове, тежки думи и упреци.

Галчето ако е знаела кое е най-доброто е щяла него да направи, както и всяка една от нас за нейното бебе Peace.

аз ще си кажа моето мнение по въпроса Mr. Green..... малката е по пухкава и там където се поти по хубавите `и гънчици няма как потта да се изпарява, кожата се протрива и няма как да оздравее. Появяват се пъпчици, Гала се стряска и слага ексомегата която е за много суха кожа, мазна и т.н. Тя допълнително омазнва намалява кожното дишане и кожата още повече се влошава.По нашата кожа живеят какви ли не гадове физиологично и при определени условия, следа и нарушена кожна повърхност вършат бели.... Малката се ядосва и нервничи защото и дразни и сърби и фенистила е успокоил сърбежа Peace. Айде стига с моите философии Crazy

Днес даже не ни изпитваха Mr. Green

# 194
кортикостероида е изписан вчера от педиатър и понеже съм против този вид кремове ,днес я заведох на още един кожен- това написах

а с фенистила я намазах  не за да я лекувам ,а за да я успокоя - и НЕ на своя глава, а пак изписан от лекар.
няма да си намажа детето с нещо просто така.

а когато изписаха екзомегата ПАК казвам - тя ( кожния) каза,че не е точно за него,но защо пък не. аз я попитах за нахткерцена и тя се чуди кой от двата ,но даде адермата. и при положение ,че доста се чуди аз взех този.

хайде стига сме дискутирали този въпрос. тона ти е достатъчно красноречив, нямам намерение да се обяснявам повече на никой.
споделих си проблема - както съм постъпила така, не съм искала ничие мнение дали  е правилно или не.

Това са неща,които ти не написа в първия пост.Не се сърди,че реагирам така.

Общи условия

Активация на акаунт