Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Утре ще мога ли да го гледам от някъде?Простете невежеството ми!

Ще проверя веднага
На тези сайтове качват. Още не е цялата серия, но постепенно ще я качат. Wink
http://www.bolumizle.org/gonulcelen-43-bolum-kisim-6-izle.html
http://www.ddizi.com/izle/25886/Gonulcelen-43.-Bolum.htm/6

# 646
  • София
хайде сега да видим как ще оправдаете ГЛУПОСТТА на Хасрет.

Извинявайте много обаче това е една тъпа жена, нищо повече  #Cussing out Само така мога да окачествя постъпката й.

Хасрет не прощава на Мурат, НО Левент може да я лъже, да й крещи, да я дърпа, НО тя за награда се омъжва.

Хасрет не заслужава Мурат. Всяка глупава жена, заслужава да е нещастна  Crossing Arms

# 647
Надявам се ,че Кадир ще каже на Хасрет за признанието на Мурат ,че я обича.

# 648
  • София
Хасрет...как ще я опазим от линчуване... newsm78 ooooh!

Защо да  я  опазим  сега и тя прави същата грешка като Мурат с  БАХАР НА БАЛКОНА
 сЕГА С НЕГОВИТЕ КАМАНИ ПО НЕГОВАТА ГРАДИНА , сега спасението  е Мурат да бъде непреклонен и да говори с нея , въпреки че тя е взела решение , трябва да е твърд в борбата за любовта

честно да ти кажа при това положение аз ако бях на Мурат на мястото, ще си изляза с достойнство, ще отида на сватбата й и ще ударя подпис като свидетел. Това ще е подаръка ми за нея. Така и неможа да отиде на нивото на Мурат. Остана си долу при простоватите хорица като Левент.

# 649
Има новини във вестника за албума на Х. –продажбите не въврвят добре.. и продуцентът й Л.Й. в  затруднено положение

**

Х. чете вестника.
На Л. му звънят от полицията.. Те му съобщаватмче са открили Х. и той се втурва навън.

Г. казва, че ще разговаря с Х., когато се върнеи ще й каже да живее живота си, както й се иска. Никой  не трябва да я  разстройва.

**
Кадри  също е пострадала от слабителното на следващия ден.
М. звъни на Дж. и й казва, че е открил Х. и отива при нея. И ще изкрещи, че я обича.
**
 Л. също е тръгнал към хотела. Той се обажда на С., да й съобщи, че е открил Х.

**
Горивото му свършва
**
Г. кара Кобра да се извини на Джафер. Дж. се оплаква, че няма клиенти в ресторанта , заради инцидента със слабителното
**
Докато си купува гориво, Л. вижда М. да преминава с колата си.

**
Кобра трябва да привлече клиенти в ресторанта

# 650
Ех, не бях се смяла отдавна толкова много, с Кобра разбира се, този актьор  заслужава и оскари и златни портокали.  Joy hahaha
Тангото и Мурат, оле!!! Всичко друго ми е с вкус на прокиснала боза.  Sad Sad Sad Съжалявам.  Peace

Добре Мурат замина за Париж,  защо се върна... ooooh! ooooh! ooooh!

# 651
Епизода е инфарктен,кръвното ми е до небето-не мога да гледам на всичко това само като на филм и художествена измислица.Тоя филм ме поболява и побърква-започва да ми е противопоказен здравословно #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Кески, препоръчвам ти лечение на Сапанджа в компанията  на Мурат оджа, най-малкото ще ти свири на пианото.

# 652
Олееее,Накието както е отплесната току е натръшкала цялата къща ,ако още веднъж кипне кафето......не подлежи на контрол

# 653

Извинявайте много обаче това е една тъпа жена, нищо повече  #Cussing out Само така мога да окачествя постъпката й.

Хасрет не прощава на Мурат, НО Левент може да я лъже, да й крещи, да я дърпа, НО тя за награда се омъжва.

Хасрет не заслужава Мурат. Всяка глупава жена, заслужава да е нещастна  Crossing Arms

Мише,на 100% съм съгласна с теб!А колко красиво беше всичко в спомените и от първото и посещение в Сапанджъ с Мурат.Жалко,жалко!

# 654
Надявам се ,че Кадир ще каже на Хасрет за признанието на Мурат ,че я обича.

То хубаво и какво , ако и каже брат и.Тя нали е дала дума, до последно ще се гърчи.

# 655
Еййй, каква доволна физиономия от страна на Л. (и въпреки това нагла и безочлива), предусещам че, когато Х. се осъзнае накрая и го изостави, то ИНФАРКТА ще е за негова сметка  hahaha  hahaha  hahaha

# 656
Добре да остави Мурат като смята ,че ще се жени ,ама защо трябва да се набутва с Левент.
Мислила премислила .Какво ,че ще си ляга с единия а през цялото време ще иска другия.
А логика какво да ви говоря.
Аз това не мога да си го причиня и се чудя защо гледам още.

# 657
Левент чак не повярва на късмета си!

# 658
  • София
Благодаря  момичета за превода Hug Hug Hug
Само не мога да разбера, защо толкова се пенявиме на действието.То беше ясно казано и във фрагмана. т.е.Хасрет си е глупачка ,ако ще не Сапанджъ , а и Мурат да промъца нещо няма да има чуваемост #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #2gunfire

# 659
  • София

Мише,на 100% съм съгласна с теб!А колко красиво беше всичко в спомените и от първото и посещение в Сапанджъ с Мурат.Жалко,жалко!

Кески, винаги съм се възмущавала на глупави жени и съм казвала: жената може да е грозна, да е неука- това е простимо и поправимо, но да е глупава е наказание за цял живот

Общи условия

Активация на акаунт