Новите ни козметични похождения 15

• 56 706
  • 697
  •   1
Отговори
# 375
  • USA, Steak State
Това е палитра на ЕЛФ
Ето ти и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551490.0

# 376
  • Sofia
Момичета,
моля Ви кажете къде се продават продукти на RADIANT в София. Преди ги продаваха в Бонжур, но след като го затвориха не знам къде мога да намеря техни продукти.
Искам да пробвам няколко техни продукта.

........
.................
Също така и в един нов магазин за козметика в Студентски град, близо до Зимния дворец
Като сте заговорили за промоции, аз днес се възползвах от следната
Тази пудра на Римел е на -50%, аз я взех за около 9лв.

И към нея беше подарък този коректор

За първи път ще ползвам нещо на тази марка, така че за сега не мога да дам мнение...

# 377
# 378
Като сте заговорили за промоции, аз днес се възползвах от следната
Тази пудра на Римел е на -50%, аз я взех за около 9лв.

И към нея беше подарък този коректор

За първи път ще ползвам нещо на тази марка, така че за сега не мога да дам мнение...

А къде е промоцията на Римел и има ли избор на цветове от пудрата?  bouquet

# 379

Такава съм ползвала....прави ме като мумия Mr. Green

# 380
# 381
# 382
# 383
  • София
Ааа добре, добре!  Mr. Green Сподели моля те после как е, че отдавна му се чудя, дали има смисъл да е толкова по-скъп от останалите.  Whistling
И в тоя ред на мисли (малко в страни от темата, ама карай), оня ден в ДМ имаше вибратори на Дюрекс, при т'ва отворени. Някой пробвал ли ги беше?!  hahaha

# 384

Какъв му е аромата, докарва ли пъпеш?

# 385

Докарва го, да.  Flutter  Ароматът му е точно като на сладък пъпеш. Има и ексфолиращи частици и е много добре измивен.  Peace

# 386
  • Sofia
estelle79, магазина се намира в Студентски град, точно до блок54, сравнително голям е и точно до него има пералня.
Относно цветовете - ами когато аз си я купих преди два дни имаше 3 цвята останали, но бяха предимно светлички, което мен ме устройваше.
Снощи си взех ето това, мирише много приятно и попива изключително бързо в кожата

# 387
  • София
Ами много съм изненадана от Плантерс. Досега все ги заобикалях, но ми дадоха тестери на маска и шампоан за блясък с алое и бях изумена колко драстично подобриха косата ми за 2 измивания, скалпът не ме засърбя, косата ми не се омазни, стана мека като коприна, лъскава, но и с малко обем. Сега реших да си купя направо серията за обем, защото съставките пак са подобни на тестерите, които ползвах, но пише, че са за коса като моята - тънка, дълга, късаща се и поизтощена.

# 388

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 17:14 от Lilotti

# 389
  • София/Бургас
Аз рядко пиша в тази тема, но ще похваля един продукт, от който съм много впечатлена. След много търсене на най- добрият гел за премахване на грим, намерих най случайно това - http://static1.framar.bg/product/20081024161124rem.jpg
С нея си махам грима от седмица и нещо. Само се мокри с вода и се обрива леко лицето. Маха всякакъв ф.д.т.-ен без проблем, със спирали се справя също много добре. Нищо не оставя на лицето Голям проблем имах с намирането на гел, заради изсушаването на кожата на лицето, но с тази ръкавица такъв проблем няма.

Общи условия

Активация на акаунт