Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, и аз съм силно вдъхновена напоследък...

# 61
Специално за по-опитните плетачки
Модел за две куки

Едната кука изкарва малко по-кофти модели

# 62
  • София
ЛилитооооооJoy мно'о яка шапка, ма!  Joy (първата снимка)

# 63
ЛилитооооооJoy мно'о яка шапка, ма!  Joy (първата снимка)
Яка, яка ама те преждите се размотаха и разнищиха нещо..........без шапки..........ся от к'во да я плета таз шапка...........освен онъз твойта прежда да почна /не гръцката..........другата/ ......ма мноо пари излиза чилето................

# 64
  • София
Тя тая прежда си става!  Whistling Е, нЕма да изкараш модел за виенската опера, ма все пак...   Mr. Green

# 65
Тя тая прежда си става!  Whistling Е, нЕма да изкараш модел за виенската опера, ма все пак...   Mr. Green
Някое моделче изкарано от нея нямаш ли? Simple Smile

# 66
  • София
Тя тая прежда си става!  Whistling Е, нЕма да изкараш модел за виенската опера, ма все пак...   Mr. Green
Някое моделче изкарано от нея нямаш ли? Simple Smile

Не, ама се зачудвам понЕкогЪШ...  Whistling  Mr. Green

ПП. Не знам що не ме попита в нарочна тема в Клюкарника!  Crossing Arms Mr. Green

ПП1 Професионалист съм - надушвам добрите и здрави прежди, които деянат на енергични плетачки....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 67
Е чак па нарочна тема..............за непробвана кука...........
Мацкооооо, да я не заплетеме тая прежда от двете страни................Simple Smile newsm78

# 68
  • София
Вижте сега...на една кука с друга плетачка не съм работила. Не знам дали няма да стават много заплитания. Виж, на две куки засечки няма.  Mr. Green

# 69
  • София
Мацкооооо, да я не заплетеме тая прежда от двете страни................Simple Smile newsm78

Поласкана съм от това допускане, но смея да подчертая, че нарцистичната ми, егоцентрична натура ще възроптае срещу подобна несправедливост - да не съм главен герой, ненадминат олимпиец в един такъв арт проект...  Whistling Mr. Green Joy

# 70

Поласкана съм от това допускане, но смея да подчертая, че нарцистичната ми, егоцентрична натура ще възроптае срещу подобна несправедливост - да не съм главен герой, ненадминат олимпиец в един такъв арт проект...  Whistling Mr. Green Joy
Мииииии.........да свърша аз работата, пък ти ще обереш славата .........а?

# 71
  • София
Tц. Или всичко, или се не заФащам!  Sunglasses

# 72
   Ей!Много е пролетно тук!  Laughing
   С такиз настроения да не вземете да се озовете след месец-два по новите декемврийско-януарски отчетни.  pregnant  Wink

Аз май нямам какво да отчитам по темата(поне виртуално).  Rolling Eyes

Честит имен ден на Галина!   bouquet

Добито,как си?Как върви твоята бременност?  Simple Smile

# 73
Ето каква трябва да бъде идеалната жена - http://www.balastra.com/index.php?option=com_mtree&task=view … &link_id=2155  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 74
  • София
Добро утро!
Честит петък!  Simple Smile

Много ми е забавно с вас. Hug

Клеми, ти си била скрита лимонка, бе жена! Whistling Аз на две куки съм плела само на младини и тогава не знаех как да заплитам сложните осморки, че да ми се получи хубав шал. Де тоз късмет сега, де! ... Blush

Ива и Лилита нещо делят, ама не разбирам прежда ли е или само кройка от Бурда, на картинка демек Laughing

Общи условия

Активация на акаунт