Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 495
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ели,  Praynig

Ив, моля се за близките ти и дечицата - да са добре!  Praynig Praynig Praynig

Дръжте ни в течение, момичета! 

# 136
Мили момичета, силно ви прегръщам....нямам други думи.  Hug

# 137
Здравейте момичета!

Не съм писала от страшно много време, едва ли ме помните. Влизам понякога да прочета темата.

Пиша, за да Ви пратя много много много позитивна енергия!

За Ивонска  Hug. Нека близките ти хора преминат през случващия се кошмар най-безболезнено  Praynig Praynig Praynig

За Ели  Hug.  Дано приятелят ти се възстанови бързо и без последствия! Praynig Praynig Praynig

# 138
  • София, Лагера
Девойки,  Praynig Praynig Praynig Sad
Ели, супер гадно е това... не мога да си представя как ще живее шофьорката с това бреме... дано поне много странични хора се поучат от този ужасяващ опит  Cry

Селма, да ти кажа предпочитам да си обяснявам сънищата не от психологическата им страна  Wink Hug. То и още има... Леля ми също го е сънувала преди месец. Бил в бяло, звъннал на вратата. Тя отворила, той й донесъл бял подарък и й казал: "Аз идвам да видя хората, които ме обичаха"... а тя е сестра на майка ми, не негова и наистина много го обичаше.
По същото време го сънува и Крас... а той е най-заклетият физик-атеист на света  Twisted Evil Mr. Green. Сънят му:
Идва тате при него и си говорят. Изведнъж Крас се сепва и му казва: "Ама чакай, ти почина, сега ми говориш, значи не си истински!". А тате се засмял:"А ти откъде си сигурен, че ти си истински"  Mr. Green hahaha. ... направо го е разбил  hahaha
... и това са хората, които са го сънували... Rolling Eyes

# 139
  • София
Ив, Ели  Praynig Praynig Praynig Hug Hug, чакаме да пишете и дано да са добри новини  Praynig

Весинка помним те разбира се  Hug, наминавай по често.

# 140
Здравейте момичета!
Не съм писала от страшно много време, едва ли ме помните. Влизам понякога да прочета темата.

A, kak така? Помним те  Hug

# 141
  • София
Благодаря за споделената и тиха съпричастност!  Hug

Баща ми се е свързал сутринта с едната братовчедка (японките са големи, но бразилчетата са съвсем дребни - едното даже е по-малко от Шош!) и тя е казала, че те със сестра и не са заедно със семейството, но са ги чували, живи са...  Tired Естествено, евакуирани.  Не знаят още кой път да хващат - насам или към Бразилия... Чакаме, на чичо ми телефона е все изключен, а вече и на Кая (братовчедката).  Praynig

След сутрешната паника, и ние се успокоихме...  Tired Нищо не можем да направим и без това... А баба ми очевидно е била отчаяна и паникьосана - то това си е истински катаклизъм и в личен, и в човешки, и в глобален аспект!  Tired

Да пази Господ!  Praynig

# 142
  • София
Ето тук са чичо ми и част от семейството: http://enjoyniigata.com/russian/, а братовчедките са в Осака, където нямало проблем (чух се с едната, за сега всичко е под контрол горе-долу).  Wink (да опознаем света покрай поредната драма...  Tired)

# 143
  • Варна
Ивонска, радвам се, че роднините ти са добре.  Hug

# 144
Нищо не можем да направим и без това...

Във Варна били изкупили йода от аптеките.
Чета и как хората се шашкат, заради радиацията и си мисля, че наистина нищо не можем да направим. В бункери ли да се крием? То не че има такива. И колко време може да се изкара така?

Както е казал поетът: Носете си новите дрехи ...

# 145
  • София
.....
Както е казал поетът: Носете си новите дрехи ...

Бе, носете-носете, ма една новооплетена чантичка от оная прежда ми седи за по-на лято...   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пък е "piece of art" дано сваря да я понося!  Mr. Green

# 146
Хахаха, да, това да се чете между редовете  Grinning

# 147
Ох, Ивонска, дано всичко се нареди възможно най-благополучно за роднините ти.  Praynig
Ели,  Praynig!
Аз пък моя татко нито веднъж не съм го сънувала, откакто почина. Понякога ми се иска да ми даде някакъв знак ...   Confused

# 148
Аз понякога сънувам моята баба, майката на моята майка. И винаги много хубаво чувство ме завладява Simple Smile
Един ден разказах на Любо за нея. Той не я е виждал, защото тя почина 5 години преди той да се роди. И му обяснявам как се казваше, как изглеждаше и той ме допълни: "И лежеше на леглото в кухнята при баба Любка (майка ми). Помня я, тя ми четеше приказки"
Не знам доколко може да е сензитивен за такива неща, а може Ники да му е разказвал за нея, но наистина се учудих.
И хем странно ми стана, хем хубаво, хем тъжно.

# 149
  • София
Ели?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт