Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 938
  • 698
  •   1
Отговори
# 75
. Аз си умирам от кеф, че Дани е още бебе и постоянно го мачкам Grinning  Crazy
Абсолютно и на мен не ми се иска да пораства бързо, а пък с нея за сметка на това ми минава много по-бързо времето.
Излезнаха ни резултатите от изследванията . Хемоглобина й е 125, което е перфектно. За другото лекарката ще каже по-нататък.

# 76
  • София
Здравейте мамита бих искала да се намеся и да ви помоля за малко подкрепа очаствам в един конкурс във фейсбук аз и малкия и ни трябват малко гласове та ако искате харесаите снимката ни

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=146751905388903&set=a … 45858&theater

БЛАГОДАРЯ ВИ !
bebetuuu, успех в конкурса! Доста неграмотна покана, но все някой ще се отзове, предполагам.
newsm78  newsm78  newsm78

# 77
Здравейте мамита бих искала да се намеся и да ви помоля за малко подкрепа очаствам в един конкурс във фейсбук аз и малкия и ни трябват малко гласове та ако искате харесаите снимката ни

БЛАГОДАРЯ ВИ !
bebetuuu, успех в конкурса! Доста неграмотна покана, но все някой ще се отзове, предполагам.
newsm78  newsm78  newsm78
Joy hahaha и ти ли си в недоумение. Мен БиРенкА ме размаза направо.  Joy

# 78
  • София

БЛАГОДАРЯ ВИ !
newsm78  newsm78  newsm78
Joy hahaha и ти ли си в недоумение. Мен БиРенкА ме размаза направо.  Joy
В недоумение съм ,защо трябва да се разиграва пред нас заяждането или съревнованието им ,ние които нямаме нищо общо с тях.

# 79
Здравейте мамита Hug
Страхотна нова темичка  bouquet
Ние бяхме на гости при бабите(и двете Shocked) и не съм ви чела,но е поправя това:)))
Ние сме добре захранването върви ,но бебка отказва да замести цяло хранене.На обед изяжда половин буркан и си иска млякото.Следобед й давам още половим плодово пюре. Интересно, че категорично отказа да яде оризова каша.
За парочистачкие -аз имам и не съм доволна.За да има ефект от нея първо минавам прахосмукачка, после с мопа и чак тогава с нея уж за дезинфекция.А също и изобщо не пере петна от килими като на рекламата.

Ще се връщам да чета назад-Хубава вечер:))

# 80
Eйййй, то било много лесно с урината! За една минута стана. Измих му дупата, сложих колектора, тати го взе на кръката си, друс-друс конче и Никито напълни половината торбичка. Хемоглобина е 128, урината също е добра  Party. Не гъкна в лабораторията, обаче после в колата си поплака и сега спинка, много премеждия днес и ваксина и кръвчица от пръстчето ииии героят е уморен!

# 81
  • София
И резултатите от нашите изследвания излязоха. Хемоглобинът на Никола е 106 и педиатърът му предписа Малтофер, който аз смятам да пропусна. Благодаря на ilik123, че публикува референтните стойности за нашата възраст, от където видях че минимума е 107, т.е. не сме чак толкоз зле. Ще хрускаме май и ние бисквитките от елда, а аз ще трябва да наблегна на месото баш по време на пости. Добре поне че на каката хемоглобина е 128, та поне нея да не я мисля.

# 82
Момичета и аз да кажа за къпането,процедурата я правим всеки ден,без един.т..с.пропускаме един път в седмицата!При къпане мия косата винаги с шампоан!Ваня немисля че трябва да спреш,Ади има доста косичка и е хубаво да я миеш да не му излязат люспи !
*Мирка* ,дано му мине на Ники по скоро  Praynig  Hug!

# 83
Мами, днес (ден трети) храних с картофено пюренце 2 часа след кърмене и си изяде доста. Преди давах 15-30 мин. след сучене и само си играеше. Сега остава да следим изакването, вчера ми подари един препълен памперс.. да видим кога ще е следващия път!
vany666, и аз не мия косата с шампоанче всяка вечер! То пък сякаш много коса има моя плешо hahaha! Два пъти на седмица мия с шампоанче, иначе всяка вечер се къпем - то за нас си е ритуал направо, не че е много мръсен Mr. Green Пък и започнах закаляване... Ноктите на краката режа докато спи и то всяка седмица. Мъниче, ама вашите изобщо ли не растат Shocked?
Велизарка, лесно ли се поставя този колектор на чурката?!
За парочистачките - вършат работа само на ламинат и теракота. На килими - не. И естествено, че първо се минава с прахосмукачка Rolling Eyes

# 84
Ето референтните стойности за хемоглобина:
Хемоглобин: g/L
до 1 седмица: 154 – 240
от 1 седмица до 1 месец: 127 – 187
от 1 до 3 месеца: 92 – 150
от 3 до 6 месеца: 101 – 129
от 6 до 12 месеца: 107 – 131
от 1 до 3 години: 108 – 128
от 3 до 6 години: 111 – 143
от 6 до 14 години: 118 – 150
над 14 години:
момчета: 140 – 180
момичета: 120 – 169
http://babaznae.wordpress.com/2008/09/02/%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%B … 0%BD%D0%B8%D1%8F/
bubolechence, много лесно се поставя, залепваш направо на кожичката, а после и лесно се маха. Чиста и бърза работа!

# 85
  • Варна
Толкова е хубаво - говори, мисли, пита разни неща по 100 пъти, супер яко е, нямам търпение и моето да порасне, но имам чувството,че ще мине цяла вечност,докато порасне. Изморяам се вече.
А пък да знаеш колко бързо ще ти омръзне, и ще искаш само за миг да млъкне и да не те пита по 100 пъти едно и също за да си починеш.  Mr. Green (тва в кръга на шегата)
Изобщо не е в кръга на шегата. Снощи след като легнаха децата, съм се опнала на дивана, гледам в ТВ-то, ама нищо не виждам. Мъжо ме пита "Добре ли си?", а аз - "СУПЕР! Наслаждавам се на тишината." Да, ама не точно след минута бебефона се обади и така.

# 86
  • у нас
някой да е почивал в Гранд Хотел Приморско Praynig

# 87
  • София
Аз се чувствам като изцедена. Cry

Бебка я мъчат зъбките, нощем спи неспокойно, аз само се ослушвам и следя движенията и по леглото. През деня не иска да спи, реве, тръшка се, аз успокоявам и така...
Не знам вашите деца как са, но моето УЖААААСНО МНОООГО мрази да го обличам. Днес ходихме на детски рожден ден. Облякох блузка, рокля, чорапогащник, обувки, яке, всичко беше прекрасно, но такава истерия прави като започна да я обличам преди излизане, че понякога даже се отказвам да излизам, но този път нямаше как. После, с едната ръка бутах колелата на количката, отварях /затварях врати, асансьори и т.н., а в другата носех нея, т.к. коша за кола си стои в колата. Александра буквално пищя и на отиване и на връщане. Толкова се разстрои, че след като се прибрахме не спря да реве чак докато заспа в 21ч. Какъв е този характер, защо така все реве това дете, не знам. Дали има връзка с това, че работих до последно и се ядосвах и преживявах разни служебни тъпотии и тя е поела от моята емоционалност по време на бременността? Дали моите нерви са много изпилени и може би преекспонирам ситуацията? Не знам какво е, но понякога ужасно ме уморяват дни като този. Направо съм гроги.

Днес дадох и пюре от тиква. След омразните картоф и морков тиквата се прие без никакъв интерес. Дали не и идва в повече зъби и захранване едновременно?

Сори за оплакването, ама тук все някой ще ме разбере, а вкъщи няма на кой да се оплача, съпругът ми е в командировка.

# 88
Мммм, brilliant , много кофти. И нашата девойка мрази да я обличам. Мен и по-дребни случки ме изкарват извън нерви, така че не си само ти. Дано да й мине периода и да се поуспокои. Не вярвам на това, че каквато си била през бременността, такова и  ще ти е детето. Може просто да й е такъв характера, знаеш ли.  newsm78

# 89
Да взема да се запиша.че ви изпуснах.
Мъниче  bouquetи за заглавието един букет  bouquet(не запомних на кой е newsm78)

И да почерпя за 6месеца на Влади,,а на останалите ни астрални близнета честита полвин годинка! Heart Eyes
и специално за бейлисовата компания от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт