Плами, много хубава булка си била
! Голяма красота!
! Голяма красота!
- хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,
тц - не стана.
сигурно съм много безотговорна щом я водя вече при трети кожен и втори педиатър
А ти си много красива булка!
Благодаря, че сподели с нас! Чак ми се прижени отново. 
Браво за куража да опиташ да постигнеш мечтата си!
Желая късмет и лесна адаптация! Стискам палци и децата бързо да свикнат с промяната, макар че на теб сигурно ще ти бъде по-трудно. Дано си заслужава!
И не се връзвай на разни приказки, че си постъпила безотговорно. Щом педиатърът и кожният доктор не са видели проблема, ти откъде би могла да предположиш какво й е точно на Дара, така че не се обвинявай и ти самата. Горе главата и се усмихни, колкото и да ти е трудно! 
Взех си номерче и като видяха бебето, веднага ме повикаха преди всички. 

аз докато разбера бебчо какво иска и да я успокоя"какво също ли я мъча" Даже шеди като я питам защо плачем почва да пипа наред какво и боли ......експеримент : гладна ли е ,жадна ли е, стомаха ли, ухото ли , ама ще ака ли ,зъбче ли е, уплашена ли е..дълъг списък.Пиша всички тези глупости ,за да ти кажа без да коментирам другите постове,че си един нормален човек,който се грижи
добре за детето си !!!

така и не разбрах как се слагат снимки 

- хора , вие ако знаете , това дете след 3 минути САМА заспа в кошарата си без да пророни една сълза. МОЕТО дете ,което заспиваше с часове рев заспа самичка. никога няма да си простя ,ако заради този ,явно много силен сърбеж тя не е можела сама да заспива и е толкова нервно бебе. и сега се чувствам толкова виновна пред нея - но опитах с лекарите ,
тц - не стана.
сигурно съм много безотговорна щом я водя вече при трети кожен и втори педиатър 
.
!
!

.
. Айде стига с моите философии 
Препоръчани теми