Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ели, ужасно съжалявам за приятеля ти. Стискам палци на другия. Как е той днес?
И аз вярвам в сънищата (не ежедневните, а някои, които усещаш, че са значещи нещо). Няколко пъти ми се е случвало да сънувам неприятна ситуация, която бих могла да предотвратя и след време като ми се случи 1:1 със съня ми, обикновено  действам точно както съм го сънувала и негатива си е налице.
Момичета, благодаря за споделеното за рибата. След инфото за нея, дадено преди време от Ивонска, започнах да разпитвам с каква риба готвят на някои места, където нямаш избор, нямаш алтернатива - на кораб, в градина..., и се оказа, че навсякъде са избрали пангасиуса. На възрастните можеш да обясниш, че не е добре да я ядат (и че трябва да пропуснат хранене), но на децата ...
Нещо Манана ми се губи. newsm78
Добито, радвам се, че тревогите ти излязоха напразни и бременността ти върви добре.

# 106
Oх, Ели, дано да е на едно по-добро място приятеля ти... утеха, наистина няма.
Моля се с цялата си сърце за приятеля ти!

# 107
  • София
Момичета, моля ви, знам че помага, стиснете едни палци и за другия ни приятел, който е бил в колата...състоянието му се е влошило...

Praynig Praynig

Дръж ни в течение.

# 108
Днес над 300 човека извървяхме последния път на едното ни другарче...Мир на праха му....
Преди 1 час хирурзите ни казаха, да се готвим за второ погребение... На командно дишане, в кома, кръвонасядания във и около сърцето, кървящи бели дробове, мозък цитрам "пихтия"... това, че няма здрава кост по него е най-малкия му проблем...
Нереално е, момичета...

# 109
# 110
  • София
Ех, Ели...  Sad Все пак, нека стане което е най-добре за момчето, което е зле... Защото живот-вегетиране никой не би си пожелал...  Hug Hug Hug Но ако има шанс за нормален живот - дано му се даде! Дано!  Praynig Praynig Praynig

# 111
Ели, няма утеха за този ужас  Cry Cry Cry Cry Много кураж на родителите и на вас приятелите Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 112
Ели  Hug Hug
В такива случаи не знам какво да кажа................безсилието, страхът и ужасът...............само се дръж и се пази................той със сигурност е на по-добро място...........или поне се надявам...

# 113
  • София
Честит понеделник!  Mr. Green

Ели да докладва, а на другите - приятна седмица!  Hug

# 114
Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният:
- Е, как е втората употреба?
Другият също с насмешка отговаря:
- Абе, до осмия сантиметър е втора употреба, ама оттам нататък е чисто нова.

Хубава седмица и от мен, плетачки  Mr. Green Hug

# 115
  • София
Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният:
- Е, как е втората употреба?
Другият също с насмешка отговаря:
- Абе, до осмия сантиметър е втора употреба, ама оттам нататък е чисто нова.
....

Гагагагагагагааа.....  Joy

Шошът започва нова ски-седмица!  Flutter Дано застудее, че иначе към края ще е само туризъм...  Rolling Eyes

# 116
  • София
Добро утро и успешна нова седмица!

Ели, дано има и най-малка надежда вторият ви приятел да се оправи и да се върне към живота  Praynig Praynig Praynig

Симона пак кашля, за момента не драстично, ама ми е свито под лъжичката. Ще докладвам.

Аз да се поФаля - най-накрая от днес започва нов човек за втората длъжност, която ми натресоха без никакви допълнителни дори козметични промени в заплатата вече няколко месеца. Не се издържаше наистина на напрежението на моменти. Дано не уплашим човека, работата да му пасне и да си я поеме. Ще има преходен период със сигурност, но поне е светлина в тунела...  Whistling

# 117
Стилияна,мерси за вица!  Joy

Имах нужда от малко позитивен заряд.
Всяка сутрин ставам,като пребита.Не знам,откъде намирам сили да обличам насила Алекс .А той вече толкова е заякнал  ooooh! ,не знам,какво ще правим по-нататък...... Tired А писъците.... #Crazy Cry

Цитат
Дано застудее, че иначе към края ще е само туризъм...
smile3506

Ним,дано кашлицата на Симонка не се усложни!  Hug

Ели,трети път изтривам написаното.....
Каквото и да постна....звучи безсмислено
Господ да е с теб и със семействата на твоите приятели.....  Praynig

# 118
  • София, Лагера
Малей, Ели!  Sad Sad дано са на по-добро място  Praynig

Нимско, честито! Ай да си отдъхнеш и ти малко!

Да споделя за сънищата:
И аз сънувам едни натрапчиви сънища. Баща ми. Добре е, винаги в бяло и усмихнат. Но освен това сънувам няколко пъти, че тате е Тервел. В събота сънувах точно, че вървя и се срещам лице в лице с тате. Той ме поглежда и се обръща така, че аз вървя след него. И както върви пред мен се смалява, смалява, смалява и става мъничък, на около година и половина. И се обръща и лицето му е на Тервел.
А преди няколко месеца сънувах, че седя на бряг, а баща ми бърза с една малка лодка към мен да си вземе довиждане. И в следващия миг го бях гушнала да го кърмя, той беше бебе, а лицето му беше цялото огряно от ярка светлина и ме гледаше...

Ама толкова е реално понякога. Сънувах го (пак в бяло), продаваше детски бели книжки. Каза, че му е много мъчно, че не се разбираме със сестра ми. Това е факт, тя още не е идвала да види Тервел, нито пита за него - нищо. Говорим си само по айсикю за работа, коли, пътуване, но за децата никога не пита. Та тате ми каза, че е много потисната тя, че се е затворила, даже с приятеля си не разговаря. Работи в един павилион - това в съня ми - ни не излиза от него, само си подава главата...  Rolling Eyes

# 119
  • София
...
Цитат
Дано застудее, че иначе към края ще е само туризъм...
smile3506
...

Ами, 18 градуса за средата на март е много по принцип...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт