Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Мопси, много стискам палци майка ти да се възстанови!!! Не го приемай навътре, не ти е казала, за да не те тревожи  Hug

Напоследък вдигам безумно за мен високо кръвно, направих 4-5 кризи, получавам нещо като адреналинови бомби в организма. Може да е стрес, а може да е нещо по-сериозно. Надявам се тия дни да стане ясно.

# 646

Ели,не съм специалист,но възможно това да ти е отговорът на вегетативната нервна система.Имала си прекалено много потресения в последно време.  Hug

Мопси, Hug

# 647
  • София
...
Напоследък вдигам безумно за мен високо кръвно, направих 4-5 кризи, получавам нещо като адреналинови бомби в организма. Може да е стрес, а може да е нещо по-сериозно. Надявам се тия дни да стане ясно.

smile3506

Да ти кажа, не ме изненадва. И освен това, съм го минала (на моите 25 години!). Ще ти изследват от СПИН и хламидии до к'вото-друго-може и накрая ще се сетят да те питат как живееш и какво работиш. После с оцъклени очи ще питат"Ама, още колко време си мислите, че можете да живеете така?", а ти ще започнеш някои равносметки и различно приоритизиране... Предполагам, де!  Hug Hug Hug

# 648
Ели  Hug много ти се струпа, но дано всичко е наред с изследванията. И една хубава почивка да оправи нещата  Peace Hug Hug Hug
Напълно е възможно да е стрес и пренатоварване. На мен ми се случи на 26 г - кръвно+кръвоизлив в продължение на цял месец. Обиколих де що лекари се сетих във Варна и София. Никой не разбра какво точно го причинява. После се сетиха да питат /наистина!/ как живея, и резултатът беше, че трябваше да напусна динамичната и предизвикателна работа, която имах, ако исках да имам деца - това ми казаха 4 лекаря в прав текст.
Мопси - стискам палци!!! Hug Hug Hug

# 649
Мопси,казвай,как е мама?Гипсираха ли я?
Нали няма други травми от падането?

# 650
  • София
Елеонора, не знам на какво може да се дължи това, но при всяко положение И стресът напоследък си казва думата. Замисли се само колко неща ти се струпаха. Посети лекар, но вярвам, че ти си млад и здрав човек и вероятно причината няма да бъде открита с изследвания...  Rolling Eyes

При нас гръцката метла (разбирай шефът грък) пак разчисти една колежка - ей така, от днес за утре.  Confused  Вярно е, че е допуснала грешка, но това се случва за пореден път без предизвестие, без наказание - директно. Много ми е стресираща тази мисъл, че във всеки един момент могат и мен така да ме изметат. Аз работя с цифри и формули, една неточност и ...  Rolling Eyes

# 651
  • Русе
Ели - трябва ти определено само спокойствие и бъди сигурна всичко ще мине  Hug
Съдя по Иво - ела да го видиш, когато е кълбо от нерви, какво кръвно вдига и как се вкарва в едни филми  ooooh! Преди около месец и нещо 2 нощи подред не е спал, като сам си поставя какви ли не диагнози  #Cussing out  Изтръпвали му ръце, крака, задушавал се и какво ли още не. Тогава спеше при Йоан, защото той имаше Т, а Иво имаше проблеми в работата и всичко в куп му се насъбра. Смятай от страх да не мигнеш цяла нощ  ooooh! Отива в неделя в Мобил мед, като си е поставил диагноза  Crazy Но хората го успокояват, че не е инфаркт - да дава по-спокойно и му изписаха едни успокоителни за седмица да ги взима. ( Отделно страха малко го вкара в пътя, защото имахме 2-ма познати, които ей така без нищо тук в близките 6 мес. ги загубихме при изкаран инфаркт - а бяха мъже на 35 - 36 години ) Сега от време на време, когато се усети напрегнат си взема по едно хапче вчер. Знае обаче, че решението е да смени скоро работата.  Rolling Eyes
Дано не ви досадих с този си пост  Hug

Ним - тази гръцка метла много крайна  Sad Човек неможе да е безгрешен.

Селма - знам, че ще успееш да вземеш правилното решение за вас  Hug

# 652
  • София, Лагера
Ха здрасти!

От старостта ще е сигурно...  Mr. Green (всъщност, напоследък се грижа старателно за себе си Wink)
newsm09 избуяха ли вече крилата?  Mr. Green Ив, не вярвам да те държи дълго, кажи кога ще пием!  Mr. Green

Мопси, дано не е страшно положението!

Нимско, и да го мислиш, и да не - няма да промениш нищо. Така че по-добре не се натоварвай с излишни притеснения  Peace

Елеонора, дръж ни в течение!  Hug Подкрепям с 6 ръце тезата на Ива за преподреждане на приоритетите!  Peace Напоследък много ти се събра, знам, но животът ти е само един  Confused

# 653
  • София; Дружбето
Ели Hug и аз мисля, че ти се насъбра много стрес за един месец. Убедена съм, че е от това и изследванията ти ще са ок.

# 654
  • София, Лагера
Я да вдигна малко настроението на работещите женици с инфо за почивните дни, които следващите два месеца ще са в изобилие  Party! Не че не знаете, ама е хубаво така да си припомните  Flutter

Официални Почивни дни през Април 2011
22 април 2011 - Велики петък - Официален празник
23 април 2011 - Велика събота - Официален празник
24 април 2011 - Великден (винаги се пада в неделя) - Официален празник
25 април 2011 - Великден (понеделник) - Официален празник

Официални Почивни дни през Май 2011
1 май 2011 - Ден на труда и на международната работническа солидарност - Официален празник
6 май 2011  - Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия - Официален празник
23 май 2011 - Почивен ден - Отработва се на 28 май 2011
24 май 2011  - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост - Официален празник

... моето дете още спи (заспа в 11) и аз вече се чудя какво да правя... днес е будувал едва 2 часа  Crazy

# 655
  • София
Най-обичам 4-дневни работни седмици!  Mr. Green

# 656
  • София

Ох, повече от 2 дни седмично да се работи си е робИя!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ма, кат не пускам ТОТО...  Tired

# 657
  • София; Дружбето

Ох, повече от 2 дни седмично да се работи си е робИя!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ма, кат не пускам ТОТО...  Tired
Аз пускам, за ся не помага Mr. Green

# 658
Ели, и аз мисля, че много ти се струпа напоследък и не само. Стреса ''откючва'' високо кръвно. Лесно е да се каже, но тръдно да се изпълни, но наистина трябва да намалиш темпото. Слушай Ивонска.
Ноеми, какво е това поспаливо бебе.  Crazy

Мама е по-добре. Вчера я лекувахме от разстояние с моя хомеопат, каза че била спала добре и се обърнала, не я боли толкова. Освен гърба има множество контуции по цялото тяло, защото се е търкулнала по стълбите.  Но лежането 3 месеца няма да и се размине. Бил е ''малкия дявол''. Всъщност тя е вдигнала кръвно и е загубила съзнание. До преди 5 месеца беше с много ниско, но вселдствие силен стрес почна да вдига рязко.  Tired

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:38 от Мопси

# 659
  • София
Хехе...станахме медийни звезди. Новият собственик на Кремиковци е регистрирал фирмата в блока до офиса. В моемнта е тъпла от камери и репортери.  Joy В интерес на истината информацията, която искат я имаме, ама те не искат да дават пари.  hahaha Joy Mr. Green И няма информация.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт