Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 946
  • 698
  •   1
Отговори
# 555
Ивчи, забравих да ти пожелая бързо оздравяване  Peace

А на мен все едно някой ми смени детето от 2-3 дни- лудааааа, подивя. върти се като пумпал, само си повдига дупето , премята се, подскача, неспира  #Crazy. както се тръшках,че няма движение,сега е хиперактивна. Joy

# 556
  • на североизток
Благодаря ви за съветите и вниманието  bouquet
Свещичките Вомитусхил като че ли нямат ефект, но продължавам да ги слагам. От вчера му вливаме венозно Деган(казаха, че става за малки деца, НО трябва много внимателно да се дозира), Но Шпа за болките в корема, сироп Натриев цитрат. Добре, че майка ми е мед. сестра, че му вливаме банките вкъщи, че иначе трябваше да седим по болници, пък и то аз нали трябва и малкото да кърмя, пък и аз съм като парцал. Та вкъщи сме интензивно отделение  Simple Smile и мъжа ми само ни прислугва. Добре, че той се оправи бързо  Mr. Green че иначе картинката щеше да пълна.

# 557
Благодаря на всички за пожеланията за нашата половин годинка  Hug да ви се връщат тройно   bouquet

# 558
  • София
desunique, то тия упражнения могат да доведат до още един член на семейството Laughing или поне да съживят нечий затихнал сексуален апетит Joy
Иначе и тази нощ кошмар, този път и мен ме почна  Sick и  Toilet , а май че и Елито дриска повече от нормалното, дано поне Т да няма  Praynig Засега е весела и жизнена Praynig А Никола спа цяла нощ, повърна пак сутринта и сега пак спи  миличкия spoko А сега отивам да лягам и аз, че едвам стоя ooooh!

Всъщност да ви питам, мога ли на нея да и дам някакво запичащо лекарство? Аз пия прахчета Хидросек, дали на нея ще и навредят или пък ще и помогнат  newsm78 Ако трябва да сменя прахчетата, какво ще кажете?
На вас лек, слънчев и без болести ден Hug

Ивчи,и ние го минахме този вирус ,за около три дни всичко преминава,Симо вдигна Т, а аз не
, лекувахме  се с прахчета ентерол сутрин и вечер ,и аз и той, , за повръщането педи ни изписа сироп с деган , а и можеш да купиш и АМ на Хумана което запича, има и едни сокчета на Хип от ориз и моркови и  те запичат, а аз давах и картоф на пиоре и си правех оризова вода...бързо да се оправите  Praynig

# 559
Честити половин годинка на Мая и 7 месечинки на Алекс и Криси!  baloni

Галя, нормално е да си получила сърцебиене ако си почнала направо със 100. Аз преди да родя бях на 25/50, но сега съм на малко по-висока за да успокоим баланса на FT4 и TSH. Но първо почнах с 50 за около седмица, после през ден 50/75. След вече по малко от 2 месеца ще правим контролен и ако хормоните са се повлияли добре ще си мина на малките дози. Аз не съм изпитвала никакъв дискомфорт от вземането на еутирокса, жалко че при теб не се е получило така.
Извинявайте, че пълним темата с не дотам полезна за всички информация!  Peace

# 560
galq aз също имах сърцебиене и много се потях, но все пак дозата ми я повишиха в края на бременността (от 25 на 100), пък и жега си беше лятото в последните месеци, може и от това да съм се потяла толкова, но течеше вода от мен, буквално. Та смятам че е от еутирокса. Няма страшно свиква се Wink Пак казвам, това да ни е болестта, друго да няма!

# 561
Gale, mersi za gastroenterologa. Shte se obadia po telefona i shte utochnia vsichko.
Za sajalenie i nie s Mateya ne sme dobre. Ot zahranvaneto neshto i se razdrazni stomahcheto i aka po-riadko, a ot vchera zeleno i sluzesto. Na niakolko lekari hodihme, obajdahme se po telefona i vse oshte niamame podobrenie. Neznam veche kakvo da oa pravia milata mi dushichka. Vdigna i malko temperatura dnes i veche sam v shah.
Na men pak vchera mi doide za prav pat sled rajdaneto i takava migrena i povrashtane niama.
Chestito na praznuvashtite i dano veche novinite sa po-dobri ot vsichki ni.

# 562
Аз пък се раболях...Как можах да устискам почти цяла зима и сега баш на пролет.Уффффф, и моето дете е подивяло, все едно има кактус в памперса. Ама какво да го правя, ще си го гледам, мое си е...

# 563
И Дани днес нещо беше труден  newsm78 От 7 сутринта чак в 15 часа заспа истински. Преди това 2 пъти заспива за по 3 минути и се буди нервен като кисела краставица. Сигурно защото Луната ни е наблизо днес  Laughing

NKl, оправяй се бързо.

# 564
  • София
Уффффф, и моето дете е подивяло, все едно има кактус в памперса. Ама какво да го правя, ще си го гледам, мое си е...
Joy Joy Joy - много точно казано, Ясин е същият. Шегата настрана, оправяй се бързо,NKl

# 565
Благодаря, момичета  Hug
Опитвам се да приспя малкото зверче,за да си легна, но то точно тази вечер явно е решило,че не му се спи и сега си пее и си говори и ми се хили  hahaha Сигурно има нещо общо с луната.

# 566
  • София
Момичета, не знам колко е удачно, но ни в клин, ни в ръкав ми хрумна предложение за заглавие. Обсъждаме все по-често килограмите, които са ни в излишък и може би затова. Просто си казвам идейката - "СЕПТЕМВРИйски мацки, пролет идва вече - хайде да стопиме бременното си коремче"

# 567
NKI, оправяй се бързо  Hug

Аз имам чувството,че луната им се отразява - още ми е будно детето и няма и намерение да заспива  Sad

или войната я притеснява  newsm78 , или пък Япония  newsm78

Бебчо, заглавието е хубаво.

# 568
Хайде сега отново да Вис е представя. Не съм писала от преди да родя (което си беше доста отдавна  - 06.09.2010) Направо съм си за бой,но покрай малкия разбойник някакси не ми остава време за нищо. Ще ми е интересно да прочета възможно най-много от публикациите Ви и ще се старая да се включвам по-често. BTW синчето ни се казва Костадин (на галено Коста, Бубу и Дуду  Laughing)  Роди се 3,870 и 50см За този месец не мога да кажа колко е станал - хвана ни вирус тукмо когато стеше да ходи на консултацията и мина само с преглед Simple Smile

Честита половин годинка на всички бебчовци и бебки и техните щастливи родители!

# 569
Добро утро на ранобудните, ако има такива  Grinning ! Ето и едно кафенце и закусчица:

Нещо не можах да спя тази вечер от болки в корема и от 6 часа съм будна. Напоследък често взе да ми се случва да ме боли стомаха и да ми се гади. Но ще се оправя  Simple Smile . Сияна от 1 седмица е пак много изнервена, особено вечер много реве, вероятно пак от зъбите...А и ми се струва, че и петия зъб ще пробие скоро...Луда работа с тези наши зъби! На който кажа, че имаме вече 4 зъба ни гледа ей така  Shocked , а после ни казват, че не било хубаво да излизат рано зъби. Писна ми едно й също да слушам.

Гале, съжалявам за случващото се при теб  Hug ! desunique, не се притеснявай че "пълниш темата с не дотам полезна информация"  Wink !
beb4o_fb , много хубаво заглавие си измислила за пореден път!   bouquet
irmeto, добре дошла отново!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт