Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 939
  • 698
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро. Има ранобудни и мерси за кафето:).

И ние имаме проблеми със зъбите. Снощи спи и реве, ужас. Дадох панадол половин доза... та се кротна и заспа. никакви гелчета не помагат. Кога ще избият тия зъбки, измъчиха и детето и нас.

Аз вече искам да са избили всичките, та да си стане пак нашето кротко и спокойно бебе.

А това, че имате избили зъби, кое му е лошото??

# 571
Добро утро!
Честити половин годинки на Джордж и Дарина! Здравички и усмихнати да растат!
И ние сме от ранобудните - 6 часа. Хапна в 7 и сега пак спи. Таткото ме смени тази вечер, а луната въобще не ми се отрази  Tired то след толкова нощи накъсан сън...и пред лицето ми да блести пак няма да я отразя  Laughing
.:geri85:., блягодаря за кафенцето!
beb4o_fb, отново с актуално заглавие, творчески те вдъхновяват бебчетата! И мен ще вземеш да вдъхновиш да отслабвам по-бързо   bouquet

# 572
  • София
Gale, mersi za gastroenterologa. Shte se obadia po telefona i shte utochnia vsichko.
Za sajalenie i nie s Mateya ne sme dobre. Ot zahranvaneto neshto i se razdrazni stomahcheto i aka po-riadko, a ot vchera zeleno i sluzesto. Na niakolko lekari hodihme, obajdahme se po telefona i vse oshte niamame podobrenie. Neznam veche kakvo da oa pravia milata mi dushichka. Vdigna i malko temperatura dnes i veche sam v shah.
Na men pak vchera mi doide za prav pat sled rajdaneto i takava migrena i povrashtane niama.
Chestito na praznuvashtite i dano veche novinite sa po-dobri ot vsichki ni.
Да не я мъчат зъбки  newsm78 .Чувала съм ,че зелено и слузесто ако ,може и от това да е.Казваш също ,че и лека Т има ,което пак може следствие от зъбки да е.

# 573
aissa80, според бабите (особено според свекървата, която само това приказва), това че са избили по-рано зъбите означавало, че няма да са здрави и колкото по-късно - толкова по-добре, ама това са бабини деветини  Wink ! И аз  викам да избиват по-бързо!  Wink
Хайде, лек ден, ние днес ще посетим бабите по селата  Simple Smile ! Чао!

# 574
aissa80, според бабите (особено според свекървата, която само това приказва), това че са избили по-рано зъбите означавало, че няма да са здрави и колкото по-късно - толкова по-добре

е те тази бабина деветина не я бях чувала Simple Smile.

# 575
  • София
Добро утро и от мен! И аз съм от ранобудните, но ходих да посвърша нещо. За зъбите - на баткото първият зъб му изби в началото на 4-ия месец, а втория - седмица по-късно. Зъбите са му криви, но са здрави. Не мисля, че има пряка връзка с момента на избиването им и тяхното по-нататъшно състояние. Радвам се, че харесвате заглавието - аз съм на тема отслабване откакто спрях да кърма, какво да ви кажа, в началото на септември бях 86 кг, а сега съм 73 кг, но не се чувствам добре. До заветните 58 кг има мноооооооого още Grinning

# 576
  • Sofia
beb4o_fb, бързичко сподели как отслабваш? Аз все още кърмя, но все пак събирам мнения, мисля да опитам след кърменето 90 дневната ама незнам дали ще издържа....  Sad
Да се оплача от личната си лекарка, задължително ще подам жалба, но първо да се прехвърля при друг - налага се да търпя още 2 месеца за да я сменим...та да кажа баткото беше със зачервено гърло изписа ни някакви хомеопатични, а мисля че въобще не е я учила тази хомеопатия след 3 дни сина ми мина на АБ, беба и тя тогава със зачервено гърло - пак някакви прахчета против болки в гърлото и толкова ...до след три дни, обаждам се и я питам за 19.03 коя смяна е на работа, а тя се опита да ме прати на дежурен, въпреки че е работен ден, накрая склони и каза да ида към 10 часа - отивам аз в 9.50 чакахме чакахме с беба в ръка и баткото - появи се в 10.40 и се опита да покани един мъж преди мен да влезе макар че ние бяхме първи, не ми издържаха нервите и й казах че съм чакала достатъчно с бебе в ръце, а тя ми отговори - какаво толкова е станало, отвън в коридора имаше болни дечица сигурно за нея не е проблем, но за мен е. Казах й че е могла поне бележка да остави за да не седим толкова време да я чакаме, въпреки че уговорката ни беше за 10часа и така спирам до тук - тя се обърна и ми каза. Като виждаш че сина ти боледува често го спри от градина, за да не заразява и бебето! А тя най-добре знае сина ми колко време си беше вкъщи тази година - все пак има нужда и от социални контакти. Сега и беба е с бронхит и тя е на АБ, а нашата лична явно се дразни от това, че децата ни висят пред кабинета й. Може би е назначена за да си разхожда къдравата главица там, забравили са някои за какво са ги назначили. Преди два месеца сина ми направи пневмония, защото 6 дни беше с температура, а тя все повтаряше че вирусът бил такъв, накрая си платихме и лекарката се учуди защо поне изследвания не му е пуснала след като толкова време е с Т. Оказа се че не е бил такъв вируса ама късно.
Това е момичета извинявам се за дългия постинг, бъдете здрави и дано нямате такива джипита като моята.

# 577
  • София
Аз да се похваля ,вчера се наврях в рокля ,която носех на 58 кг ,е малко ме опъваше ,но важното е че я закопчах  Mr. Green !
Да ви питам какво е отношението на вашите мъници към дистанционното?Йоана направо притреперва като го види ,а никога не съм й давала да си играе с него .

# 578
здравейте и от мен.Ние преди малко се прибрахме от разходка,не беше дълга но поне си напазарувах плодчета, че от днес съм на 90 дневната диетка. Аз още кърмя де ,но поне ми допадна доста . Поинтересувах се от тук -от там и всички ми казаха да я почвам само да подминавам водния ден , че тогава се отделят страшно много токсини. Някой спазвал ли я е??????Сега си хрупам салатка и пържолка пък ще видим. ........................

# 579
Здравейте и от мен днес. По принцип съм "Тома неверни" и не вярвам особено в нещата за луната, но вчера Коста беше нетърпим - нервен, не иска да спи - абе направо ни съсипа с таткото.
.:geri85:. за зъбите не вярвай на бабините деветини, ясно е че няма как да не слушаме постоянните съвети и упреци особено от свекървите, но не им обръщай внимание. Ние още нямаме зъбки, но на брат ми са излезли на 4 м. и са доста здрави.
Rossi Ние си сменихме личната лекарка на 1-ия месец. Щеше да умори Коста. Имаше хрема и му предписа някакви капки за нос които се правят в аптеката. Аптекарката като видя отказа да ги направи. Оказа се че в тях има 2 ампули адреналин и това за 1 месечно бебе - каза на мъжа ми че тези капки ще повлияят на него камоли на малкия. Сега сме при Д-р Субев в Люлин 10. Далече ни е(живеем в Дружба) и си плащаме по 20лв на преглед но си струва. Предписва само хомеопатия и е мн компетентен. Дано не ви звучи като реклама  Simple Smile

Имам и един въпрос - По колко пюре ядат безоците ви на обедното хранене? Коста може да изяде 2 бурканчета с пюре и си мисля че му е много. Давам едно зеленчуково и 1/2 плодово за десерт.

# 580
Бебчо,страхотно заглавие,а аватара пак ти е разкошен Heart Eyes

Гери, това с дистанционите май е при всички бебета,аз на Влади съм му дла едно чисто ново и голямо смукане и хапане пада. Laughing

Роси, леле тя не е за смяна,а направо е за бой #Cussing outегати докторката.Наистина подай жалба след като я смениш,и ако има кой друг доктор до тогава да ви гледа най-добре.

Аз днес съм реанимация(снощи добре си потанцувах с приятели),но няма кой да ме остави.И двамата са будни от 6 часа,Влади заспа преди 1 час,но го чакам всеки момент да скочи,а сега трябва да сложа каката да спи и няма мира за мен Tired,а татито ни го няма,че цял ден е зает.Следващия път който реша да излезна и да пийна ще се сетя за днешния ден и ще си спестя поне питиетата Mr. Green

# 581
  • на североизток
Оф, ние лека-полека се възстановяваме, но той отвикна да яде и да пие и сега насила го караме глътка по глътка и хапка по хапка Rolling Eyes
Бутлинс  благодаря за съветите  bouquet Засега все още нищо не и давам на Елито, но пък аз пия прахчета и ампули гентамицин, така че сигурно и до нея достига от кърмата. Пък и тя не е чак толкова зле  Praynig Само дето е по-нервна и неспокойна и все иска някой да я държи, но като гледам и вашите бебоци са така, тъй че може и от Луната да е newsm60

ГерганКа, така както ми го описваш ми прилича на нашия вирус Thinking Да не те плаша, ама по-добре вземи по-сериозни мерки, да не стигате до болници като нас. Може и от зъбите да е, ама за всеки случай отидете на лекар Peace

beb4o_fb идеята за заглавие е много добра, ама нещо римата ми куца Thinking Знаем, че можеш и по-добре Wink

irmeto приятно ми е да се запознаем bowuu Когато ти си писала, аз все още не знаех за съществуването на този форум(за което много ме е яд Close), така че сега се 'срещаме' за пръв път   friendship  Ние на обяд едвам изяждаме 100 гр, а някой път и това и е много Simple Smile но затова сме (все още) най-елегантното септемврийче (6100) Crazy
btw защо не напишете на първа страничка най-лекото и най-пухкавото бебче  Flutter пък като се променят нещата ще го променяме и там или просто ще го изтрием(ако всичко това не ви затруднява много де newsm78)
Но пък защо му товариш стомахчето с две пюрета и то различни. Следобяд даваш ли пак твърда храна? По-добре е плодовото пюре да е следобяд, поне до към година и половина - две не им се дава десерт веднага след обяда. И в яслите е така, сладкото е след обедния сън. Чак в градините(значи след 3 год.) почват да им дават десерта на обяд. Нека и другите майки да си кажат какво мислят, но вече доста от тях споделиха, че е по-добре слабичко дете, отколкото шишкаво, и аз съм съгласна с тях  Peace Е, не знам вие как сте, но говоря по принцип  Hug

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 15:06 от iv4i_79

# 582
Здравейте  bouquet
Това време няма ли да се оправя,че ми писна вече ooooh!
nansi21-аз съм на 90 дневната диета от около 1,5 месец(с леки прекъсвания,по поводи)-резултата е 2-3 кг,но пък визуално изглежда доста повече,незнам как се получава,сваляш 2 кг,а по дрехите изглежда че повече,доста панталони закопчавам вече,еее не е мн яка гледка с още имащия ми го корем,но все пак е нещо PeaceНемога да си го обесня това,кантара съвсем леко мърда,но пък има някакъв резултат,нооо много бавно,а аз не съм от търпеливите GrinningТа мисля да я изкарам до краи и после някакво мое си ограничение-като салатки повечко и плодове,да се надяваме времето да се оправи и да съм изцяло по улиците с Катрин Mr. Green
На болните да се оправят  Hug ,аз съм се взела да разглеждам сайтове за гардероби за спалня,леле има уникални,навила съм мъжо да сменяме нашия.че е от праисторията.Малката е при нашите и днес сме лентяи и двамата smile3508

# 583
  • София
alximika, благодаря! Rossi, не ям сладко, тесто и тестени изделия и спортувам в домашни условия. Аз също като nat003 не съм много търпелива, но дано да продължа да свалям. iv4i_79, аз все се "бъзикам", че акъла си съм го разпределила на 3 и за мен нищо не е останало, та затова май римата не ми се получава, но нищо Laughing

# 584
beb4o_fb , дано не се разсърдиш, но ще си позволя да перефразирам малко идеята ти за заглавие, за да се получи римата.  bouquet
Пролет наближава, СЕПТЕМВРИЙСКИ мами - хайде да свалиме малко килограми!

Общи условия

Активация на акаунт