Новите ни козметични похождения 15

• 56 723
  • 697
  •   1
Отговори
# 345
  • In The Middle Of Nowhere
Ами на 21 стр съм постанала, не случайно ме питаха за нея.

# 346
О, да фнд с подарък глос, но може да се избира само от три нюанса - почти безцветно, бледо розово и по тъмно розово, но е супер де  Wink
Герганчето, ползвала ли си другите видове на Афинишън, за да ги сравниш?
Аз от този който се води минерален май съм по-доволна.
Иначе за пудра, аз съм доволна от Кремпъф на МаксФактор, като изключим малко странния аромат, но той не е силен така че го преживявам.

Не съм ползвала другите от тая серия   Wink Ще погледна пудрата за която ми каза   bouquet

# 347
  • USA, Steak State
MjCooper Мда, отговорили са ти. Но може да ги има и в БГ. Не виждам от къде си, но ако си от София ще ти обясня от къде съм си купувала марката.

# 348
  • Стара Загора

# 349
# 350
  • при моите деца .....
Лак за нокти - Перфект 101
и заздравител за нокти на Avon - strong result

# 351
  • София/Бургас
Момичета,
моля Ви кажете къде се продават продукти на RADIANT в София. Преди ги продаваха в Бонжур, но след като го затвориха не знам къде мога да намеря техни продукти.
Искам да пробвам няколко техни продукта.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 352
Koketka_sf ,къде дават ФДТна на Мейбълин с подарък глос?

# 353
koketka sf дай отзиви за молива на Аvon като го пробваш,също и спиралата.С гъбичката постига ли се добра опушена линия?

# 354
  • USA, Steak State

# 355
Koketka_sf ,къде дават ФДТна на Мейбълин с подарък глос?

Не съм Кокетка, ама нали и аз писах че си купих ФДТ с подарък глос, та моя е от Сердика център от Lilly  Wink

# 356
Момичета,
моля Ви кажете къде се продават продукти на RADIANT в София. Преди ги продаваха в Бонжур, но след като го затвориха не знам къде мога да намеря техни продукти.

Предварително благодаря!
  bouquet

Radiant има в едно ново магазинче до площад Гарибалди.  Peace

# 357
  • Belgium
Момичета,

Имам спомен, че продаваха в парфюмерията в ЦУМ на първия етаж - не тази във фоайето, а отделно обособена в магазинче.

# 358
Мисля да си купя този увлажняващ лосион. Някой да го е ползвал? Оставя ли мазни следи и комедонен ли е?

http://gren.strawberrynet.com/skincare/elizabeth-arden/perpetual … 103612/?CatgId=64

# 359
  • София
Момичета,

Имам спомен, че продаваха в парфюмерията в ЦУМ на първия етаж - не тази във фоайето, а отделно обособена в магазинче.

Има един сравнително нов магазин за козметика,намира се на Графа срещу колоните на Грибалди,до него има магазин за чанти и обувки,там има цял щендер на Radiant  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт