Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 985
  • 698
  •   1
Отговори
# 525
не не то си е бебешки дует специално за след 7м

http://www.bebivita.bg/products5.html

ето тези са Simple Smile

а с тези  http://www.bebivita.bg/products4.html въведох глутена да де въвеждам го още Simple Smile

# 526
  • у нас
днес успях да взема урина Laughing Laughing Laughing
както се събуди, събух я, налепих го онова и я държах права на краката ми да се друса Laughing и изведнъж усетих топло по пижамата ми и момата пишкаше Joy бързо го намамих онова и готово Whistling награбих детето и отидохме с бабата да вземат кръв. Поплака си милата Confused ама важното е че се справихме Peace
после аз ходих по изследвания и малко на пазар. Наградих се с една пола, риза, блуза и рокля Crazy и хепи хепи се запътвам към колата и ровя в чантата за ключа и покрай мен минава един бус с височка скорост и аз отгоре до долу мокра като кокошка #Cussing out #Cussing out #Cussing out В Плевен вали от сутринта .... тоя идиот не се спря изобщо Crossing Arms майка му го отнесе де #2gunfire направо подивях защото трябваше да отида да взема резултата на малката #Crazy и мокра се понесох. Хемоглобина е 125, но в урината имаме бактерии и белтък Confused тя няма проява на инфекция но знам ли Rolling Eyes др. седмица ще повторим урината Peace

сега се връщам да ви прочета

# 527
  • София
Честити половин годинки на Симона и Илия!!!
Честита 7-ма месечинка на Андреа!!!
Да растат усмихнати и щастливи, любопитни и отворени към света!!!

Мелани, добре завърнала се на седянката!
dessynik1, аз плодовете въвеждах сутрин между храненията с няколко лъжички, за да следя за реакция, а вече въведените давах за следобедна закуска.
Гале, щом вече е хапвала ориз под каквато и да е форма, брой го за въведен. А вместо да й вариш отделно ориз, може направо от кашата да прибавиш към манджата, която си сготвила.
Доматите по-добре ги отложи за след 8 мес. Тъкмо вече ще са по-истински уж.

Най-сетне и аз мога да се похваля с първия междинен успех в борбата с тлъстинките. Днес успях за сефте да си вляза в едни дънки от преди бременностите. Е, вярно че едвам закопчах копчето, а отгоре се надиплиха едни красоти, но все пак е нещо. Тъкмо бях решила да си купя най-сетне нови дънки, че досега си карах с бременните джинси. Този път по-бързо влизам във форма - страничен ефект от зъболечението ми. Нон стоп някой зъб ми е отворен, изпилен и тн, и ща не ща ограничавам похапването.

# 528
Здравейте,маминки  wavey Искам да ви питам следното...понеже започнах захранването с плпдово пюре на обяд,мога ли да заместя цяло хранене с него(понеже една мама ми беше казала,че не може искам да чуя какво мислите вие),след колко време е добре да въведа зеленчуковото и за следобед ли да го оставя. Thinking Преди пюрето давах сокчета,нужно ли е пак да ги давам ...ами това е май за сега  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 16:41 от olivka

# 529
  • Пловдив
Ей, днес моето диване ми спря тока #Cussing out
От сутринта не е спал изобщо и само пищи Crazy Вече не знам къде се намирам... Да си идва майка ми от работа и да го поеме малко, че не знам на какво съм способна вече #2gunfire

# 530
Привет ,момичета, днес ни излезнаха кръвните изледвания и съм много притеснена Cry ,тромбоцитите ни са доста високи 566( 350-450), това са стойности от лабор. детските ги видях в нета до 500 е нормата, левкоцитите и те са повишени 18.5 ,,ама гърлото и ушичките са леко червени, др седм пак ще правим кръв ,,имал ли е някой  повишени тромбоцити и от какво може да е, докт. нищо не ми каза? Whistling

# 531
 Hug Здравейте и от мен!
 hahaha Май само аз качвам кг  Joy влязох да раждам 70, а сега съм 74  badscale
Gala тази каша на Милупа несъдържаше ли глутен  newsm78
Абе майчета, никоя ли не се сеща за линка, за въвеждането на глутена и жълтъка?  33uu
И ние да си кажем 7600 и 67 см  yes
Честито на месечинките днес  Hug

# 532
  • София
Абе майчета, никоя ли не се сеща за линка, за въвеждането на глутена и жълтъка?  33uu

http://zahranvane.wordpress.com/

# 533
*МИРКА* 
Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm51 Благодаря ти  omm

# 534
  • на североизток
Здравейте Cry
Направо не ми се пише, но все пак да се отчета от ДК- 6100гр (от5890) и 63см (от 61).Педиатърката пак не е доволна, но като се има впредвид, че бяхме болни 5 дни с Т аз много не се притеснявам. Каза да и давам каши или кисели, но вече три пъти ми повръща от кашите  Thinking Вчера отворих нов пакет, хапна си с апетит около 90гр след половин час сука и след още два часа повърна не на фонтан ами на цунами направо Shocked И вече си мисля, че кашите все още и идват тежки на стомахчето и май ще ги оставя за по-нататък. Колкото и да и се иска на педи да наддваме по-бързо, явно детето е на друго мнение baby_neutral И така и при нас захранването е доникъде. Плодовите пюрета много не ги тачи, яде само картоф с още нещо(морков, броколи, спанак, тиква)
Но всичко това ми е бял кахър Confused Баткото е много зле, даже днес бяхме в болница на системи! От предния грип и антибиотика като го хвана разстройството, тъкмо решихме онзи ден, че вече е по-добре ииии вечерта здраво повръщане, дрискане....и така вече трети ден ooooh! Нищо не може да яде, даже и от водата повръща и лекарствата повръща и днес му включиха система, тази вечер пак и дано  Praynig Praynig Praynig вече да започне да се стабилизира, че е станал 15 кила (а беше почти 20) Направо нямаше сили да говори днес Cry А съответно аз от две вечери не съм мигвала, цяла нощ го дебна с легена, че да не оповръща леглото  ooooh! И ако той се кротне за малко, малкото се събужда за цокане baby_neutral Направо съм гроги Tired И на всичкото отгоре и аз съм със симпомите гадене и дрискане(то и мъжът ми цяла седмица е в болнични)...абе страшен вирус #Cussing out
Само дано бебето се задържи този път и се размине, че и нея ако я хване, незнам Sick

И така, оплаках ви се, дано с нещо да ми помогне това Mr. Green

П.П. Подписахме се в здравния картон на Елито, че се отказваме от ваксини, и педи ще изпраща официален документ до РИОКОЗ, и оттук нататък незнам какво следва, но сигурно ще разбера Rolling Eyes Ако някой го интересува все още темата, мога да споделям как се развиват нещата.

# 535
iv4i_79, да се оправя по-бързо баткото ви, а и ти също  Hug А това повръщане на бебката от кашите може да се дължи и на алергия към белтъка на кравето мляко или някаква друга - имай го предвид  Peace

# 536
Зравейте мами . И аз да се отчета от вчерашната консултация - 7100 (6550) и 66 см . В понеделник и ние ще правим изледванията и дано всичко е наред. Това с взимането на урина е отврат преди месец се борих и едвам се изпика в това чудо. Само риташе с краката и го отлепваше ,но ще се справя-нямам друг избор Mr. Green
iv4i_79 бързо оздравяване на баткото.Пак върлува някакъв гаден вирус - всички познати около мен са болни и няма с кой дори едно кафе да изпия  Sad .

Относно пюретата до никаде не сме стигнали. Давам и плодови и хич не ги харесва ,само се мръщи, плюва ги и се втриса от гадост,а на мен много ми харесват  CrazyУтре ще и купя зеленчуково пък ще видим . Кажете ми с какъв з-ук да почна.

За кг. направо не ми се говори  + 5кг. съм и направо ми се реве като знам че идва хубаво време и нищо не ми става, а толкова много дрешки имам .....................Даже онзи ден си правих Вега тест -пълна глупост. От всички плодове мога да ям само 5 , от месата само пилешко ,а бе гЛадна работа . Гимнастиката я отлагам всеки ден за следващия и така от ден на ден се превръщам на   261uu   

Сега се сещам ,че не съм ви споделяла ,че преди един месец Ванеса се преметна от дивана и се удари в крачето на холната маса и резултата беше цепната вежда . Изпратиха ни на хирург и се разминахме само с лепене. Мислеха да я шият, но добрече не стигнаха нещата до шеф и кройка . Сега вече почти не и се личи - мажа я с мехлем за да не и остане белег, но като се сещам за този случай просто настръхвам всеки път и  корема ми се стяга .

Чао от мен  и сладки сънища

# 537
  • на североизток
iv4i_79, да се оправя по-бързо баткото ви, а и ти също  Hug А това повръщане на бебката от кашите може да се дължи и на алергия към белтъка на кравето мляко или някаква друга - имай го предвид  Peace

Помислих си и това, но тя повърна и безмлечна оризова каша, чиста без плодово пюре. Така че, се надявам да не е алергия! Дано да не е и този гаден вирус, да повръща от него, но днеска я карам само на кърма и не е повръщала.

# 538
  • София
Честита месечинка на Андреа - да е жива и здрава и да радва мама и тати! Ясин нещо кашля, дойде лекарката и няма нищо страшно. Отивам да приспя баткото и ако не "откърта" и аз, ще се върна да ви чета

# 539

П.П. Подписахме се в здравния картон на Елито, че се отказваме от ваксини, и педи ще изпраща официален документ до РИОКОЗ, и оттук нататък незнам какво следва, но сигурно ще разбера Rolling Eyes Ако някой го интересува все още темата, мога да споделям как се развиват нещата.

На мен ми е любопитно и ще следя развоя, но ако искаш може и на лични, за да не натоварваме темата  Peace
Дано се оправяте бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт