Стига вече
!!!И аз мисля като Tommelise, макар и непрофесионално, за разлика от нея . Аз също съм била пухкава, с едни пръстени по ръцете и краката... и съм била с гънчици, гънчици...
То колкото лекари толкова и лекарства. Да се чуди човек какво да даде, а всеки иска повече мнения, както и е направила galq. И като трима лекари ти изпишат три лекарства какво да правиш??? Аз бил избрала по-малкото зло.
Нека да не превръщаме станалото с Галя и Дари в спор правилно ли е постъпила или не. Всяка от нас може да направи същото и какво, ще се корим ли или ще си помагаме и успокояваме. Достатъчно са ни нервите из къщи и безсънните нощи, тук трябва да има разтуха, разбиране, дори и като Палмирка - разведряване...много красива и чаровна булка си!
Ооооооох ние днес направиме една хуууубава разходка, пак имаше вятър но не толкова силен както предишните дни. И Ники се преобрази , сега се уверявам какво значи свежия въздух!!! То досега все навън, работа, ангажименти и не оценяваш какво е да си на въздух, на слънчице, еееее страхотно!
А сега да се оплача - АМ давам с шише на Avent. Досега беше с биба с 2 капки, но почна да се х рани много дълго и от това се изнервяше. Взех 4-ка, с нея се дави. Вчера взех 3-ка и с нея същото. Направо не знам какво да правя като няма 2 1/2
. Люляк, добре че писа за часовото време. Мъжо ме обърка, аааааа, и аз си мисля че ще нагласяме час напред, а то ще връщаме. И измествам режима на детето, сега се храни вечер в 22(вместо в 21), а то излиза, че после ще стане 23, ужасссс. Почвам обратното, ще го храня по-раничко да се върнем на стария режим. Добре, че позволява послукото ми!
не слушкат момите 
. Та при мен е същото купих следващия размер с 2-те дупки и се дави явно трябва да свикне с нея
Здравейте майчета
вчера нета ми си играеше на
тука има тука нема...даже не успях да ви почерпя за моето момиче, нали стана на 1/2 годинка вече 

на мен ми се прииска да се омъжа, защото нали съм от модерните
Да ви кажа малко ми е чудно за тези каши, дали да не въведа плодовите пюрета и да редувам един ден каша, един ден пюре...една позната ми каза, че не било хубаво да се дават дълго време каши
два дни, не ми се стори странно, но после направи пауза от 4-5 дни. Заведох я на лекар и ми изписаха на мен да пия ЛактоФлор(хранителна добавка) и през кърмата да помага на нея, при мен нямяшше промяна, но на нея и подейства както трябва 
Дори и прожектиращата лампа вече не го унася, а напротив - иска да я хване, а като я преместя се сърди.
Налага се да се люшкаме на ръчички.
Хареса му, за разлика от оризовата каша, която хапва, но със зор. Всъщност хапва е силно казано, по-скоро опитва няколко лъжички и след като се омаже целия, му минава мерака. От вчера вече е в столчето за хранене, макар и да не седи много стабилно на него. Прави ни компания на масата и тренира с приборите на сухо.
Тази вечер след баня забелязах, че са се появили така познатите ми от Ивана лишейчета - грапави и червени, по крачетата, ръчичките, дупето и гръбчето. Знаех, че има вероятност покрай сестра си, но се надявах да ни прескочи тая радост. По принцип той винаги е бил със суха кожа, като понякога излизаха единични лишеи тук-там, но сега положението е доста по-сериозно. Може би защото разредих мазането. Надявам се да не е свързано със захранването, а само случайно двете събития да съвпадат. Не мога да открия някаква друга причина, която да го е провокирала.
(признавам си без бой)
Кръвни изследвания за АБКМ или нещо такова при бебочета не се правят. А протокола според мен го дават съвсем лесно, само дето аз навремето не щях да се възползвам от него. Иначе преди 5 години само се вадеше на детето някаква "Книжка на хронично болния" или нещо такова, заверена от личния лекар и веднага почват да ти дават Фризопепа от ЗК с протокол. Само не разбрах защо питаш, нали Митко няма никакви алергии?