КАКВО правите старите се дрехи

• 47 135
  • 217
  •   1
Отговори
# 165
Снощи сменях летния гардероб със зимен и ако щете вярвайте точно за това си мислех. Подарявала съм на много приятелки дрехи, които не ми стават и съм обличала 1-2 пъти, както и чисто нови, които съм купила изгодно, но после съм осъзнала, че няма да ги нося никога. Онова правило, че ако 2 сезона не си обличала дадена дреха, трябва да изчезне от гардероба, не го спазвам  Rolling Eyes Лятото на мен все ми е кратко и снощи мернах мнооого неща, които не съм успяла да облека тази, че и миналата, че и по-по-миналата година, ама ми харесват и си ги държа...за някой път, когато ще се вдъхновя за тях.
Иначе дрехите на мъжо ги раздавам от раз  Mr. Green 15 чифта дънки (стари и почти нови) ги дадох за оглед на баща ми и брат ми, а останалото майка ще занесе в дом.

# 166
  • София
Старите, ако са памучни,отиват за парцали, другите - в боклука.
Запазените, на които не им личи, че са носени, раздавам.

# 167
  • Sunshine state
Повечето хвърлям.Мразя да събирам ненужни вещи у дома.Оставям ги в отделни торби до коша за боклук,за да може,някой,на който му трябват,да ги вземе.  Peace

# 168
Подарявам ги.

# 169
Подарявам, оставям до контейнерите, а от тези с по-интересни десени шия играчки на децата.

# 170
Да уточня, става въпрос за стари запазени дрехи, които не се носят по една или друга причина, нали?
Моите и на съпруга ми изпращам в дом за стари хора /имам позната там/, а тези на сина ми подарявам на приятелки с по-малки деца.

# 171
Оставях в чували до контейнерите за смет. Откакто ги намерих разпилени по цялото платно - хвърлям вътре. Подарявам на близки и приятелки, особено детските. Никой не ми се е обидил досега, даже напротив. А за мен най-приятната част от посещението при сестра ми е, когато каже "Абе, купих си тука една блузка/панталон/чанта...ама нещо не се харесвам/не ми е удобна..." Simple Smile Или когато най-близката ми приятелка измъкне чувала с обувки и започне да "шкартира" излишното в посока моя милост Simple Smile Добре, че въпреки разликата в килограмите / в моя полза/ краката ни са еднакви....

# 172
Закачам ги на контейнерите за боклук,не ги хвърлям вътре. Тутакси се намира някой беден човек,който ги прибира

И аз така.

# 173
горя ги в камината Wink

# 174
Ако не стават за носене - на парцали, ако не на село

# 175
  • София
Давам ги на църквата или пък на домове за сираци.
Според мен е по-добре, отколкото до контейнерите за смет, гадно ми е да си сложа до кофите нещо, което съм носила и като мина да видя, че една сюрия циганета ровят в тях !
Ама следя да не се презапасявам с дрехи, че после много трудно се отървавам от тях - тази ризка от онова лято, онези панталонки от мола, поличката от гаджето и така....

# 176
  • У дома... някъде
Давам ги на майка ми да ги носи,понеже сме почти еднакви по телосложение или ги оставям до боклука.

# 177
В кофата / до ккофата прани гладени в плик/от гардероба/
след 2-3 дни ги гледам се подмятат по полвината булевард - гадните уж голи -боси -гладни Цигани дето цялата държава ги мъкнем на гръб ... не ги харесали!
/ пробвах да давам в дом ...ми искат ги минати с етикети от химическо чистене..ми цифра си е що да ги плащам тези пари/

# 178
  • До морето
По- хубавите давам на 1-2 познати, които нямат много възможности,  другите мъжът ми носи на работниците си, те пък правят подаръци на дъщерите и жените си  Laughing. Не знам защо, но така се чувставм по- добре, отколкото, ако просто ги оставя до контейнера. Преди давах и в един сирашки дом, но откакто видях щерката на една от възпитателките там облечена отгоре до долу в мои дрехи, спрях  ooooh!. И от други еста съм чувала, че по принцип в такива институции, леличките злоупотребяват и децата, много рядко успяват да видят нещо от даренията  Naughty

# 179
  • София
По- хубавите давам на 1-2 познати, които нямат много възможности,  другите мъжът ми носи на работниците си, те пък правят подаръци на дъщерите и жените си  Laughing. Не знам защо, но така се чувставм по- добре, отколкото, ако просто ги оставя до контейнера. Преди давах и в един сирашки дом, но откакто видях щерката на една от възпитателките там облечена отгоре до долу в мои дрехи, спрях  ooooh!. И от други еста съм чувала, че по принцип в такива институции, леличките злоупотребяват и децата, много рядко успяват да видят нещо от даренията  Naughty
Да не мислиш, че възпитателките имат кой знае какви заплати.
Повечето от тях взимат не повече от 300 лв/месец, докато някои циганки си докарват над 600 лв/м само от помощи и детски.

Общи условия

Активация на акаунт