Здравейте 
или нещо подобно, което на мен нищо не ми говори, ако някоя мама е по информирана от мен моля да сподели 

такава лекарка като твоята вкара сина ми, който беше бебе на 1,5 мес, в токсикологията след като му предписа с всеки прием на АБ 3 пъти по-голяма доза. Малко му остана на мъжа ми да я 
http://www.youtube.com/watch?v=RlRPHHKJt7Q&feature=relatedВреме ми е вече да се взема малко в ръце и понеже не съм привърженик на диетите ще реша проблема със спорт 
Хайде до после...
глада е голямо "нещо"!!!
- чувствам се предимно умствено изтъняла- може ли е сега докато приспивам бебка, мъж ми си легнал и гледа нещо. отивам да видя и гледам Том и Джери - всичко добре,ама на някаква програма CN - чудих се,чудих се и реших да попитам какъв е тоя том и джери по сиенен
, а той се счупи да ми се смее - то било cartoon network . ми аз от де да знам. и още ми се подиграва гадта 
бре нещо странно ми стана ,ама продължих да си ям,след малко пак така и накрая ме попита дали наистина ми харесва
- абе ужас.
Дай Боже на всеки така да се отразява майчинството!
Случвало ли се е на някой?

Пазарувкам си аз /но Ники у дома с тати/ и се усещам как гледам нещо си от щанда и побутвам /люшкам/ количката с покупки
Една жена на средна възраст ми се усмихна само, какво ли си е помислила
Какво да направя, ръката ми вече извършва механични движения! В първите месеци като спеше при мен редовно му слагах през нощта бибата със затворени очи и естествено наобратно
и се чудя защо не се успокоява това дете и не заспива. Изобщо, тези неща са нормални, не само от общуването на бебешки език, ами и безсънието, умората, то всичко се отразява. Поне не е необратимо, надявам се Препоръчани теми