КАКВО правите старите се дрехи

• 47 082
  • 217
  •   1
Отговори
# 30

За обувките питате ли или да чакам следващата тема, за да си кажа?

Изчакай новата - какво правите със старите си обувки....

# 31
  • Варна
По- старите и амортизирани изхвърлям до контейнерите. Другите, някога любими, а сега умалели и демоде, прибирам в торби и складирам в къщата на село. Свидят ми се и не ги изхвърлям, въпреки че е повече от ясно, че няма да ги облека никога вече. А пък дрешките на децата е абсурд да отидат към боклука. Това е доста странно за мен, тъй като по принцип не съм вещоман и не търпя нищо излишно в къщи. Що така се получава с дрехите не знам?

# 32
Когато бяхме малки, беше голяма радост да обличаме старите дрехи на майка ми, баба ми. Пазеха старателно в сандъци, куфари, подредени, с нафталин.

# 33
Когато бяхме малки, беше голяма радост да обличаме старите дрехи на майка ми, баба ми. Пазеха старателно в сандъци, куфари, подредени, с нафталин.
И аз имам такъв спомен - как се кипря със сватбената рокля на майка ми. Laughing Обаче нямам нерви да пазя свои дрехи и да ги подмятам при всяко по-основно чистене.

# 34
не смятам, че сме една раса определено....
А знаеш ли какво е раса? Rolling Eyes

Не искам да се заяждам....
Расови признаци ?!? Цвят на кожата, косата и ирисите. Цветът на тези части на човешкото тяло зависи от количеството на съдържащия се в тях пигмент. Монголоидната раса се отличава с черни коси и кафяви ириси.
Ръст. Височината на тялото също е расов признак.
ДА знам какво е....

# 35

Отвори някой учебник и прочети. Детска енциклопедия също става.

Българи, цигани, турци, арменци, евреи, и куп други етноси са в една и съща раса.
Големите раси са три: 1.Екваториално или негро-австалоидна. 2.Евразийска или европеоидна и 3.Азиатско-американска или монголоидна.

Може би смяташ, че циганите са от негроидната или монголоидната раса?

Така е, но явно и Хитлер не е знаел, какво е раса. Пък и според Дарвин, всички сме произлезли от маймуната, следователно сме последователи на монголоидната раса Simple Smile

# 36
  • София
Не искам да се заяждам....
Расови признаци ?!? Цвят на кожата, косата и ирисите. Цветът на тези части на човешкото тяло зависи от количеството на съдържащия се в тях пигмент. Монголоидната раса се отличава с черни коси и кафяви ириси.
Ръст. Височината на тялото също е расов признак.
ДА знам какво е....

Егати теорията. Аз като съм с черна коса и сини очи, може би съм расова кръстоска? А колегата срещу мен е мургав и тъмноок, може би е циганин и не принадлежим към една раса? А би ли му дала старите си дрехи?

# 37
Затварям ги в буркани, стерилизирам в миялната, но преди това задължително ги пера и простирам с щипки в тон.

Между другото дъщеря ми страшно се кефи, ако може да ми отмъкне някоя дреха. Не че няма дрехи и не, че моите са някакъв връх, но самият факт, че вече се намърдва в мамините, я прави много горда.
Като беше 3-4 годишна, си спомням, се навърта около мен, докато простирам. И се заглежда в някакви мои много гиздави прашки. "Мамо, може ли тия гащи да са за мен, когато умреш?" "Да, маменце, твои ще са!" "Уаааааа, ама не искам да умираааааааш!" Едвам я успокоих, наложи се да й подаря гащите приживе.

# 38
а често  ли преглеждате  дрехите си и тези на децата си

# 39
Аз като съм с черна коса и сини очи, може би съм расова кръстоска?
Joy Joy Joy

а често  ли преглеждате  дрехите си и тези на децата си
Всяка пролет и есен, когато разменям по-плътните дрехи с по-тънки.

Нини,
първото инфо, което ми излиза с чичо Гугъл:http://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=122&t=4115
Хитлер да не би да ти е критерий за нещо? Хеле пък познанията му в тоя сфера?

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 11:02 от temida

# 40
baibibi то и дъщеря ми обуваше не смао миите обувки, но и тези на баща си Simple Smile Беше на около 2-3г., сложила краче в обувка №45  Mr. Green

# 41
  • София
 На мъжо остарелите тениски ги режа и стават идеални парцали, тези който просто са умаляли, но иначе са запазени, заминават за село, там винаги има кой да ги носи. И с мойте е така, ъпреки, че много трудно се разделям с дрехите си  Embarassed
 А някъде видях, че нямало кофи за дрехи. Има, виждала съм в кв. Лагера. Едно черни бяха , ама от тия с гърлата. И гледката беше просто отвратителна. Трима  роми наобиколили, пуснали хлапето с главата надолу да издърпва дрехите, вади ги и ги оставя на земята. Не изчаках да видя дали ще тръгнат да ги мерят  Grinning

# 42

в какъв смисъл?

# 43

dezi 13 може би трябва да направиш анкета.

И какво имаш предвид, задавайки последния си въпрос.

Определено темата за расите ме влече повече  Laughing

# 44

Чудничко би било ако се опиташ да формулираш едно цяло смислено изречение, и да кажеш каква ти е болката на тема "дрехи", че като гледам половината ти реплики във форума все с това са свързани, само дето не е ясно с какво точно Rolling Eyes

Какво да им "преглеждаме" на дрехите? Гледам ги като ги слагам за пране, гледам ги като ги вадя от пералнята, гледам ги като ги гладя и като ги сгъвам, и някакви допълнителни прегледи ли трябва да им се правят?

Общи условия

Активация на акаунт