Новите ни козметични похождения 15

• 56 738
  • 697
  •   1
Отговори
# 330
  • София
мими23  пробвах 2 цвята и съм доволно смисъл все още не са се размазали , а от 15ч. съм с тях
така изглежда от вътре палитрата като последните 2 цвята (големичките ) са кремообразни

# 331
  • USA, Steak State
И покрай малката комплектче на Strawberry shortcake, на което ще ползвам и аз лаковете за нокти, че са много сладурски ароматизирани. Simple Smile

# 332
мими23  пробвах 2 цвята и съм доволно смисъл все още не са се размазали , а от 15ч. съм с тях
така изглежда от вътре палитрата като последните 2 цвята (големичките ) са кремообразни

Благодаря  bouquet
По принцип не обичам палитри,защото не ползвам сенки всеки ден...а и ползвам 2-3 цвята а другите си остават цели. Тази обаче ми хареса,защото е точно от цветовете които ползвам...ще помисля Peace

# 333
# 334
И покрай малката комплектче на Strawberry shortcake, на което ще ползвам и аз лаковете за нокти, че са много сладурски ароматизирани. Simple Smile
Извинявай, откъде си купи лакчетата? (:

# 335
  • Стара Загора
MjCooper, мацката живее в Щатите.  Peace

# 336
  • Somewhere far away

Искам да те попитам дразни ли очите... доволна ли си от продукта?

# 337
  • София
 Това ми е трета опаковка. Веднъж си взех двуфазния лосион от същата серия,но няма да повторя. Остава мазно около очите и не изчиства добре. Този изчиства много добре, не дразни и мирише страхотно!  Peace

# 338
  • Somewhere far away
Мерси много! Grinning

# 339
# 340
angeles пудрата на коя марка е?   bouquet

Последно си купих това   Меко и хубаво се нанася, обаче имат доста светли цветове, уж така трябвало защото наподобяват крем и целта е да не стоят като маска върху кожата  Wink Сега обаче съм в търсене на хубава пудра, че тази която си взех много ми прави "брашняно" лицето  Simple Smile

# 341
  • София
Герганчето, ползвала ли си другите видове на Афинишън, за да ги сравниш?
Аз от този който се води минерален май съм по-доволна.
Иначе за пудра, аз съм доволна от Кремпъф на МаксФактор, като изключим малко странния аромат, но той не е силен така че го преживявам.

# 342
  • In The Middle Of Nowhere
Герганчето, на Дебора е пудрата.
А на този новия Афинитон току-що му гледах рекламата и доста ме заинтругува с това подобрение, че е подходящ за топло време, а и щом има богат избор на светли цветове е още по-добре. Аз съм ползвала обикновения Афинитон и не бях разочарована.

# 343
С подарък глос - много хубав - и глоса, и фдт... Учудена съм от марката, тъй като преди бях разочарована от техните продукти...

# 344
Да, за втори път си я купувам  Peace

За коя пудра става въпрос? Може ли да качиш някакво изображение?

Общи условия

Активация на акаунт