Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 174
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Като остава Х. сама да реши за двамата без подсказки, с ръце в джобовете, нека да става кум.  Naughty
Не разбирам защо все Х. наричате глупачка, то и М. не прояви много повече разум ooooh! Къде му е решителността на влюбен мъж???  Защо се крие зад решенията на Х.?
newsm10 newsm10 newsm10

# 706
Я да си спомним играта на билярд.В последната минута Мурат грабна черната топка под носа на Левент и го остави с пръст в устата.Сега май идва ред така да му грабне и момата.

честно да ти кажа ще ме е яд, че оджата ще отиде зян. Хасретинката си заслужава Левентчо.

Не бе,Мише до сватбата къде юни месец Хасретинка ще се е издигнала на ниво-знам ли обаче на кое?

# 707
  • Разград

Предлагам ти два броя - избора е твои на коя да се качиш  на голямата или малката.

# 708

Шампанско за младите! Да са живи и здрави и чакам първата брачна нощ.  Peace

# 709
Къде е момичета шампанското,  къде са феновете на Левент и Хасрет, дойде време да черпите не се стискайте...че ще им е горчив живота Joy Joy hahaha hahaha
Това харесам на тази тема, винаги някой за нещо черпи.  Joy hahaha hahaha

Рими, вече е Тодоровден, така че да се почерпим!

Шампанско за младите! Да са живи и здрави и чакам първата брачна нощ.  Peace

Уси, запази бутилката за правилните младоженци!  Peace Hug

# 710
Сърцето не е черна топка , ТО СЕ ДАРЯВА...сега на ход е Хасрет.Време е да видим резултата от свободата ,която получи от оджата....и урока ,който трабваше да научи

# 711

Как на кое, на ниво  Левентово, я какъв снажен и напет момък е. Joy Joy hahaha hahaha

# 712
  • София
На всички ни се иска Мурат  и Хасрет да се съберат HugВъпреки Левент,Несрин и който и друг.
Такива сценки се изписаха, че не знам дали не се мрази Хасрет.Тя да види еди какво си... doh

# 713
От Мурат интелегентно подхвърляне за Ван Гог, а Левент трябваше да го прочете.....

именно това имах предвид. Хасрет е по-близо до Левент като ниво, отколкото до Мурат. Вместо да се стреми към нивото на Мурат, тя си заседна в плитчините и толкова. Нали Левент искаше Мурат да я остави, за да я направи звезда.
Еми направи я една от многото си певАчки. Един път Мурат й каза да реши сама и тя така реши, че една песен няма в албума, за която да се хванеш. Хем Мурат направи поправки.
Е, тя се стреми, но великият Оджа все я оставя насред пътя. Не е въпросът само да дадеш инструмент в ръцете на ученика си, а да го научиш как да го използва. В това отношение той не довърши работата си. А Х.,недостатъчно подготвена, в този нов свят има само две алтернативи М. и Л. Единият я отблъсква, другият я приема. Единият е обвързан, другият - не.

# 714
Ринка благодаря, винаги си в час,  Hug Hug Hug, ама тази вечер почерпката трябва да е двойна...и някой пищов да гръмне.

# 715
Да ви кажа, че не ми харесва този начин и език за обсъждане на сериала, епизода, постъпки...
За това, че отделяме часове от времето си и емоциите си...най-малкото заслужаваме повече себеуважение... Hug

# 716
Момичета,слизам от метлата и отивам да си успокоявам нервата,ще си ближем раните нанесени ни за кой ли път.Лека нощ,че утре рано съм работна.

# 717
  • София
Като остава Х. сама да реши за двамата без подсказки, с ръце в джобовете, нека да става кум.  Naughty
Не разбирам защо все Х. наричате глупачка, то и М. не прояви много повече разум ooooh! Къде му е решителността на влюбен мъж???  Защо се крие зад решенията на Х.?
newsm10 newsm10 newsm10

е, не ми казвай, че очакваш мъж с възпитанието и образованието на Мурат да отиде, да каже едно "обичам те" и да я награбари  Naughty Някакси ми е мнооооооооого елементарно, баш като Левент и Хасретинчето  Laughing

# 718
  • Разград
Момата е на твърд алкохол.

# 719
Къде е момичета шампанското,  къде са феновете на Левент и Хасрет, дойде време да черпите не се стискайте...че ще им е горчив живота Joy Joy hahaha hahaha
Това харесам на тази тема, сухо и празно няма,  винаги някой за нещо черпи.  Joy hahaha hahaha

Аз съм от фенките на Левент и отивам да купя специален алкохол да почерпя. Не се стискам, но честно казано не виждам защо да черпя.

Общи условия

Активация на акаунт