Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 931
  • 698
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Hug
Дани една голяма прегръдка за теб и твоята близка,дано се оправят нещата Hug
Да се отчета от днешната консултация-9100(8500) и 73см(71)-расте това диване и няма спиране,вечно е гладна ужас ooooh!Сега към следобедното пюре ще слагам по-малко бисквитка,че то не се издържа,а сега след обедното хранене,дадох малко намачкан банан с настъргана ябълка на пюре,емии и това омааа JoyНикакво движение няма това дете,то затова качва с почти по 1 кг всеки м есец,слагам я в бънджито,само си се полюшва милата,слагам я на постелка на земята с цел да пълзим,мнеее то си набарва някоя играчка и това е,емии дебели мацки ще сме си и това е то Joy
Лек ден на всички,тук отново е ужасно време,да идва тая пролет,че откачих в този апартамент,станах като бабичка само сериалите и това е то #2gunfire

# 61
  • София
Дано Господ бъде с нея и бебчето и този път(това и беше 6-та бременност,загуби другите бебенца)  Praynig Praynig Praynig,вярвам и се моля да са наред!
Много тъжно ми стана. Ще успеят да спасят бебчето. Нали и на Дамияни близначките бяха толкова мънички, пък нещата се наредиха. Дано само майчето да има сили и да издържи.

Моя пък нещо се опитва да похърква, през нощта подкашля. Май каката все пак успя да му лепне виручето, което изкара вече. Мислех утре да дам тиквата като начало, но ще изчакам още няколко дена, докато не спре това хъркане.
Според педи гърлото и гърдите са ок, ходихме да го чуе.

# 62
 Hug Здравейте мили майчета и от нас!   newsm51
sweeet_maniche добра работа  newsm10 Ще чакам да пишеш как се приело авокадото и бисквитките(те как се правят)
 Praynig Дано бебчето да се пребори и както каза една майка да попадне на добри специалисти, че последно време да ги  #2gunfire малко му е...
vany666 и аз мия косата на малката всяка вечер  newsm12 никой не ми е казал нещо по-различно, но от довечера и ние ще поразредим миенето  Wink И  smile3501 за дънките...
Машонка мерси, че ни честитиш за баткото   bouquet
Да ви се похваля ние днес си изядохме цялото пюренце от картоф (Хипп) разредено с малко млечице, получи се м/у 130-150 гр, после и предложих гърда но бубата отказа...утре ще пробвам да добавя тиква или морков   chef
Майчета какво ви е мнението за тези парни подочистачки, които рекламират по ТВ? Чудя се дали да си взема, за да почиствам по добре подовете за малката  newsm78
И не на последно място Честито на всички месечинки  newsm59

# 63
  • София
Честита половин годинка на сладурковците Влади, Алекс х 3, Еми, Мира, Радост, Камен!!! Да растат здравички, усмихнати и щастливи!!!

Нат, още малко остана, иде пролетта. Laughing  Още този уикенд. Така че му се види края на студа и болестите. И бравос за мерките!  Peace
Мъниче, ихааа, много папка и твойто момче!  Simple Smile И схватливо, като мама!  Wink
brilliant безмлечна каша съм давала и след като е минало повече от месец и нищо й е нямало. Но винаги съм я опитвала преди да я предложа. И честито първо зъбче!!! Да растат здравички и белички и да излизат лесно и бързо!!!  Heart Eyes
Вани, благородно завидях за тесните дънки! Peace  Аз мога само да мечтая за такъв резултат.  
Фата за къпането и АД - ако слагаш масло за вана (аз например ползвам на Веледа), кожата няма да се изсушава и ще можете да се чипкате всяка вечер. Така няма да я лишаваш от това удоволствие. Като знам как Никола обожава банята. Направо полудява от кеф, като види пълната ваничка.

Тази сутрин успешно направихме изследванията на двете хлапета. То било толкоз лесно да се вземе материал от момченце. После като ги боцкаха и двамата се държаха геройски и не отрониха нито сълза. Юначета малки! След малко отивам да взема резултатите и да ги занеса на педи. Дано всичко е наред с хемоглобина.  Grinning

# 64
  • Пловдив
K.Zhelqzkova, рецепти за бисквитки има много в темата за бейби лед уининга.
А за парните подочистачки, ако имаш предвид тези от рода на Стийм моп-а - боклук пълен Sad Аз си почиствам с прахосмукачката и мопа Peace А това, което казват, че при алергии много помагали - дрън, дрън #2gunfireПовече вредят - аз нали съм алергична към всичко, та от опит казвам - много повече ме дразни праха, защото Стийм мопа не го премахва, а напротив - просто го втечнява и разпръсква из въздуха #Cussing out

Честито на всички месечковци Simple Smile

btw Ивчи, картинката, която си качила, послучай 8ми март кърти мивки hahaha

# 65
  • на североизток
K.Желязкова  за подочистачката и аз се изкушавам, но след горчивия ми опит с Витал центъра няма да повторя с техен продукт  Naughty Едва тази година си купихме пасатор и блендер (на Браун) ми то огромна разлика в качеството на материалите и на работата респективно. А миналата година исках да си купя прахосмукачка, която пере и има и пара. Правих доста подробно проучване на пазара и се оказа, че има само два-три модела, на които цените варират около 600-700лв. И в крайна сметка като видях новия модел на Зелмер Аквавелт се влюбих и реших да се лиша от екстрата ПАРА. И така сега имаме перяща прахосмукачка, с воден филтър(за към 400лв.) и сме мноооого доволни, но остана мечтата ми за парочистачка. Има хубави модели на Керхер за около 200лв. и май така ще е по-добре да са отделни уредите. Та с две думи препоръчвам ти някоя друга марка , не тази на ВС Телешоп  Peace Качеството се изплаща многократно  Peace пък не са много по-скъпи

А това, което казват, че при алергии много помагали - дрън, дрън #2gunfireПовече вредят - аз нали съм алергична към всичко, та от опит казвам - много повече ме дразни праха, защото Стийм мопа не го премахва, а напротив - просто го втечнява и разпръсква из въздуха #Cussing out
Точно затова исках комбинирана прахосмукачка, която докато чисти с парата и се втечнява едновременно и да смуче, нооо познайте колко струва такова бижу Mr. Green само 2800лв  Mr. Green Затова варианта е като си изчистиш прахоляка, тогава да минеш просто за дезинфекция с парата. Но иначе за плочки и варовити повърхности ми се струва, че ще е доста ефикасно, но докато не пробвам не мога да съм сигурна.

# 66
Ние се прибрахме от консултация, след малко ще пробваме с урината и ако успеем отиваме до лабораторията. Ако пък не и утре е ден!  Laughing
Вече е 8 килца (7400) и 68 см. (67). Въобще не усети боцкането, пък и за хепатит е лека ваксина, няма да давам никакви панадоли и вибурколи и т.н.
Сега обаче съм в лек шах - ще папка попара със сухар, водичка, обезсолено сирене и масло на върха на ножа. Това е рецептата на педиатърката. А с жълтъка решихме да изчакаме, защото аз имах уртикария като дете (8-9 годишна), обривах се цялата от яйца, е вече нямам проблем, но за всеки случай ще изчакаме още малко. В края на месеца ще пробвам 1-2 пъти да дам и ако се обрине ще отложим за 9-я месец.

# 67
Здравейте на всички след половин година и аз се престраших да пиша. Embarassed Embarassed Embarassed
Честити, здрави и засмени  да са всички мъничета които са на половин годинка

# 68
Iv4i_79 Благодаря ти много за инфото, ще се поинтересувам от тези на Керхер  Flowers Sunflower   bouquet

# 69
  • Пловдив
Ивчи и аз съм хвърлила око на Рейнбол, ама тъй както вървят нещата - скоро няма да ме огрее Sad

Логест, добре дошла Simple Smile
Има ли нещо общо ника ти с хапчетата? Wink Whistling

# 70
Май само аз мия косата на Ади всяка вечер  Shocked Shocked Shocked Леелеее, спирам!

Аааа, Вани и аз я мия всяка вечер, ама няма да спирам. Mr. Green

# 71
Здравейте,
Този нашия доктор все още няма Пентаксин и Семфорикс и просто ще откача. Да става по-бързо юни,за да мога да го сменя.
Иначе и аз всяка вечем му мия косата - много му е хубава - една пухкавелена  Heart Eyes

През уикенда бяхме извън София с едни приятели с дете на 2,5 годинки. Толкова е хубаво - говори, мисли, пита разни неща по 100 пъти, супер яко е, нямам търпение и моето да порасне, но имам чувството,че ще мине цяла вечност,докато порасне. Изморяам се вече.

# 72
  • на североизток
Май само аз мия косата на Ади всяка вечер  Shocked Shocked Shocked Леелеее, спирам!

Аааа, Вани и аз я мия всяка вечер, ама няма да спирам. Mr. Green
И ние се къпем всяка вечер (с мноого малки изключения, когато съм много изморена или сме хойкали до късно  Rolling Eyes ) и то целите Laughing Някой път се замислям, че може да не и мия косата, пък после си викам 'Колко е  човече, че ще го деля на части ' Laughing Освен това банята й е част от ритуала по заспиване вечер, така че не смея много да нарушавам традицията, да не би да почне да се буди много нощем Simple Smile Така, че и аз продължавам да си я къпя редовно, пък и лято идва и ще се потим повече  Peace

К.Желязкова, гледай като избираш да имаш възможно най-много приставки за различно приложение. Незнам доколко Керхер предлагат тези екстри. Останах с впечатлението, че те наблягат на по-изчистени откъм екстри машини или по-тясно специализирани(дано ме разбираш) Ето прочети и тук и тук

# 73
Толкова е хубаво - говори, мисли, пита разни неща по 100 пъти, супер яко е, нямам търпение и моето да порасне, но имам чувството,че ще мине цяла вечност,докато порасне. Изморяам се вече.
А пък да знаеш колко бързо ще ти омръзне, и ще искаш само за миг да млъкне и да не те пита по 100 пъти едно и също за да си починеш.  Mr. Green (тва в кръга на шегата)
К.Желязкова - За парочистачките не съм съгласна с другите момичета. Това е парочистачка, а не прахосмукачка. Т.е. нормално е първо да се изсмуче прахта, а после да се измие с другото. За мен обикновените мопове само замазват, хич не съм й фен (лично мнение). На нас ни подариха Стийм Моп и аз лично съм доволна. Ние сме изцяло с ламинат и с Мопа не остават нито следи нито боклуци. НЕ сравнявам с прахосмукачки които перат, сравнявам с обикновен моп, или парцал. А и става много по-бързо.  Peace
Честито половин годинка на всички родени на 9то число.

# 74
Момичета, поздрави от нас  Simple Smile Нещо съм зарината с разни задачи и нямам време за нищо тия дни Confused Дано успея да се включа утре.

NKl, не бързай с порастването, бебешкия период е неповторим  Simple Smile После цял живот разсъждават и задават въпроси, ще си общувате постоянно с думи, но не са вече пухкави бебочета за мачкане. Аз си умирам от кеф, че Дани е още бебе и постоянно го мачкам Grinning  Crazy А относно изморяването - точно на 2,5 са бая изморителни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт