Новите ни козметични похождения 15

• 56 647
  • 697
  •   1
Отговори
# 660

Това какво е? Цена?  Flutter

От мен:

# 661
  • София
Feeling, води се слънцезащитно олио - обаче е пълно с блещукащи частици, аз затова го взех - надявам се да прави хубав блясък на косата и да укротява сухите връхчета (между две измивания на косата, понякога ми стават едни такива по-сухи и стърчащи...). Още не съм го пробвала, за да дам отзиви, но още утре ще си напръскам цялата коса... Party
Точната цена в салоните не я знам - предполагам е около 40 и няколко лева...

# 662
Ааа, аз не пазарувам от салони и за това ми излиза по-евтино.  Laughing
Мерси за подробната информация! Питах те, понеже ми се видя, че пише Soleil на бутилката, но не бях сигурна. Аз също в момента избирам слънцезащитни продукти за косица.  Hug

# 663
  • София
Ааа, аз не пазарувам от салони и за това ми излиза по-евтино.  Laughing
Мерси за подробната информация! Питах те, понеже ми се видя, че пише Soleil на бутилката, но не бях сигурна. Аз също в момента избирам слънцезащитни продукти за косица.  Hug

Да, от Soleil серията на Kerastase e, слънцезащитни ще избирам и аз по-нататък... Засега това ще върши накаква работа, но за море ще трябва да се вземе нещо по-сериозно, че моята коса доста се влияе...

# 664
  • USA, Steak State

# 665
  • Torino,IT
От мен две много желани покупки

# 666
# 667
  • В къЩи.
Някой вече да е пробвал новите лосиони на Гарние ?

# 668
От много време искам да се сдобия с гланц или червило като този цвят http://andreasite.eu/photogallery/snimki/Andrea_session7_big.jpg Ако някой знае какъв е нюанса моля да ми каже

# 669
Някой вече да е пробвал новите лосиони на Гарние ?

Да страхотни са , имам този с аромат на какао  Heart Eyes Heart Eyes , кожата наистина е хидратирана за повече от час ,а миризмата остава за дълго. Peace

# 670
# 671
  • sofia
- измиваща пяна

- ексфолиант

и чуден душ-гел: http://www.thebodyshop.com/_en/_ww/beauty-lounge/earthlovers/main.aspx?

# 672
  • В къЩи.

Да страхотни са , имам този с аромат на какао  Heart Eyes Heart Eyes , кожата наистина е хидратирана за повече от час ,а миризмата остава за дълго. Peace

Много им се чудех вчера,но не можах да реша кой е подходящ за моята кожа  ooooh!
И в крайна сметка си взех този ,който е изпитан няколко пъти вече.

# 673
  • USA, Steak State
bomboto с какъв аромат е душ гела ти?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт