ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ей страхотни сте)))))))
Благодаря ви много. Явно ще трябва да черпя НЕ виртуално  Hug Hug Hug

Summary kinesitherapeutic guidelines for prevention and profiaktika are: application of specialized physical therapy in general physical training, targeted training to improve and maintain elastitsiteta kontraktilosposobnostta and muscle and sports system - medical supervision.
   Conclusion: Prevention of pubo - adductor syndrome involves the construction of a complete system of methods and means of involving all professionals, covering many years of training process of the children - teenage visokorazryadnite schools to professional athletes.

Това от гугъл нали?????

# 586
# 587
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ей страхотни сте)))))))
Благодаря ви много. Явно ще трябва да черпя НЕ виртуално  Hug Hug Hug

Summary kinesitherapeutic guidelines for prevention and profiaktika are: application of specialized physical therapy in general physical training, targeted training to improve and maintain elastitsiteta kontraktilosposobnostta and muscle and sports system - medical supervision.
   Conclusion: Prevention of pubo - adductor syndrome involves the construction of a complete system of methods and means of involving all professionals, covering many years of training process of the children - teenage visokorazryadnite schools to professional athletes.

Това от гугъл нали?????
поправих сее. Grinning

# 588
Шами, писах ти  Hug
Ае, кво става с Барца? Кабелната са ми разместили каналите по някое време днес, цъках до безкрай докато намеря бтвто йекшън  ooooh! Па ся и Диема трябва да търся  Confused

# 589
  • Mars Hotel
Eee, докат' сваря да си предложа услугите за превод, вие всички сте се записали вече. Laughing

# 590
  • Ænima/Albuquerque
Све, вкарай редакция.  Mr. Green

Барса дреме... 0:0 - 25-та минута.  Tired

# 591
  • Mars Hotel
Майкоооооуууууу, сърцето ми спря.....   ooooh!
От никакво положение щяха да вкарат!

# 592
Това ако беше Бербатов нямаше да свирят засада  Rolling Eyes

# 593
Охххх, Анелка как ме дразниииииииии  #Cussing out #Cussing out кво се мандахерца само, все едно си играе пред блока, грам напън няма  #Cussing out #Cussing out

# 594
  • Mars Hotel
Редакция, 'начи....
Първо бих заменила summary в началото. щото summary e съществително. Може да започнеш с In general или Generally speaking или Broadly speaking, а ако е примерно последен параграф, като обобщение, може да почнеш с To sum up или нещо такова.

# 595
Еййййййй как ви завиждам за мача)) Аз ще гледам от другата седмица явно  Wink
ceciliya, нищо не получих, моля прати го пак Hug
Иначе Сарки ми прати редакция във фейса   bouquet

Благодаря Ви.....страхотни сте отново   bouquet

# 596
Шами ,пратих пак  Hug
сега се сетих, че и на фейса мога

Айде, бе, ЧелсиТУ, бее!!!

# 597
Готов е превода  Party Party Party
Специални благодарности на Сарки и Цец получи се страхотно)))))))

Ще пиша утре какво е станало, че ми е гръмнала главицата Shocked
Айде приятно ви гледане  Hug

# 598
пфффффффффффффффффффффффффффффффффффф

# 599
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Чичеееерииитоооо. Барса поведе 0:1

Общи условия

Активация на акаунт