Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 434
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Ива и Лилита нещо делят, ама не разбирам прежда ли е или само кройка от Бурда, на картинка демек Laughing

Deliat na Ivonska noshtnia personalen shofior... Niakolko puti liubezno predostaven na podpiinalata Lylyta da se pribere ot nas

# 76
  • Варна
Много сте ми сладки  Hug
Аз не мога да се впиша в темата (никога не съм плела на 2 куки Sunglasses), затова ще помоля Ивонска, ако може да ми изпрати материала за пангасиуса, който беше дала в тяхната градина.

# 77
  • София/Варна
С тия евфемизми човек може да изпадне в неловки ситуации.
Как да кажа сега, че последните 2 месеца съм се отдала на плетене Wink.

# 78
  • София

Joy

# 79
  • София

Завиждам ти!  Laughing

# 80
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Селма, добре съм  Hug Благодаря ,че попита  Wink

Вчера бях на лекар и си видях малкото пъшкулче с вече сърдечна дейност Heart Eyes. Отговаря вместо на 7 гс. и 6 дни на 6 гс. и 6 дни, но нали доки каза, че овулацията ми най вероятно е била по късно, та затова така се получава Simple Smile Каза ми да не се притеснявам и че всичко е наред. На 26 април ми записа час за БХС. Термина ми се измести от 22 на 28 октомври, но това няма значение.  Wink

Та такива теми ме интересуват сега. Все бременлински и бебешки  Joy Joy Joy

# 81
  • София
Не знам кой дявол ме подтикна да гарнирам следобеда си с кино - отдавна ми се гледаше нещо и днес просто се "метнах" в салона на току що започналия филм "Черният лебед"... Хора, имало още истинско кино!!!  Naughty От онова, разтърсващото, объркващото, провокиращото и дълбокото...  Crazy Heart Eyes Направо се потресох, защото не очаквах! Размекнатият ми от блудкави и клиширани касови шедьоври мозък бе подложен на истински адреналинов шут!  Crazy Поуките и размислите изскачаха през цялата гарнирана с весели приятелки вечер и дори ресторантската обстановка не попречи на смисловото утаяване след това... преживяване.  Sunglasses

ПП. Ще потърся за пангасиуса...  Hug

# 82
Ив, как завършва този филм?....Загледах го, много мудно ми вървеше, амбициозна майка, която терори щерка си и т.н....викаш, заслужава си да го изтърпя до края?

Ето за пангасиуса:
http://gogata2427.bg2.info/2010/03/blog-post_23.html

# 83
  • София
Аз докато стопля, че има нова тема, тя ще вземе да свърши  Crazy

"Черният лебед" и мен много ме впечатли. Дори, докато го гледах, мислех, че не е Холивудски  Grinning Смятам да го повторя.

Добито, чудесна новина за тупкащото сърчице  Hug

# 84
  • София
Това ултимативно е филм за кино!  Naughty Както Аватар. На повърхността - психарски и детайлен, но много зареден с дълбок художествен похват за въздействие... Трудно се гледа. Поне за мен. Призля ми няколко пъти... но половин час след края ме връхлетя еуфорията по утаеното в съзнанието ми...

# 85
  • София
Изтеглила съм го, отлежава вече две седмици на компютъра. Чакам да ми каже Кораба Майка кога да го гледам.  Grinning
Аз препоръчвам "Стъпки в пясъка".  Peace
Ще се занеса да гледам Love.net като го пуснат, а TILT подсъзнателно съм убедена, че не е "мой", но ако другата седмица ми се отдаде възмобност и го дават може да прежаля някой лев да се убедя сама колко съм права. Макар че не знам има ли смисъл. Другите два, които бях сигурна, че за нищо не стават, въпреки рекламата си ('Дзифт" и "Мисия Лондон") после оправдаха кофти очакванията ми.

# 86
  • София
Мисия Лондон е най-големия БЛЯК, който съм гледала през последните години!  Sick

ДаВинчи, отивай да си прочетеш личното съобщение.  Heart Eyes

# 87
  • София
Ааа и по-зле има.  Mr. Green
Българско кино има и ще има. Няма значение, че много хора играят срещу това.  Peace
Всяка година има поне по един не-ве-ро-я-тен филм!
Давам си зор да ги гледам, някой на кино, други дебна торентите като куче и за 2-3 днид а ги пуснат там ги свалям. Смея да твърдя, че имам поглед последните 5-6 години.
Всяка година има истински шедьовър, е,  в повечето случаи не този, който е блокбъсрър.
 Confused

# 88
  • София
Ааа и по-зле има.  Mr. Green
Българско кино има и ще има. Няма значение, че много хора играят срещу това.  Peace
Всяка година има поне по един не-ве-ро-я-тен филм!
Давам си зор да ги гледам, някой на кино, други дебна торентите като куче и за 2-3 днид а ги пуснат там ги свалям. Смея да твърдя, че имам поглед последните 5-6 години.
Всяка година има истински шедьовър, е,  в повечето случаи не този, който е блокбъсрър.
 Confused

Може. Ма, Мисия Лондон е бляк.  Crossing Arms  Laughing

Е, аз бях силно впечатлена от "Светът е голям, спасение дебне отвсякъде"...  Heart Eyes

# 89
  • София
Ето ви един разкошен, стегнат и изчерпателен анализ по Черният лебед:

Нали ви се е случвало да уловите точно онзи момент в притихналия киносалон - когато в разстоянието между два удара на сърцето решавате дали историята на екрана за вас ще бъде от вълнуващите, магичните и запомнящите се...

Дарън Аронофски не е режисьор за зрители със слаби сърца. Спомнете си "Реквием за една мечта" и размахът при обрисуването на безнадеждността. Той разгръща историите си бавно, детайлно и картинно, държи героите на ръба на бездната, докато успее да ни накара да се влюбим в уязвимостта им и накрая ги погубва със садистична задъханост, въплътена в серия от смущаващи образи...

"Черният лебед" е трагичен и сюрреалистичен портрет на безумния свят на балетното изкуство - на конкуренцията на живот и смърт, на изранените крака и трошливата преходност, на свръхамбицията и окончателността на бавното полудяване. Балерината Нина (чудесната Натали Портман) - млада, крехка и подтисната от властната си майка, получава мечтаната главна роля в "Лебедово езеро". Проблемът й е, че е прекалено "бяла", нежна и скована в стремежа да следва перфектността на стъпките - което я прави чудесна за ролята на Одета. Липсва й обаче тъмната, прелъстителна и фатална страна на Черния лебед - и именно желанието да придобие неговите мрачни очертания и заряд, я изпращат на дълго и мъчително пътуване към съвършенството. Репетираща до припадък, халюцинираща, самонараняваща се, мастурбираща ожесточено, за да събуди кръвожадната сексуалност на образа, тя се самоунищожава тотално, за да постигне ултимативното представление. Миг преди да излезе на сцената, за да изиграе Черния лебед, демоните нахлуват в главата й и тя се самопробожда с остър къс огледало. Докато танцува в черния костюм на крилете на адреналина, агонията и предсмъртната възбуда, тя Е Черният лебед - тялото й се покрива с пера, а движенията й са перфектни, изкусителни и вълшебни. Екзалтираната публика получава своя перфектен образ с цената на един млад, погубен живот...Нещо като птичката на Колийн Макълоу, като абсентът на Ван Гог, като Unplugged на Кърт Кобейн и Джокера на Хийт Леджър - или поне моите асоциации бяха подобни...

От тук: http://frina.blog.bg/drugi/2011/01/24/cherniiat-lebed-seksyt-avt … avetyt-na-.672986

Общи условия

Активация на акаунт