Новите ни козметични похождения 15

• 56 747
  • 697
  •   1
Отговори
# 210
Feeling, моля дай отзиви за фдт на Bourjois

# 211
аз съм ползвала мостри на този фон дьо тен на Bourjois и на други и нито един не ми харесва
биокоректора за под очите си го купих, беше много сух, подарих го на приятелка и на нея не й допадна и го изхвърли

# 212
Feeling, моля дай отзиви за фдт на Bourjois

Ами на мен ми допада съвсем. Покривен е, но ми е и лек, не се чувствам като с маска. До сега бях с Афинитон на Мейбълин и горе-долу са ми на едно ниво сякаш. Издръжлив е, доволна съм.  Simple Smile

# 213
Feeling, а може ли отзиви за лосиона за тяло.  Hug
Моята кожа е суха, а сега ходя и на солариум. Досега ползвах на клоран и беше идеален, но след като изхабих 400мл искам да поразнообразя. Очаквам от един лосион да хидратира достатъчно добре, но да не оставя мазен филм в/у кожата, а и да не попива напълно. Да остава усещането за мека, гладка и приятно хидратирана кожа.Незнам дали успях да обясня точно.. хората със суха кожа ще ме раберат Simple Smile Също така да има ненатрапчив аромат.
 Hug

# 214
Здравейте и от мен мили дами   bouquet
Ето и моите нови козметични находки   Peace
 невероятен продукт, кожата става божествена много нежна и с приятен аромат  Peace
 моето е това в дясно много съм доволна  Wink
 моят цвят е точно този на картинката, много нежен цвят без брокат е малко ми стои като течно червило но много добре изглажда устните и ги прави меки
  парфюмчето е прекрасно за настъпващите топли месеци  Peace горещо го препоръчвам  Wink

# 215
Съжалявам и се извинявам, че снимките са излезли в такъв голям размер  ooooh!   Naughty

# 216
Feeling, а може ли отзиви за лосиона за тяло.  Hug
Моята кожа е суха, а сега ходя и на солариум. Досега ползвах на клоран и беше идеален, но след като изхабих 400мл искам да поразнообразя. Очаквам от един лосион да хидратира достатъчно добре, но да не оставя мазен филм в/у кожата, а и да не попива напълно. Да остава усещането за мека, гладка и приятно хидратирана кожа.Незнам дали успях да обясня точно.. хората със суха кожа ще ме раберат Simple Smile Също така да има ненатрапчив аромат.
 Hug

Всъщност е точно такъв, какъвто описваш, че искаш да е.  Laughing  Не знам дали бих могла да го обясня по-добре. Аз съм с природно суха кожа. Лосионът напълно покрива нуждите ми. Мисля, че ще ти хареса, ако се спреш на него.  Simple Smile

# 217
Моми4ета къде в Сф мога да открия фон дьотените на La Roche posay???Ясно 4е в аптеките,но в коя по-то4но,защото в много от тях няма newsm78 Hug

# 218
  • София
Ремедиум със сигурност.  Peace

# 219
magnetichna ,
парфюма на коя марка е и как се казва точно, че нещо трудно го фиксирам

# 220
# 221
# 222
Благодаря за отговорите за фдт, ще продължавам да се чудя какво да купя Rolling Eyes, но ще погледна и в другата специализирана тема.

# 223
Happy-Happy парфюма е на Lanvin- Jeanne La Plume аромата е лимитирано издание, не зная дали обаче тук в БГ го лансираха вече Thinking  Wink

# 224
  • София
Влизам да споделя, че гелът за лице и тяло на Себамед много ми изсушава и опъва кожата.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт