Новите ни козметични похождения 15

• 56 713
  • 697
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, фдт на Мейбълин го купих от Лили в the mall. Имаше промоция и ми стана интересно, въпреки че съм доста предубедена към продуктите им. Вече няколко пъти го ползвам и мисля, че е доста добър особено за цената си - 12 лв беше.
Молива на AVON още не съм го слагала на очи, но го пробвах на ръката си - трудно се трие, мисля, че няма да се размазва допълнително, самия графит стои малко като гел... много готино... мисля, че добре ще се получи и на окото. Блестящите частици са много малко. Ще пиша пак като по пробвам по предназначение.
Спиралата ми хареса - прави ми миглите доста добре, взех кафявата за ежедневието. Цветът е тъмно кафяво, мисля, че на каталога беше по-светъл... не забелязах да блести...  ooooh!

# 361
Потвърждавам за Афинитон-а на Мейбълин, със сравнително суха кожа съм, но ме хидратира добре. Не лъсвам много на Т-зоната, а с база прави лицето порцеланово.
Глоса- подарък също ми хареса много, въпреки че бях предубедена Peace

# 362
Здравейте, фдт на Мейбълин го купих от Лили в the mall. Имаше промоция и ми стана интересно, въпреки че съм доста предубедена към продуктите им. Вече няколко пъти го ползвам и мисля, че е доста добър особено за цената си - 12 лв беше.

Аз от Лили го взех за няма и 11лв. към 10лв и някакви стотинки  newsm78 Да не би да си се объркала  Rolling Eyes

Stupid  А за продукт на AVON тук ли да попитам или в темата за AVON, че се двоумя между две пудри  newsm78

# 363
Аз не бих повторила повече с продукти на Аvon Naughty.....дек.козметика не съм ползвала (освен едни сенки) но  кремовете и мазилата са пълна боза Simple Smile

# 364

Аз от Лили го взех за няма и 11лв. към 10лв и някакви стотинки  newsm78 Да не би да си се объркала  Rolling Eyes
Не помня точно цената, по-вероятно е да си права. Купувах и други неща и затова не мога да кажа с точност...
Аз пък съм доволна от Avon.  Heart Eyes До сега само на едно спрей масло за тяло не случих, всичко друго ми харесва.

# 365
# 366
Доволна ли си от Плантерс newsm78.....и по-специално от маската Simple Smile
От кога съм надъхана да пробвам.

# 367
  • София/Бургас
 Frig, Лу, Nicimici, много благодаря!
  bouquet

# 368
Преди няколко дена ви питах, но днес вече дойде и я изпробвах - искам да споделя, че съм многоо доволна  Peace

# 369
и аз днес си взех фдт-на с промоцията  Mr. Green

# 370
Ами на 21 стр съм постанала, не случайно ме питаха за нея.

Да,извинявай, нещо май чета избирателно Simple Smile

# 371
# 372
Много съм щастлива, че го открих тази сутрин и нямам тъпрение да се похваля: 2 опаковки Глобал силует на Елансил на цената на 1 ( http://www.elancyl.bg/promotions.php#3newsm44 newsm44
отдавна ми го хвалят, но все отлагах да го купя, заради цената.

Много е хубав продукта, няма да съжаляваш  Peace

Клише, ползвала ли си го? Имам няколко познати,които са супер доволни и съм много ентусиазирана  Party Party Party

# 373
Heliabrine PodoRape

http://nha3p.qxyh4.servertrust.com/Podo-Rape-p/hel005.htm

Tази пила за крака и пети--ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ няма такова хубаво нещо. Ползвала съм какви ли не неща, но все до салон-а оперих накрая. Педикюристката ми работи с тази пила и си я поръчах от нея. Сега петите ми са като на бебе:)) [/color]

ФДТ на Радиант Lumi-lift и коректор Илюминез за сияен тен и спирала на Лореал Архитект, молив на Севънтийн кафяв за опушен грим

Това от мен за тези дни. Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 23:54 от desiniko

# 374

A това на коя марка е и от къде и колко парички, че много ми хареса.

Пудрата на Дебора за каъв тип кожа е и блести ли?

Общи условия

Активация на акаунт