Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 853
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Страхотни сте всички от срещата Grinning Слаби, усмихнати, лъчезарни, хубави Grinning И за пореден път се замислям дали сте за тази тема - за отслабването, като сте си достатъчно слаби? Rolling Eyes Thinking

И да си задам аз въпроса към тези, които са от отдавна в режима и знаят повече неща - Има едни хапчета Л-Карнитин, които се вземат 30 минути преди тренировка за разграждане на мазнините - да попитам имате ли идея дали са позволени по време на нашия режим?  Rolling Eyes newsm78 Имам наблюдения, че наистина тези хапчета много помагат и когато тренираш - сякаш по-малко изпитваш болка в мускули и всичко (по обяснения на приятели, вземащи хапчето) Confused Ако някой знае, нека ме посъветва, защото ще стане месец, а аз вместо да слабея, съм вдигнала две килца - тоест от 17.02. досега съм свалила едва 5, а спазвам диетата стриктно, пия вода като шантава и спортувам чат-пат Sad

Лек и усмихнат слънчев ден  Heart Eyes- отивам да играя бадминтон, че нещата вървят към лошо Cry

# 226
  • NICE,FRANCE
Здравейте сладЮранки,
Завиждам благородно за хубавото време в БГ.Тук е един дъъъжд,едни облации...Абе гадно.Но иначе Дюки върви де Laughing,нищо че не се отчитам тук,чета и преживявам с вас и неволи и радости.

Мрънмот,аз до преди година ходех на фитнес всеки ден и вземах Л-карнитин и специално се поинтересувах за приема му по време на режима.Може да се взема стига да се практикува и спорт,без спорт се затормозява сърцето.Също така,приема на чисти протеини също помага за изгаряне на мазнините и за изграждане на мускула.

ПП.Когато започнах да ходя на фитнес бях 87кг и за година и половина със спорта,Л-карнитина и протеините свалих 20кг,но 2009 си осинових детенце от БГ и спрях да ходя на фитнес поотпуснах се и....ОКР Joy Weary

# 227
  • София
Ха здравейте и от мен!
Сега се добрах до лаптопа, след една хубава разходка в парка - чуден ден Grinning

Мимс, за сега не виждам да са се засилили много "Дюканци" да идват на нашите срещички, ще опазим семейния мир поне още за неопределено време  Joy

мрЪнмот , хубаво си се сетила да питаш за Л-карнитина- то има и течен, да знаеш. Смятам, че е по-добре да се взема течен петнадесетина минути преди тренировка.
 Аз съм решила от понеделник да се върна към тичането в парка /и без това си седя вкъщи за сега и да използвам момента да тичам в по-човешко време, че иначе преди все по нечовешки ранни доби/, па белким тръгнат килограмите отново надолу. Днес пак съм с огромно плюсище - +500гр. Та смятах да си пия дозата от Л-карнитин преди спорта. Да видим какво ще кажат и по-опитните с режима, но щом galandri специално се е интересувала и казва, че няма проблем сигурно е така. Ще се поровя днес за още инфо.
мрЪнмот, пък за снимките, че сме хубави, хубави сме Joy, ама нямай вяра прекалено на снимка. Те там нещата не са баш като наяве. Ние кат за среща сме се "подегизирали", "подстегнали" и като човек с опит в подбора на дрехи за да се  изглежда прилично, сме позамазали останалите кг за сваляне Joy - говоря за себе си де, някой от присъствалите на срещата да не се обиди Hug

galandri, добре дошла  bouquet

# 228
  • NICE,FRANCE
MariDi,
добре заварила  bouquet,мерси за посрещането.То с моето писане от дъжд на вятър съм като новопостъпила наистина Joy.Започнах режима на 1 октомври 2010 и съм 3та фаза към края smile3525

# 229
  • София
galandri , тогава трябваше да напиша "Добре дошла отново!" Joy

Сподели тогава как е в Трета! Доста плашеща изглежда.
 Аз сега малко да отпусна конците - в смисъл режимни неща, но повече като количество и разнообразие за деня и веднага качвам килце-две. Пък да не говорим някоя храна да е с една идея по-солена от безсолното или да пийна кола лайт, която така обичам или 2% мляко да хапна вместо обичайното 0.1%.
Как ще се влиза в трета и как ще се задържа там, не ми е много ясно. Но пък така както изглежда няма да ми дойде скоро до главата. Ще трябва да се приучавам на много неща тепърва Thinking

# 230
махнах катъка,снежанката ,само пека пил.бутчета и айран.минусчето се върна Grinning.сега трябва вече да продължа надолу ,стига съм се въртяла на тия 83 кг.

# 231
Искам да си споделя историята с Дюкан и да го похваля много.
За няколко месеца напълнях адски много поради пребиваване от другата страна на океана. Там проблеми с кг нямах-там всички бяха пухкавки,а и аз бях толкова нещастна...
Обаче като се прибрах и видях какво съм направила с тялото си.Бях 15 кг +
От всички опити само Дюкан ми помогна. Признавам си,не съм я спазвала напъно стриктно,обаче си свалих всичко и ги задържах и до ден днешен не съм върнала и 1 кг от свалените! Simple Smile)

# 232
Верони, не може ли да върнете компютъра с 24 часа назад? При мен преди се беше получило нещо и като ми върнаха компютъра всичко си дойде на мястото.
Вещи, преди малко му звънах по телефона да го питам. Каза, че в нашия случай нямало как.
У дома аз съм скараната с техниката. Той е в час с уиндоуса. Редовно мъкне лаптопи на колегите си да им ги инсталира и т. н. Не мога да кажа, че е направил гафът от незнание. Просто погрешка компа го е питал нещо и той вместо да му откаже, се съгласил. Глупаво недоглеждане. Ако беше някой, дето нищо не разбира от компютри бих го насолила, ама не е. Няма да му се карам довечера. Той нека гледа децата другата събота в 14 ч., пък простено да му е Mr. Green

Мименсита, и ние у дома имаме два. Ама и двата са на двамата ни. Мониторът ни е 22 инча и аз много си го харесвам. Нали съм недоскив с цайс. Пък на нетбука му викам ---- въшка. Като ви чета все трябва да местя на ляво на дясно. Досадна работа. Crossing Arms

# 233
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      Ох, Вещи, хем ти съчувствам, хем не мога да спра да се смея като се сетя  Joy
      мрЪнмот , хеле пък аз съм първа слабушка  hahaha
      MariDi , бай бабо да не те среща дюканец  Wink
      desilosha , и само с печени бутчета няма да стане. Готви си, храни се е разнообразно и вкусно, иначе след три дни ще ти писне и ще зарежеш всичко  Naughty
      veroni76, а, аз не си давам настолния комп, той да си се пули на лаптапа  Crossing Arms и да стои далече от моя  Naughty
     Нещо, никакви ви няма през почивните дни... А на мен вече ми се спи..., така че ще раздавам козинките, пък вие ако искате  Wink

Лека, мека, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

# 234
  мрЪнмот , хеле пък аз съм първа слабушка  hahaha

Ми да, слабушка си Grinning Всички от срещата сте слабушки Grinning
Ама с тия минерални води където ги пиете ще си помисли човек, че сте на диета Laughing ppp
Харесва ми това, че времето започва да се стопля   Nature Sunny и вече няма да стоим само в стаите - започва сезонът на дългите разходки и, надявам се, с него да дойдат и многото минуси Grinning
Пожелавам ви да отслабнете толкова, че да се чувствате комфортно в кожата си и да се харесвате  bouquet

Търновската среща - 15.03. от 12ч. в "cafe Italia"  Naughty Да не забравите, болярки  baduu  eat

# 235
  • Пловдив
Как да отслабнем по-бързо

http://www.vbox7.com/play:b721f087

# 236
Joy Joy Joy  Я, ще се мъчим сега... лишения разни...

# 237
Пък и евтинко излиза hahaha Само един недостатък забелязах - в профил не работи методът Joy

Днес цялото софийско човечество беше изпълзяло из зимните си дупки.  Crazy Ние изкарахме следобеда на Панчарево - народ, мръсотия и още народ...както и обичайният екшън с трите девойки...

Мариди, моят досущ като твоят реагира  Mr. Green

# 238
hahaha Вещи, направо ме разби! Laughing
Специален поздрав! Mr. Green

# 239
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Да взема да сервирам кафето ли...

Вещи, методът е супер - отслабваш от смях  Peace Joy
      Хуквам, че стана никое време, а не бива да закъсняваам още в  понеделник  Wink
           Усмихнат, слъвчев и режимен ден и спорна седмица, нищо че ще е малко дългичка...  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт