ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 963
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Манчестър
Кво спокойствие Tired аз докато не ги видя,че дигат купата ше се изприщя от нерви  Rolling Eyes

Айде лека на всички

Много зависи Съра какви ще ги накъдри за другата седмица, каква тактика ще избере, кои ще започне и тн...Все пак гол на чужд терен си е ценен....но и Челси винаги вкарват на ОТ.

# 496
Е, не винаги Simple Smile По-скоро винаги те вкарват на Моста.

# 497
Добро утро.Днес какво ще гледаме?Хубав ден.

# 498
  • Mars Hotel

Торес се раздаде най-много, за разлика от останалите манекени. Добре, че беше той, та Ван дер Сар да каже, че е играл в мача Simple Smile

Може много да е тичал, но какво от това. Когато един централен нападател не може 2 месеца да вкара пукнат гол, дреме му на някой колко много се е раздавал. А не е като да нямаше възможност.

Разбира се, друг е въпросът, за чий изобщо е на терена, но все пак не се пуска той сам в игра.

Ох, олекна ми малко. Добро утро.

# 499
  • Варна
добъър дааан  Hug на всички  Hug Hug

да се отчета, нямах много възможност да гледам напоследък мачове, но вчера и онзи ден гледах (нямах възможност да пиша, за съжаление  Blush)
Доволна съм и от СеСеКаТо  Mr. Green.
Снощи дяволите, нещо ме ядосаха, не играха добре  Crossing Arms
Съдията и той малкооо .. да няма нещо българско в родата му бре  Mr. Green Mr. Green
Следващият мач, ще е яко опъване на нервчики  Mr. Green
За Барса и Шахтьор, все се надявах Шахтьор да внесе малко интрига, ноооо  Mr. Green ще се гледа Реал-БАрса на следващ етап  Mr. Green

п.п. бозеееее, от къде ги взехте тез емотаа, искаам и аз  Joy

# 500
Добро утро и честита победа на феновете на Юнайтед. Simple Smile Като е здрав Рио, защитата им е много по-добре. Прави ми впечатление, че там им е най-слабото звено като става в/с за контузии, винаги има по 2-3 в лазрета. И то не е само този сезон. Снощи пък нямаха опции за десният бек по едно време и О'Шей и Браун с контузии..
Все пак нищо не е свършило за Челси, нали не се притесняват да играят на ОТ.  Simple Smile Торес е в най-слабата си форма от както го гледам от '04г. някъде когато дебютира за Ла Фурия. Но иначе го смятам за отличен нападател, когато е във форма е сред най-добрите.
Барса няма да ги коментирам, просто се надявах Шахтьор да покажат повече..

Довечера дано да дават Виляреал по някоя телевизия. Успех на Ники с Твенте, ама се надявам испанците да ги отстранят.

# 501
18,00 часа Черноморец – Славия по bTV Action
22,05 Бенфика – ПСВ по Ринг
22,05 Виляреал – Твенте по БНТ 1

# 502

Кошмар са тези от Канала! Да ги бяха взели bTV Action  Simple Smile
И Бенфика - ПСВ ще е любопитен двубой.  Иска ми се един финал Бенфика - Виляреал.  Simple Smile

# 503

И Бенфика - ПСВ ще е любопитен двубой.  Иска ми се един финал Бенфика - Виляреал.  Simple Smile

И на мен и на мен))

# 504
  • España

И на мен и на мен))

Станахме 3-ма!!!
Анелка Flutter Flutter,тъкмо се чудех къде се загуби!

А Торес ,имам странното чувство,че откак премина в Чели,сякаш забрави как се играе футбол!

# 505
А, той си е зле още от преди Световното  Laughing Но сигурно е бил поредната прищявка на Абрамович, също като Шевченко Simple Smile  ooooh!

# 506
  • Варна
 Mr. Green, има хляб в Торес, още не се е научило да пада за дузпа момчето  Mr. Green ... ама всичко с времето, а после ще дойдат и головете  Mr. Green Mr. Green

малиии, по Канал 1, ша дават татювУтУ  Mr. Green. Между другото там у холандско нещо го харесват  Thinking, а ний тука само кусури му намираме  Joy, еййй  Mr. Green

Ромии  Hug, тука съм  Crazy

да почерпим по едно червено вино:

# 507
Oo, Анели  Hug мерси  Hug
Виляреал води на Твенте 2-0, със същия резултат Бенфика води на ПСВ.
И аз искам иберийски финал  Wink
ПП. 3-0 за Виляреал

# 508
21 любопитни факта за Роналдо

Немският вестник "Билд" публикува 21 интересни факта за суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Ето какво може би не знаете за него:

1.Той обезкосмява цялото си тяло, за да е по-бърз, бръсне си дори задните части и казва: "Всеки косъм, дори там, ми пречи."

2. Наконтен е като за модно ревю дори когато седи вкъщи и зяпа телевизия на дивана: "Аз съм шоумен, винаги трябва да изглеждам супер."

3. Жонглира с топката навсякъде, в кухнята и в спалнята: "Така развивам още по-добро чувство за топката, галя я като жена."

4. Не прави по 3000 коремни преси на ден, както се пише: "Толкова не правя за цял месец, на ден са по 50, за да поддържам коремната мускулатура."

5. Не близва алкохол: "Пиенето разрушава организма."

6. Записва си всички голове на дискове: "Държа ги в хола и често ги гледам."

7. Колекционира топки, но не всякакви: "Само тези, с които съм вкарал хеттрик."

8. В класация за най-влиятелните мъже на земята Роналдо е на 39-о място, а Меси е извън първите 200.

9. Но пък Меси печели повече - 33 млн. евро на година, Роналдо е с 30.

10. Страх го е от контузии и затова опъва чорапите над коленете си.

11. Когато някой го потърси за помощ, винаги отговаря и откликва.

12. Сънува финтовете, които прави.

13. Обича да гледа екшън филми.

14. Всеки ден си сменя часовника.

15. Страх го е за близките, затова майка му, братята и сестра му не са в ЮАР.

16. Преди година Реал (М) го купи за 94 млн. евро, а сега го оценяват на 75 млн.

17. Първият му трансфер е за 25 000 долара - Спортинг" го купува на 12 г. от Насионал (Фуншал).

18. Мениджърът му Жорже Мендеш държи 13 от 23-мата португалски национали и Жозе Моуриньо.

19. Последната му приятелка е руската манекенка Ирина Шейк.

20. Казва, че ще се ожени, но не казва кога и за коя.

21. Приветства разрешението за гей бракове в Португалия.
 Shocked hahaha ooooh! Grinning

копнах го от тук http://paparazzi.bg/novina/359/21-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF … 0%BB%D0%B4%D0%BE/

# 509
  • Варна
Рали,   Joy, ужасТ  Mr. Green

Гриповото татювУ, вече няма да го харесват и в Холандия.
Виляреал:Твенте - 4:0

Общи условия

Активация на акаунт