Пантофи Зетпол

• 5 673
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Мисля, че миналата година бях взела едни дънкови на КиК. Долу горе ми харесват. Купувала съм какви ли не, но на детето са му най-удобни тези на Беко. Махам това топче дето се води ортопедично и готово. Обуването е лесно и лепките не отказват. Купували сме пролетни , летни , зимни. По принцип на дъщеря ми крачетата се потят, но с тези не. Тези на Зетпол са направени много тъпо. Едно малко дете едва ли ще успее да навре само лепката в металната катарама. Направени са и за по слабо краче.

# 16
аз пък харесвам катарамата на зетопол, защото детето трудно може да се събуе само Simple Smile
не ми харесва това, че стелката им е картонена.

# 17
  • Варна
Е, защо трябва трудно да се събува? Не мисля, че трябва да се мъчи сто часа най вече в градината или яслата да се мъчи да се събува и после да се обува.

# 18
Е, защо трябва трудно да се събува? Не мисля, че трябва да се мъчи сто часа най вече в градината или яслата да се мъчи да се събува и после да се обува.

Е зависи дали ходи на ясла/градина Wink Grinning
Нашия голям син понеже ходи- и аз предпочитам да се самообслужва по-лесно сам (харесвам на Беко) Peace

# 19
  • Варна
Да, зависи. Дори и в къщи предпочита да се оправя сама и се дразни , ако не успее.

# 20
за дето, което е свикнало да носи пантофи и съзнателно си ги обува и събува може и де е добре.
но като знам как димитър като проходи как си сваляше обувки и ги криеше за да ходи бос. предпочитах да му е трудно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт