Новите ни козметични похождения 15

• 56 754
  • 697
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, бихте ли ме насочили към онлайн магазин, от който да си поръчам Clinique Cityblock SPF 25? (Питах в темата за ФДТ, но тя е замряла в последно време). Търсих го в Douglas и Beauty Zone, но и на двете места го нямат. За предпочитане е нещата да идват от ЕС, за да не се занимавам с митници. Благодаря предварително Smile

# 151
Момичета искам да попитам има ли нещо като спрей, пяна или каквото и да е за изправяне на косата? Моята е чуплива ама мноооого леко и не искам всеки ден с пресата да я горя и си търся нещо за пръскане. Ако има в ДМ ми е най-добре Laughing

Аз от скоро ползвам това и съм доволна, нанася се след измиване:
http://www.nivea.bg/products/Hair-Care_Styling/straight-and-easy … ght-and-easy-balm

# 152

Подхранващ калциев гел за нокти
Баня за крака „чаено дърво” с екстракт от листа на лоза
Seche - Крем-лосион за ръце Silk

# 153

Средното, подарък със списание Мери. Само веднъж си сложих, не мога да кажа как е, но имам приятен боровинков вкус.

# 154
BelleCarina,кое е OPI-то? Peace

# 155
# 156
Отдавна не съм писала, но като основна покупка записвам дневния крем на Кларинс, с подарък серум от 15мл и Нощен крем от 15мл, а към това нещо получих и подарък ФДТ на Ланком и то моя цвят, супер находка и то в реален размер  #Silly

# 157
  • София
От къде си ги взе? Flutter

# 158
# 159
  • Стара Загора

# 160
# 161
@BelleCarina Виж на Seche- то warninga дали е като на другите. Аз откакто прочетох, че може да навреди на плода и репродуктивната дейност не използвам лака вече. Не знам дали при крема е същото. Прочети.

# 162
# 163
@BelleCarina Виж на Seche- то warninga дали е като на другите. Аз откакто прочетох, че може да навреди на плода и репродуктивната дейност не използвам лака вече. Не знам дали при крема е същото. Прочети.

Стига бе! Shocked
Благодаря ти,че сподели! Hug
Сега съм със заздравител на Seche,ще видя на листовката дали и за него пише такива неща.
А другите неща ще ми дойдат в понеделник...

# 164

Стига бе! Shocked
Благодаря ти,че сподели! Hug
Сега съм със заздравител на Seche,ще видя на листовката дали и за него пише такива неща.
А другите неща ще ми дойдат в понеделник...
кои са тези продукти  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт