Ива и Лилита нещо делят, ама не разбирам прежда ли е или само кройка от Бурда, на картинка демек
Deliat na Ivonska noshtnia personalen shofior... Niakolko puti liubezno predostaven na podpiinalata Lylyta da se pribere ot nas
.
.
Благодаря ,че попита 
. Отговаря вместо на 7 гс. и 6 дни на 6 гс. и 6 дни, но нали доки каза, че овулацията ми най вероятно е била по късно, та затова така се получава
Каза ми да не се притеснявам и че всичко е наред. На 26 април ми записа час за БХС. Термина ми се измести от 22 на 28 октомври, но това няма значение. 

От онова, разтърсващото, объркващото, провокиращото и дълбокото...
Направо се потресох, защото не очаквах! Размекнатият ми от блудкави и клиширани касови шедьоври мозък бе подложен на истински адреналинов шут!
Поуките и размислите изскачаха през цялата гарнирана с весели приятелки вечер и дори ресторантската обстановка не попречи на смисловото утаяване след това... преживяване. 
Както Аватар. На повърхността - психарски и детайлен, но много зареден с дълбок художествен похват за въздействие... Трудно се гледа. Поне за мен. Призля ми няколко пъти... но половин час след края ме връхлетя еуфорията по утаеното в съзнанието ми... 

Препоръчани теми