Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 749
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Защо чакаш? Шуър чек показва още на втората седмица.
  На мен ми показа още на втория ден  Simple Smile

# 496
Здравейте скъпи момичета,искам да споделя  по темата за десертчетата.
Аз си правя почти всеки ден следобедно кремче само от 3 с.л. трици заляти с 100-150мл прясно мляко,няколко капки ванилия и подсладител на вкус-оставям на котлона само да клъкне,леко да заври.Става разкош! а когато не ме мързи си правя "плодово парфе"(имаше го в Дюканските рецепти) и да издам една тайна,когато съм на П и хапвам през деня парфето,винаги на другия ден съм поне с- 0,500гр WinkМоже да пробвате!
Иначе за портокола за 2 дни още-0,500гр,та общто, вече станаха -5кг Simple Smile

Лека и режимна петъчна вечер,мили дами  bouquet  bouquet  bouquet

На мен ми показа още на втория ден  Simple Smile
П.П. Няма как да ти покаже на втория ден след зачеването,защото зиготата се загнезва в матката точно на 12-тия ден сле зачеването и тогава започва да се секретира хормонът hCG,на който всъщност са чуствителни тестовете за бременност!

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 17:21 от detelina mitkova

# 497
ох,monnn така ме разсмя,че сълзи ми излязоха!кълвяла,кълвяла,га усетила то било тортата!
иначе за протокола мъча се аз ,не падат кг.,но поне не се и качват.нямам цикъл вече 2 ри месец,ще изчакам до края на март и ще има шуър чек !дано да не е друго-менопауза на 36?
да да ама не
На мен пък изобщо не ми отчете, дори и когато вече знаех, че съм бременна. Най- добре на лекар

# 498
Абе ден за петъчни протеини ,вий за бременности приказвате . Joy Joy Аааа ,я да ви пусна нещо подсещащо  Joy.

# 499
Аааа, Тони, не мога да го фокусирам в тоз' размер  Laughing
Не съм сигурна дали да му се радвам, май нещо не ми харесва, ама не виждам какво  Joy

# 500
  • Пловдив
Ами аз не съм бременна, нито кърмачка, но имам проблем с жлъчката
и си мисля дали да не подхвана режима по този начин. Сигурно резултатите
няма да са много бързи, обаче по-важно ми е да не си докарам по-сериозни неща.
Иначе - 166см, 64кг, цел - 57-58кг.

Аз имам проблеми с жлъчката и гастроентероложката напълно одобри режима с малки изключения. Не трябва да се ядат субпродукти - дробчета, воденички, сърца, шкембета, зелени листни зеленчуци (лапад и спанак), жълтъци (белтъци може в неограничено количество) и да не се пие кафе и газирано.

# 501
Упс,Вещи,зло да те забрави : Joy

# 502
Гарденийка,е що бе не го виждаш?Малеее ,ти съвсем си на друга планета май  Joy Joy
Чакай сега специално за тебе .  love001

# 503
  • Варна
Monnnn и аз цъм точно като теб,когато съм на ПЗ-имам повече апетит ти как редуваш дните наП/ПЗ?

# 504
Не съм сигурна дали да му се радвам, май нещо не ми харесва, ама не виждам какво  Joy
Ми той си го държи, как да го видиш Joy

И при нас настана пълна лудница - по стечение на обстоятелствата си останахме няколко дни петимата вкъщи и мъжът ми нещо не издържа, натовари каката и едното бебе и замина при свекитата...та сега си момуваме с другото бебе....голям рахат Mr. Green жалко само, че вали.

Детелина, ще пуснеш ли линк към парфето Hug

Мариди, как мина интервюто?

# 505
  • на острова на мечтите
Хопала, пак съм тук и 4етох ли 4етох, ама първо здравейте на вси4ки. Днес съм тук по спеШност за една поръ4ка и си рекох я да видя кво става в ДЮКИ режима? newsm78
Лястови4ке, относно руШенето на зъбите ти, ползваШ ли слу4айно по4истваЩи разтвори, дето им правят толкова публи4ита/като "листерин"например/? Моят мъж е зъботехник и той и неговата зъболекарка, казват 4е си е 4иата киселина,която разруШава емайла на зъбите. СъЩото се отнася и за содата,която е абразивна и съЩо руШи. Ако ли не, Ще да е липса на калций и доколкото си спомням моят мъж препоръ4ваШе на дъЩеря си да пие калций оЩе в бременността, а и после да дава и на малкото, за да няма кариеси. Ама това не го казват на простосмъртните newsm78
 Аз ве4е съм твърдо на 73килца и сега ми остават само оЩе осем,за да стигна завтната цел. Моят мил пък ве4е е със 8кг по леки4ък и съм страШно доволна Party
И този път за мен няма протеин4ета Crossing ArmsМименсита, тези много пресни,та аз имам племенници на таз възраст,ама ха. Пък децата на моят мъж са и по големки Embarassed Докторът пък не ми харесва Thinking
Ама и аз май съм много претенциозна, та Ще си карам с нормални протеин4ета, ако не ми пратите Шон/ Конъри,имам предвид/ Хайде мляс и ГУШ, та да има мир  love001

# 506
  • Пловдив
Упс,Вещи,зло да те забрави : Joy

Ей това вече е приказка  Laughing   bouquet

# 507
Детелина, ще пуснеш ли линк към парфето Hug

оххх, това беше много отдавна,като държах режима първият път,но ако не го намерите в реецепти,мога да ви напиша рецептата тук  Simple Smile

П.П.
намерих го Simple Smile
3. "Плодово парфе"

Продукти: 5 яйца, 0,400кг. обезмаслена извара"Мероне"/защото е безсолна/, 5 суп.л. трици, 1 кофичка кисело мляко 0,1%, 1/2 пак.бакплувер, няколко капки есенция аз сложих ромова, 2 желатина,подсладител
Блата: Разделяме 4-те яйца жълтъци от белтъци. Към жълтъците прибавяме и петото цяло яйце. Разбиваме с подсладител /1 ч.лъжичка/ с миксер за малко. Добавяме постепенно- триците, 2 суп. лъжици от изварата, киселото мляко с бакплувера и есенцията. Изсипваме в незалепваща тортена  форма, без омазняване. Печем 10 мин. на 180 гр. Докато изстине блата приготвяме крема.
Крем: Разбиваме белтъците на сняг добре, прибавяме при непрекъснато бъркане с миксера- изварата, киселото  мляко, степче на "Степ" /аз сложих горски плодове/ и желатина, който сте разтворили предварително на водна баня. Заливаме готовия блат и охлаждаме докато стегне крема. Аз го слагам 1час в фризера, 1/2 в хладилника и вече е готов за разрязване! Тук да спомена, сигурно знаете но ако хапвате доста тортичка като мен вчера, не яжте друго с трици, не трябва да превишаваме дневната доза от 3 суп.лъжици.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:42 от detelina mitkova

# 508
Azalita,за мен рахат е съвсем да съм сама. Party Party Не че ми се случва де ама надеждата последна умирала. Joy Малее,как се оправяш с 3 деца ,незнам.Аз понякога с двете ми иде да се гръмна ,пък ако бяха 3 досега да съм пукнала. Joy
Абе нямам тренинг аз с протеините ама се старая много.Пък и малкия тука ме обикаля и ще каже:Мамо,кви мъже тука гледаш,тати като е на работа. newsm62 newsm62 Да се чудя какво да му обяснявам. hahaha

Вещи,драго ми е да те зарадвам . Joy Виж с почерпка даже човека пристъпва. Joy Joy

danilu,днеска удовлетворявам желания: Heart Eyes ама ти сигурна ли си ,че искаш точно него? newsm78

# 509
  • на острова на мечтите
 JoyАма 4е кеффф, макар 4е не то4но тази снимка,ама пак си е неЩо по кат  за нас,4е то туй младото Ще вземе да ме стопи и после...4ао,4ао на ДЮКИ диетата, а и на вас Joy Хайде мерси  bowuu ГУШКА, 4е мъжо тропка на вратата да си ходим. До скоро в новата тема по всяка вероятност  love001

Общи условия

Активация на акаунт