Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 497
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм с добри новини! - сега ми звъннаха от Япония. В събота тръгват и през Виена пътуват насам!  Party Голям купон - не сме се виждали от 6-7 години!....  Crazy

Слава Богу!  Praynig Япония е феникс и скоро отново ще е на крака, но дано съдбата спре да им праща изпитания!....  Praynig

# 151
Ив, радвам се за роднините ти - ще бъде страхотн да се видите пак след толкова години. Simple Smile

Ели, надявам се твоят приятел да има сили и да се стабилизира. HugГоляма трагедия е това.....

# 152
  • София
Ели, докладвай!  Praynig

Ив, радвам се, че семейството е живо и здраво и ще се върне тук. Това временно решение ли ще е за тях?

# 153
Ивонска, радвам се за добрите новини при твоето семейство  Hug

Анджелина, благодаря ти много за предложението за колажа. Опитах се да ти пусна ЛС, но ти е пълна кутията. Не успях снощи със снимката, така че тази година ще пропуснем да се включим.

Хубав и усмихнат ден всички!

# 154
    Ива,радвам се за близките ти! Hug

Моята японска близка,пък,ще остане в Япония засега.Само  ще напусне Токио и ще отиде в Киото....

Ноеми,това е удивително със сънищата!  Heart Eyes
    vessinka,добре дошла отново!  Hug

Ние тази сутрин представихме Алекс пред комисията за ТЕЛК.След малко ще има и решение.
    Обаче,телк-"комисарите" направо ме разбиха с апатичността си......
    5 минути се умиляваха на бебето и после ми зададоха има няма  2 въпроса за Алекс,отговорите на които са изписани с големи букви в представените документи.Нищо повече!Какво ли са успели да видят,да разберат и да заключат,нямам представа......
    А комисията я чакаме,да не ви казвам от колко време..... Tired
    Дано поне да е имало защо да чакаме,да се разкарваме,да висим на опашката и т.н...  Praynig

Снощи Алекс избяга от градината,докато говорих с госпожата.И понеже не знаех,къде е и го търсих ,обикаляйки и тичайки из градината,той през това време успя да излезе от територията и да преодолее почти половината  път до вкъщи.Слава Богу,че го видя един познат дядо и го върна в градината.....Беше целия се намокрил от дъжда и изобщо не разбрал,какво е сторил!  Cry  Cry   Cry
    Госпожите се оплакват,че бягал и от групата......Настояват да го прибирам по-рано,че им създавал проблеми....
    На мен само ме болят мускулите от стискането на зъби....А какво изпитват главата и сърцето ми няма да описвам....

# 155
  • София
Селма, защо ТЕЛК? Нали последно беше в норма детето? newsm78

Аз вчера издевателствах над Дани. Не иска да бори, не иска и не иска. Не можел и точка. Ама аз съм го чувала да бори, така че знам, че може. И му казах, че ако не може да бори е глупав, а глупавите деца като порастнат стават глупави големи и ще мете улиците с циганите. Да видите вие как веднага си пребои детето. Не можел бил. Откри вече на хляба мекото - не мога и се измъква. Тарикат. Може да не е много възпитателно, ама пък как действа. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 13:17 от Klemy

# 156
Селма, миличка  Hug

# 157
Селма, защо ТЕЛК? Нали последно беше в норма детето? newsm78

Не беше,Клеми.
  От една друга комисия подхвърлиха,че им изглеждал като в норма (само с леки нарушения).Но те(другата комисия) си имат свои интереси.А именно,да отпускат колкото може по-малко ресурсни кадри,съответно да остават слепи ,където си решат.....

# 158
  • София
Ох, Селма, сърцето ми изтръпна, като си представих избягалия Алекс. Добре че го е срещнал познат човек и го е върнал!  Praynig  А как така се е измъкнал? През друга врата ли?

# 159
  Ним,през централния вход бил избягал.Хората са го видяли,но на никой не направи впечатление,че е сам.  Confused

# 160
# 161
Ох, Слема.... Confused Не знам как да те успокоя  Cry А ТЕЛК ли решават дали на Алекс ще му се отпусне ресурсен учител?

# 162
  • Варна
За съжаление, Селма, май често комисиите са така незаинтересовани (поне доколкото съм чела коментари). Дано все пак решението им е такова, каквото бихте искали.

# 163
  • София, Лагера
Селма, мила...  Cry Hug

# 164
Отчитам се - Цецо днес е добре, пуснали са приятелката му при него. Хванал я е за ръка, не е искал да я пусне, разплакал се е. Искал е да напише нещо, но не са му разрешил, за да не се разстрои повече. Говорил е, несвързано, че иска да си ходи, защото ще го чакат на семинар в София. Засега е стабилен. Все още незнаем дали помни нещо. Мъжът ми иска да го види, но не разрешават все още, защото се опасяват, че като го види ще се сети какво се е случило.
Дано има Господ. Един си прибра, другия поне да ни остави.

Селма, не може в София да няма специализирана детска градина за деца "извън нормата"! В Русе имаме, днес дори бях там. Две групи, с по 10-12 деца. Предимно аутисти, съчетано естествено с хиперактивност, някой и с физически увреждания, има и със синдром на аспергер. Мисълта ми е, че не може в цяла София да няма такава, в която да има специалисти, сензорни стаи, логопеди и ... всичко необходимо, за да се чуства детето добре и разбрано!

Общи условия

Активация на акаунт