http://www.bebivita.bg/products5.html
ето тези са

а с тези http://www.bebivita.bg/products4.html въведох глутена да де въвеждам го още

бързо го намамих онова и готово
награбих детето и отидохме с бабата да вземат кръв. Поплака си милата 
и хепи хепи се запътвам към колата и ровя в чантата за ключа и покрай мен минава един бус с височка скорост и аз отгоре до долу мокра като кокошка
В Плевен вали от сутринта .... тоя идиот не се спря изобщо
майка му го отнесе де
направо подивях защото трябваше да отида да взема резултата на малката
и мокра се понесох. Хемоглобина е 125, но в урината имаме бактерии и белтък 
Искам да ви питам следното...понеже започнах захранването с плпдово пюре на обяд,мога ли да заместя цяло хранене с него(понеже една мама ми беше казала,че не може искам да чуя какво мислите вие),след колко време е добре да въведа зеленчуковото и за следобед ли да го оставя.
Преди пюрето давах сокчета,нужно ли е пак да ги давам ...ами това е май за сега
,тромбоцитите ни са доста високи 566( 350-450), това са стойности от лабор. детските ги видях в нета до 500 е нормата, левкоцитите и те са повишени 18.5 ,,ама гърлото и ушичките са леко червени, др седм пак ще правим кръв ,,имал ли е някой повишени тромбоцити и от какво може да е, докт. нищо не ми каза?

Вчера отворих нов пакет, хапна си с апетит около 90гр след половин час сука и след още два часа повърна не на фонтан ами на цунами направо
И така и при нас захранването е доникъде. Плодовите пюрета много не ги тачи, яде само картоф с още нещо(морков, броколи, спанак, тиква)
Нищо не може да яде, даже и от водата повръща и лекарствата повръща и днес му включиха система, тази вечер пак и дано
вече да започне да се стабилизира, че е станал 15 кила (а беше почти 20) Направо нямаше сили да говори днес
А съответно аз от две вечери не съм мигвала, цяла нощ го дебна с легена, че да не оповръща леглото
И ако той се кротне за малко, малкото се събужда за цокане
Направо съм гроги
И на всичкото отгоре и аз съм със симпомите гадене и дрискане(то и мъжът ми цяла седмица е в болнични)...абе страшен вирус 

.
Утре ще и купя зеленчуково пък ще видим . Кажете ми с какъв з-ук да почна.
А това повръщане на бебката от кашите може да се дължи и на алергия към белтъка на кравето мляко или някаква друга - имай го предвид