Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 935
  • 698
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ulia, страхотна идея Hug

# 586
  • София
Виждам че сте подхванали темата за диетите Simple Smile

Аз си бях добре до скоро, но от една седмица (когато трябваше и да ми дойде, но пропусна нещо) такъв апетит ме е настигнал, че направоо... едвам се удържам. Естествено кантара е 2 кг нагоре.
Дано скоро ми дойде цикълът, че иначе мога да си върна кг от края на бременността  Rolling Eyes

Купих едно пюре на Хип "Спанак със сметана и картофи" и днес, като почених да го дам (до сега не е яла спанак), видях, че има сметана - в бързината, в магазина не бях забелязала. Прочетох, че това съдържа млечен протеин и се отказах да и дам.

Какво да правя? На самото пюре пише че е след 4-ти месец. Освен кърма малката си хапва и АМ (което не е хипоалергенно), така че мога ли да и дам това пюре според вас?

# 587
 Hug Здравейте  Hug
Днес цял ден обикаляхме магазините за техника и да се изфукам  Embarassed имам нова пералня, която между другото има нано стерилизация със срребърни йони  newsm78 или нещо подобно, което на мен нищо не ми говори, ако някоя мама е по информирана от мен моля да сподели  Wink
Ulia Чудесна идея за заглавие   bouquet
Роси #2gunfire такава лекарка като твоята вкара сина ми, който беше бебе на 1,5 мес, в токсикологията след като му предписа с всеки прием на АБ 3 пъти по-голяма доза. Малко му остана на мъжа ми да я  fight
Във връзка с вталяването, аз вчера се записах на ZUMBA FITNESS  newsm68 http://www.youtube.com/watch?v=RlRPHHKJt7Q&feature=relatedВреме ми е вече да се взема малко в ръце и понеже не съм привърженик на диетите ще реша проблема със спорт  newsm53
 Hug Хайде до после... Peace

# 588
Купих едно пюре на Хип "Спанак със сметана и картофи" и днес, като почених да го дам (до сега не е яла спанак), видях, че има сметана - в бързината, в магазина не бях забелязала. Прочетох, че това съдържа млечен протеин и се отказах да и дам.
Какво да правя? На самото пюре пише че е след 4-ти месец. Освен кърма малката си хапва и АМ (което не е хипоалергенно), така че мога ли да и дам това пюре според вас?
ivcho81, щом няма АБКМ не виждам да има проблем. На Ники нищо му няма от това пюре. В почти всички пюрета на Ганчев пък има мляко. И млечни каши давам.
Нека и другите мами пишат, все пак аз говоря от моя гледна точка.  
Р.Р. - да похваля детето, забравих днес да сложа лъжичка пл. пюре в попарата, а той взе че си я хапна наведнъж. Явно свикна с вкуса и особено с консистенцията - на бучки става, колкото и да троша сухара... От началото на захранването единствено с попарата имаше мръщене и се изненадах много, но ето че коремчето си каза думата  hahaha глада е голямо "нещо"!!!   

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 20:42 от velizarka_8

# 589
Вие се оплаквате с някакви си 5кг. ,аз какво да кажа с мойте 12-13  Crossing Arms
и може и да не ги сваля сега с тези хормони.

и да ви се оплача  Cry Cry Cry - чувствам се предимно умствено изтъняла-  може ли е сега докато приспивам бебка, мъж ми си легнал и гледа нещо. отивам да видя и гледам Том и Джери - всичко добре,ама на някаква програма CN - чудих се,чудих се и реших да попитам какъв е тоя том и джери по сиенен  newsm78, а той се счупи да ми се смее - то било cartoon network . ми аз от де да знам. и още ми се подиграва гадта  Crossing Arms

после, ям торта и по едно време по енерция -хоп и си взех майонеза.  newsm78 бре нещо странно ми стана ,ама продължих да си ям,след малко пак така и накрая ме попита дали наистина ми харесва  Sad - абе ужас.

а и тази вечер се кандидатирах за домоуправител ,ама си нямам и хал хабер какво трябва да правя ,та сега това ще чета.
п.п а какви уникални имотиконки са пуснали в продавалника- дано и тук да ги качат  Praynig

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 22:18 от gala.

# 590

а и тази вечер се кандидатирах за домоуправител ,ама си нямам и хал хабер какво трябва да правя ,та сега това ще чета.

Ще носиш отговорност...  Mr. Green
Много ме разсмя с майонезата  Laughing
Дистанционното и ние много обичаме.
90-дневната съм я правила, изобщо не се чувствах ограничена откъм храна по никакъв начин, а никога преди това не съм спазвала диета. За един месец свалих излишните ми 4-5 кила, но това беше преди да забременея. Сега слабея още повече - кърмене, разходки и танци с малката (около час на ден - толкова са ни песничките) Laughing Сега съм с по-малко дупе и по-големи ц--- от преди  Flutter Дай Боже на всеки така да се отразява майчинството!
И нещо много странно ми се случи - имах една релефна бенка на корема, която беше се разтегнала заедно с него по време на бремеността, последните дни взе да се събира такава като срупче и да се отлепя и днес падна, а отдолу остана по-светло петънце  newsm78 Случвало ли се е на някой?

# 591
Здравей iv4i_79 и аз се радвам да се запознаем. По отношение на храненето нз как се получи това че започнах да му давам плодово пюре след зеленчуковото, но и аз си мисля да спра. За яденето като количество - като спра да му давам и започва да реве иска си мъжа, а като цяло не е дебел даже напротив, но е много енергичен. Има какви ли не щуротии вкъщи,а бънджито направо го разглобява, няма спирка това дете. след като изяде двете пюрета се покротва малко пие сок и заспива. Това е храненето ж 14ч. Следобед в 17:30 яде или каша или шейк (редуваме ги) и пак пие сок. Голям лакомник, но май млякото му писна и не иска да го яде много много.
gala. искрено се смях на публикацията ти тази вечер. И аз понякога се чувствам доста изтъняла умствено и предполагам със всички е така. Разговори само с бебето водят и до това яж си тортата, гарнирай с майонеза и да не ти пука  Hug

# 592
fata_morgana за завиждане си ти...аз имам да свалям едни 5-6кг, но съм сигурна, че ще ги сваля от само себе си като спра да кърмя, защото аз сега яко се напъвам да ям, а определено не ми се яде толкова.
Момичета махна ли ви се линията на корема от бременността, за тези, които сте имали де....моята още стои и се чудя дали изобщо ще се махне.
И още нещо давате ли авокадо, нали било подходящо за захранване, а и много полезно...аз мисля утре да я пробвам, не че очаквам нещо кой знае какво, до тук нищо не иска...

# 593
  • у нас
време е за...... luvbed smile3508

# 594
  • София
irmeto , и моята мома яде в огромни количества ,а с пюрето ми се е случвало и 220-230 гр да изяде и да зяпа за още ,а една от най-финните тук.
Реших да пробвам точковата диета.Някой правилли я е?

# 595
Oще нещо исках да ви питам, вие по колко време ги оставяте седнали?Аз все си мисля, че не е хубаво по много и ме е страх, ама знам ли....иначе и в бънджито и в проходилкаа я слагам, ама максимум по 30минути.

# 596
Simple Smile здравейте и от мен искам да ви питам някои знае ли как се въвежда жълтъка и по колко ? а и според имащите опит с кое месно пуре почнахте и на коя фирма

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 23:26 от dani_bn1000

# 597
  • Пловдив
 Здравейте ,
vesy_evi  относно сядането детето като се измори само си показва.А за проходилките всички ортопеди са против,особено на такава крехка възраст.

# 598
  • Пловдив
dani_bn1000 жълтъка се въвежда по 1/4 през 3 дни,да свикне.След 2 седмици може по 1/4 през ден  и в по-късен етап по 1/2.

# 599
Добро утро!
Честити половин годинки на Христиана, Соня, Ива, Ангел и Георги!
Честита месечинка на Антония!
Ние пак сме ранобудни - 6 часа, но поне спахме добре, само два пъти ставах.  Друго нещо е това  Wink
vesy_evi, и моята линия си стои, явно трябва да мине повечко време...
geryaleksandrova, сподели с нас каква е тази диета!?  Praynig
dani_bn1000, ние започнахме със зайче с морков на Гербер, после пиле с тиква на Бебевита. И двете се уважават доволно Laughing
galq., аз нямам много такива изпълнения, но лошото е че може да са малко, но пък са навън  Joy Пазарувкам си аз /но Ники у дома с тати/ и се усещам как гледам нещо си от щанда и побутвам /люшкам/ количката с покупки hahaha Една жена на средна възраст ми се усмихна само, какво ли си е помислила  newsm78  Какво да направя, ръката ми вече извършва механични движения! В първите месеци като спеше при мен редовно му слагах през нощта бибата със затворени очи и естествено наобратно  Joy и се чудя защо не се успокоява това дете и не заспива. Изобщо, тези неща са нормални, не само от общуването на бебешки език, ами и безсънието, умората, то всичко се отразява. Поне не е необратимо, надявам се Rolling Eyes
Лек и приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт