Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Цитат
Но и игричките съшо не му подхождаха на нивото му.
затова съм съгласна.

10.03.11/ 23ч. АТВ

# 736
Умните хора са казали също,  с какъвто се събререш такъв ставаш! Много твърд алкохол ще им трябва и на булката и на младоженеца. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Марги, не приемам упрека ти, ние тук отговорно заявам,  сме сериозни и с много отговорности по големи и по малки момичета, заради уважението към себе си и към другите не толерираме фалша, а ако не можем да го избегнем го пренебрегваме с усмивка и закачка. Peace Peace

# 737
Оле,  newsm10 за почерпката...

# 738
Не е казано, че трябва да я награби. А и защо не.
Дори вече припомнят, че оджата го може това! Joy Joy

# 739
Не е казано, че трябва да я награби. А и защо не.
Дори вече припомнят, че оджата го може това! Joy Joy

С Езги ли? Тя тук изглежда доста по-възрастна.

# 740
НОВАТА ТЕМА НИ ОЧАКВА!

За 100-ната обаче ще гърмим шампанското, да знаете!  Peace Peace Peace

Да, снимката е с Езги!

# 741
Според повечето постове май се оправдава приказката "Търсете жената". И тъй като тя е известна и вече е разпната не остава нищо друго, освен да пуснем завесите. Hug
Това 20годишно момиче трябва да има много здрав гръб, за да понесе отговорността за всичко случило се с Оджата, за всичко случило в сериала. Да не би Х. да е и сред сценаристите newsm78 newsm78 newsm78

# 742
Хасрет да мисли за себе си и годеника си, не и трябва толкова слабохарактерен мъж като оджата, оправдавам я, Wink за него ще се намери кой да се погрижи, тук там се намират глупави самарянки и аз съм в това число. Peace  Joy hahaha

Какво значение има възрастта, на много момичета и момчета им се налага да вземат важни решения и да поемат отговорности  на много по малка възраст. Хасрет май беше такава и спечели моето уважение, но вкуси мекото на баницата,  хареса й, лошо няма. Peace

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 02:54 от riminiii

# 743

Колко сълзи трябва да пролее момичето на къна геджеси-то си, когато се омъжва за любимия?
А колко ще са сълзите когато  мъжа не е този, който е в сърцето и?

Лека нощ, мили момичета! Утрото е по-мъдро от вечерта!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 744

Момичета  я се осъзнайте Мурат говорл ли е с нея , казал ли я че  я обича или нещо от този род само я нараняваи изпитва , всички му казват че тя го обича дори той разбра това като  се видя реакцията му от решението на Хасрет , какво по кресноричиво  , нека мълчи и бездейства , голяма работа че  в тази серия  се  е разтичал , трябва да говори с Хасрет тя  се доказа и се сбогува снего  а той мълчи. Това мълчание и нерешителност му изяде главата . Оставете Хасрет намира и той ми е сладък / даже какво му мисля/ но като жена разбирам  Хасрет и е време да говори ., дори ако трябва да  я застави да го изслуша както направи тя с  двамата. Но си мисля че сега той ще продължи да се крие  в черупката си с наранено сърце и ще гледа . Надеждатами е  в Сайме или Кадир който да им помогнат единия ще кададе тефтера на Хасрет на Мурат , а другият ще разкаже как Мурат е бил обезомял когато не е знаел каде е тя и как е

# 745
От Мурат интелегентно подхвърляне за Ван Гог, а Левент трябваше да го прочете.....

именно това имах предвид. Хасрет е по-близо до Левент като ниво, отколкото до Мурат. Вместо да се стреми към нивото на Мурат, тя си заседна в плитчините и толкова. Нали Левент искаше Мурат да я остави, за да я направи звезда.
Еми направи я една от многото си певАчки. Един път Мурат й каза да реши сама и тя така реши, че една песен няма в албума, за която да се хванеш. Хем Мурат направи поправки.

Хей момичета  знам че Мурат е страхоте но не сте прави защо все трябва тя да стига неговото ниво , нека той малко наведе глава и поговори с нея открито стига се  е правил на недостъпен. Не сте прави за  приказките по адреса на Хасрет , само за част от секундата се поставете на нейно място , и вие ще се откажете от това да тичате по мъж който не ви обича , а само повтаря че винаги ще  е до нея , каквото и да се случи ., кога той е намекнал поне малко от това което тя му каза , малко ли се унижава заради него , даже тя не се познаваше след своите , постъпки , и нкрая когато направи на Джерен комера , тя се осъзна  и му тегли чертата  , даже много понесе, коя от вас би изтърпяла всичко това, колко пъти той я гони а тя се след него тига, него му затвори вратата само веднъж . НО ТЯ ОБИЧА ЧИСТО И НЕПрикрито и самият Левент го е разбрал а Мурат  не, нали уж искаше онази диват Хасрет , неприкритата , нека и той прихване от нейната откровеност

Общи условия

Активация на акаунт