Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 494
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Лагера
„От всички сексуални отклонения целомъдрието е може би най-странното.“

В секс-шоп влиза клиент с думите: ”Недоволен съм от сексуалния си живот и данъчната политика на правителството. Имате ли надуваем Симеон Дянков?”

# 121
# 122
  Ноеми,много е интересно това със твоите сънища!
  Няма да навилизам в разсъждения от гледната точка на вярващ в отвъдното и подобни....

Сигурно знаеш,това явление е обяснимо и от гледната точка на Психологията.  Peace
  Майката е склонна да пренася образа на своя баща в/у сина си.(Нищо,че имаш двама.Те заемат различни позиции и поемат различни роли.)
  Доколкото знам,твоят Татко е бил много достоен човек!Така че такова пренасяне е направо чудесно!  Hug
  Много хубави сънища!Наистина!  Heart Eyes

# 123
  • София
Привет,
Ние открихме вилния сезон  Crazy. Засяхме овошките, лозето и малко тревица, че откакто разкопахме с багер двора е една пракрасна, мазна, лепкава кал  Sick.

Ели,  Sad Flowers Rose Flowers Rose  Sad Praynig Praynig

# 124
  • София
Ели?  Rolling Eyes

# 125
Ели, нямам думи... цял ден само за това мисля...  Sad

# 126
Тъкмо влязох и аз, и видях каква дискусия сладка сте захванали след моето недообмислено, и, абсолютно честно, съвсем неметафорично изказване за плетенето на двете куки, и се смее като идиот на глас на компютъра, и .... Ели ме поля като с леден душ.

Ели, с теб сме........ Друго не мога да кажа.

# 127
Тук съм, Ив  Hug
Сутринта ходихме да дадем кръв за Цецо, утре ще ходят още хора. Трябва много. Но и ние сме много. Днес лекарите са казали, че има шанс, излязъл е от комата. Мненията им се менят постоянно, но казаха, че с такива тежки травми, състоянието му варира всяка минута. Няма кръвонасядания около и във сърцето, мозъка е добре, реагира когато го повикат по име. Днес се е събудил и очите му са се напълнили със сълзи. Още никой незнае помни ли нещо от катастрофата.

Мъжът ми е карал 2 минути след тях, а е трябвало да се вози в същата кола... Извадил е и тримата от колата, каза, че няма думи да опише какво е видял и въпреки всичко е действал като машина. Каза, че изобщо не е осъзнавал какво върши, после всички нечовешки картини го връхлитат като бумеранг... Двете момчета са ни като братя, познаваме се от 15 години. Шофьорката на колата засега е най-добре, ще има разследване, била е с 2 промила алкохол, скоростта е била над 130 км, те двамата са били без колани на задната седалка..... Зверски удар. Моят прозорец от работа гледа точно към колоната, в която са се разбили...

Абсурдно, нелепо, неразумно, глупаво от страна на всички, които са били на масата и са пили преди това и поражда много, много, много теми за размисъл... Дано им дойде акъла в главите вече, на по 30 години станаха, жалко, че цената това да се случи е безбожно висока...
Съжалявам, че внасям такова настроение в темата...

# 128

Цитат
Съжалявам, че внасям такова настроение в темата...
   Ели,внасяш и поука.  Peace
   Прочетох думите ти на глас.

# 129
  • София
.... Днес лекарите са казали, че има шанс, излязъл е от комата. Мненията им се менят постоянно, но казаха, че с такива тежки травми, състоянието му варира всяка минута. ...

Mомчето има шанс!  Wink Дано само се възстанови и да има нормален живот!  Praynig

За подробностите с алкохола...  Embarassed мога само да мълча и да гледам смирено!...  Embarassed За съжаление и аз имам безчет подобни "геройства" от буйната си младост...  Tired И като знам как се чувства човек когато ги прави, направо ми настръхва косата за децата, защото ето, че не всеки има късмета да оцелее...  Confused Всеки си има период на "величие" и "безсмъртие" (визирам алкохол + бързо и рисково каране, но разбира се има и други тип изяви)...

Дръж ни в течение!  Hug

# 130
  • София
Хайде, аз съм наред!:

Някои от вас знаят, че чичо ми беше женен за японка (тя почина млада) и заедно с новата си бразилска съпруга, трите им деца, двете от японката и баба ми живеят в Токио...  Tired Нощес баба ми е звъняла на татко, плакала е безутешно и е казала, че умират...  ooooh! Отиваме в посолството днес - стискайте палци - не че знам как бихме могли да им помогнем...  Praynig

Хайде да впрегнем малко енергии и за тях...  Praynig

# 131
  • София
Ели, Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ив Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Hug

# 132
   Ив,защо умират?!?!
   Една моя много близка живее в Токио и засега казва,че са ок (колкото може да са,в сложилата се ситуация).
    Чакай,че още не съм видяла днешните новини.....  Rolling Eyes

Видях...Много лошо..... Tired

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 08:47 от Селма

# 133
Моля се за всички!  Praynig Praynig Praynig

Подсещам, че днес е последния ден за качване на снимки за колажа (линка в подписа ми)

# 134
  • София; Дружбето
Уфф. Ели Praynig
За Япония ми натръхна косата. Това изтичане на радиация, какви ше са последиците за света и нас Tired

Общи условия

Активация на акаунт