Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 744
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Гледам, петъчно го раздавате и викам да оплакна окото и аз  Laughing  Crazy

Защо чакаш? Шуър чек показва още на втората седмица.
  На мен ми показа още на втория ден  Simple Smile
П.П. Няма как да ти покаже на втория ден след зачеването...
Мисля, че Амбър има предвид втория ден от закъснението на цикъла.
Мамма Б, и аз имах много проблеми с жлъчката. След като започнах Дюкан още първия път, забравих за кризи и всичко. Дори не съм ограничавал яйца и т.н.  Peace
Монн  Hug

# 511
Здравейте! Преди3-4 години бях на режима на Дюкан и отслабнах около 16 килограма. Бях се променила до неузнаваемост, но се провалих в трета фаза. Бях и много несериозна. Междувременно пробвах всички възможни диети без резултат.дСега реших да опитам отново, дано съм по-сериозна. Стартирам от 72, ръст 1.59.Изкарах 4 протеинови дни, резултатът е -2 килограма.Крайна цел-59. Лентичката ми може да не е актуална, скоро ще я променя.
Хубава дюканска вечер на всички момичета  bouquet  bouquet

# 512
Здравейте. И аз не винаги смея да отворя и да погледна протеинчетата. Понякога мъжът ми е около мен, друг път баткото. Ама с бебка си плакнем очите по саме Crazy Ще вземе да ги види мъжо и ще рече "Аз за туй ли давам пари за месце? да гледаш чуждите мъже?" Naughty
lora_1, добре дошла отново в режима и успех.
Относно цикъла съм доволна как се развиват нещата. Преди диетата нахалникът ми идваше на 25-то число. Вървеше ми по 10-на дни и то по много. Лекарката ми каза, че било в следствие на скорошното раждане и кърмене. От както съм на диетата започна пак да ми идва на 28-мо число. Обилното течение намаля. Дано намалеят и дните.
Скоро не съм ходила при зъболекарката си, за което ако ме види ще ме  bash Ходя всяка година на профилактичен преглед. Но този февруари пропуснах. Ще взема да ида другия месец. При мен интересното е, че зъбният ми камък сам пада. Дано и бъбречните камъни се чистят така. Ще бъда много доволна, ако организмът ми се изчисти от песъчинките.

# 513
lora_1,добре дошла и заповядай утре на срещата на варненките . Hug

19 март от 14ч пред входа на МОЛ-Варна! newsm03 smile3521

# 514
lora_1,добре дошла и заповядай утре на срещата на варненките . Hug

19 март от 14ч пред входа на МОЛ-Варна! newsm03 smile3521
Благодаря много, но няма да мога. Утре ще ходя по клиенти из региона и кой знае кога ще свърша. Ще се възползвам слеващия път  bouquet  bouquet

# 515
veroni 76,относно цикъла при мен е все по намаляващ също спрямо преди диетата,но аз вземам противозачатъчни.

# 516
А добър вечер  Hug
аз реших да взема да отворя една дюканска сладкарница в мадрид Mr. Green
от както съм тука всички колеги само ме карат да им правя десертчета от тумбето и марпълчето направо хапват и ушите им шляпат от кеф.и все ме питат ама от това верно ли несе пълнее.
мастърче Hug за похвалите вчера
пак протеини са се размятали из темата  Mr. Green мммммммммм
лека и отслабваща вечер прекрасници  Hug Hug Hug
и приятни почивни дни   bouquet

# 517
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Вай..., TheNMaster , що захапа мен бе, лИбов  Shocked Аз съм си такова ящно добиче  hahaha
     veronic , браво  Peace
     MariDi , да стискам ли още палци или вече мога да ги разплитам  Heart Eyes
     бяла лястовица , всякакви гадинки обичам, даже ми е жал като видя котьо как малтретира някоя хлебарка, сбъркала да си подаде мустачките в къщи...
     (не)Обикновена , пу да ти не е уруки  Peace Ама да ти кажа... много позната ми изглежда физиономията ти... Живяла съм във Варна като дете и цял ден се опитвам да реша дали не ми приличаш на някоя съученичка от далечното минало...  newsm78
     А, Dido4ka , и много помагат на свалянето  Wink
     Gardenia, ква е тая тава  Shocked Ти пък, будала, в петък се мисли за чужди мъжОве  Wink
     Люляковa , в това е разковничето на ружима - разнообразното хранене.
     galaiva1 степчетата обикновено са с аспартам, а той не е подходящ за термична обработка  Naughty
     verche, то това си е висша кулинария, бе  hahaha
     Не само гювеча, tonnny_bg , аз и "гърмящата" тенджера много уважавам  Peace
     мамма_Б , само трета е, но не се минава ни през първа, ни през втора - директно си скачаш в трета олекотена.
     monnnn , още се чудя да се смея ли, да плача ли... Ама така весело си разказала перипетиите си, че няма как да не се разсмее човек  Hug Heart Eyes
     Azalita , па много деликатен тоз твоя мъж  hahaha
     detelina mitkova и какво да правят сега сладкокуски като мен по нощята!? Да джуркат парфе или да го сънуват...  Rolling Eyes
     Tatitt , снощи ми зачезнаха гушките, ама тази вечер няма да те пропушя  Hug Heart Eyes
     lora_1 , не ще да е било чак толкова отдавна, защото аз те помня, а съм тук от около две години и половина...
     veroni76 , я да си гледа работата мъжО, то това е стимул, награда за усилията един вид  Wink
     grax , а ти обясни ли им, че несамо не се пълнее, а даже се отслабва  hahaha
     Лелеее, пак изписах света, ама... не става без традиционната порция крехки  протеинчета[/url, включително и шерифското
    както и без козинките...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен, че утре пак е рабтен ден  ooooh!  Hug Hug Hug

# 518
Добър вечер !

Влизам на бързо да споделя за днешното си хапване, че съм гроги. Каката си беше поканила деца от детската градина на гости и бях гледачка до преди малко на трима разбойника и моите двама, та пет броя  ooooh!. Обърнаха къщата наопаки и до сега рарзтребвах, а утре ще видим кантарев какво ще отчете. Със сигурност ще е минус, то при този маратон цял ден  Whistling.
Този следобед преди детската градина успях за първи път да се поглезя по Дюкански. Направих си милинки. Много вкусни ми бяха и си хапнах следобед и току що с айрянче при това  Wink.

Менюто ми днес:

З - половин кис. мляко (без трици)
О - пилешки дробчета (половината)
Междинна - милинки с чаша айрян
В - пилешки дробчета (другата половина)
Следвечерна - милинки с чаша айрян

danilu, благодаря за споделеното относно зъбите. В четвъртък съм на зъболекар и ще пиша след това  Grinning.

не(Обикновена), супер си !   bouquet Браво !

Лека и спокойна нощ.

# 519
# 520

Gardenia, ква е тая тава  Shocked Ти пък, будала, в петък се мисли за чужди мъжОве  Wink

Подложната тава, дето си вървеше с печката. Навира се направо в улеите за решетката, ама като се посука, голям зор. Като поизстина, нямаше проблеми. Е, малко се клати, ама...  Laughing
Пък мъжа само дет' го мисля. Каза, че не може да заспи и отиде да си доработва  Crossing Arms

Тони, този втория, който специално ми го пусна, ми хареса  Sunglasses

# 521
Здравейте момичета! Чета ви от 2 седмици. Искам да слабея заедно с вас:) Обичам да си похапвам сладички нещица, но те ми помогнаха да направя солидно телце.Simple Smile Висока съм 162 см и тежа 75 кг. Надявам се, че като ви задавам въпроси ще бъдете любезни да ми помагате. Мисля да започна от понеделник.

# 522
привет момичета.чета ви много често но не сам писала от близо две години.сега отново съм на дюкан.вчера си купих  книгата,която отскоро продават тук в ИТАЛИЯ.имам българската,но видях че е преиздадена и малко се различава.днес и хвърлих един поглед и познайте - има няколко разлики - триците са намалени на 1 1/2 с.л. до 2 с.л.,това което ме учуди е че са добавени растителни протеини (соева кайма, мляко от соя,тофу,seitan, tempeh, изброени са доста разновидности на местни заместители от соя). поправете ме ако греша, но в бг-варианта не беше ли забранена соята, а от там и кренвиршите. СТРАННО..... newsm78...... #Crazy......
Има страничка с описан БЪЛГАРСКИЯ ФЕНОМЕН. не съм го чела, но ще го прочета и ще пиша.
има добавени още някои по дребни неща, но като прочета книгата ще пиша.тя е допълнена до колкото виждам.споменат е спорта като задължителен от 2 етап поне по 30 мин ходене, а при задържане  60 мин. МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ДОБАВЕНАТА СОЯ ЗАЩОТО НЕДОУМЯВАМ. Може и аз да съм пропуснала нещо, на поправка съм от месец....

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 02:15 от buborok

# 523
Добро утро!
След снимките, днес ми е ден за отчет, т.като правя четири месеца във втора фаза.

Стартирах на 14.11.2010 от 89 кг.
Ударната ми фаза беше 5 дни - резултатът: минус 3,100 кг.
Втора фаза започнах на 19.11.2010. До 13.12.2010 карах по схемата 1/1, но заради едно зацикляне, смених на 3/3.
За първия месец във Втора фаза: минус 5,200 кг.
За втория месец във Втора фаза: минус 3,200 кг.
За третия месец във Втора фаза: минус 2,900 кг.
За четвъртия месец във Втора фаза: минус 1,600 кг.
Като ударим чертата, до момента съм свалила - 16,000 кг.
Продължавам си по схемата 3 протеиново-зеленчукови/3 протеинови дни.

P.S.: mimensita, учила съм в "Добри Чинтулов" и "Иван Богоров", а после вече в Стара Загора.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 07:44 от (не)Обикновена

# 524
 (не)Обикновена, чудесно изглеждаш, поздравления  bouquet  bouquet
Лястовичке, поздравявам и теб за решението да не пиеш хапчета и да го караш по-спокойно Hug А при тоя маратон до обяд не огладняваш ли с 200 гр. мляко за закуска newsm78
Детелина, мерси   bouquet
Тони, аз не ги гледам сама трите, идва една жена да ми помага за бебетата през деня, но тази седмица е болна; майка ми помага с каката, но замина на почивка...
Azalita , па много деликатен тоз твоя мъж  hahaha

Бе душичка е той, ама от време на време много ме ядосва. То и аз него Mr. Green
Варненки, весело да си изкарате днес Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт