Новите ни козметични похождения 15

• 56 715
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Sourire, много благодаря  Hug
А какво имаш предвид под бързо  Rolling Eyes

# 91
  • Torino,IT
От мен този крем на Виши за тяло, има невероятен аромат

# 92
# 93
# 94
*MAGNOLIA* -Харесва ми.На мен ми седи цял ден.Доволна съм.Но това за трайността може би си е до кожа и база.Знам ли.

Блеър Уолдорф,благодаря ти  bouquet
А щом ти седи цял ден,това с едно нанасяне,или преповтаряш по някое време на деня?
Как е матирането,матира ли наистина ?

# 95
  • Стара Загора

# 96
  • София
Smokey, моля те за отзиви за излющващия лосион на Биотрейд. Искам да го ползвам на краката си - срещу врастнали косми и белези от тях  Crazy Дали би бил подходящ?

# 97
# 98
  • Бургас
soni4ka121212 малко със закъснение, това са балсамчета за устни от ибей ги поръчах,излизат към 6 и нещо лв.те са 4 вида, праскова, малина, ягода, череша Wink, чакам тази седмица да пристигнат да видя по отблизо закакво става дума Wink

# 99
Smokey, моля те за отзиви за излющващия лосион на Биотрейд. Искам да го ползвам на краката си - срещу врастнали косми и белези от тях  Crazy Дали би бил подходящ?
Скоро няма да мога да го използвам,защото имам едни пъпки,които са станали на рани и ще чакам да минат.
По принцип този пилинг маха епидермиса(получава се като слънчево може),белезите може да ги изсветли,но за врастнали косъмчета-не знам Hug

# 100
И аз го имам и съм доволна, но се учудих, че пише на опаковката 'минерален фон дьо тен', а всъщност в съдържанието му видях, че има парабени в него..  Confused
Не трябва ли да е чист от към такива вредни неща, след като е за чувствителна кожа и е "уж" минерален ?
Или аз не разбирам нищо  Heart Eyes

# 101
*MAGNOLIA* -Харесва ми.На мен ми седи цял ден.Доволна съм.Но това за трайността може би си е до кожа и база.Знам ли.

Блеър Уолдорф,благодаря ти  bouquet
А щом ти седи цял ден,това с едно нанасяне,или преповтаряш по някое време на деня?
Как е матирането,матира ли наистина ?

Слагам повече.  Embarassed Нямам време да преповтарям.При мене матира доста успешно.(по принцип на мене кожата не ми лъсва много.)

# 102
Фон дьо тен Виши, Дезодорант без миризма Виши, спирала Буржоа, коректор, червило 3Д ефект /под секрет да кажа, че няма никакъв ефект този 3Д/, сив молив за опушени очи на Ревлон, много добре прави очите, първо правя тънка линия с молива и след това леко размазвам с четката. Бързо и лесно. Крема ми е на Ла рош, пудрата на Максфактор.

# 103
# 104
Страхотно кремче,български продукт.Кожата на лицето става мека,аромата е много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт