Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Добро утро,
Мен все едно влак ме е газил, малкия е с температура и през нощта съм ставала 100000 пъти накрая съм заспала в неговото легло, сега всичко ме боли.
Няма да ви мрънкам.
Хубав ден от мен.

# 676
Добро утро, колежки. Много ви благодаря за закуската на FIRE и Елдра.  bouquet

Днес Слав стана 5:30 за работа и аз като се  Shocked та заспах чак към 8 пак и сега ми е едно криво. Сънувах странни неща, притеснена съм, напрегната нещо, трябва да направя нещо по въпроса.
Като се видя насаме със свекърва ми, после цяла седмица ми е Close

Цвети, Шунка, по-добре ли са дечурлигите?

Аз съм ЗА среща, само не знам дали няма да съвпадне с някой мой изпит, но не се притеснявайте за мен, ако решите нещо ще гледам да се нагодя, ако не стане- следващия път Simple Smile

# 677
Здравейте и от мен!
Аз съм на прага на разболяване и всичко ме боли, лошо ми е и ми идва да не ставам от леглото, ама не мога. Трябва да ходя на работа, че имам едни срещи тази седмица.....не ми се мисли.
Хайде, хубав ден от мен и слънчево настроение, не като времето навън   bouquet

# 678
Здравейте колежки.
Благодаря за прекрасната закуска.На всички които са на преглед днес освен Eldra успеш.
На болните дечица бързо оздравяване.
Пожелавам на всички хубав слънчев ден изпълнен само с положителни мисли и емоции.Аз излизам да се наслаждавам на хубавото време,че вчера бях по доктори и се наслаждавах пътувайки в колата:Simple Smile)) Hug

# 679
Добро утро мами

Ах, че сладки изкушения!

Знаех си аз - тръгна ли за София и докарвам дъждовното време (или снега)...За последната година и половина съм си идвала 6-7 пъти и няма пропуск Sad Родата вече се шегува с мен..
Е, дано по вода да ми върви.

Благодаря ви за хубавите пожелания - пътувах без проблем, като този път избрах буса, че ме е страх сега да шофирам сама на толкова дълъг път. Оставих детенце при таткото, че съм за 3 дни а имам доста тичане и срещи. Ноо поне съм фрее -  Peace Тази сутрин даже се събудих в 8 ч.! Отдавна не съм ставала след 7.00.

цветич,  шунка - дано днес дечица са по-добре!

Ами аз не пуша и нямам проблем, кафенце пийвам по няколко глътки сутрин, че съм с много ниско кръвно, а вино също си позволявам по макс 1/2 чаша (мъничка) когато сме навън или с някоя вкусна вечеря - в къщи ни е нещо като традиция за вечеря да се пие по чаша вино. Според специалистите тези количества не са проблем (надявам се...) Но да ви споделя за една моя позната, която не спря да пуши през цялата бременност (уж по няколко цигари на ден) и даже сега пуши, макар да кърми. Та детенце освен, че се роди 2 седмици по-рано (без други показания) не иска да наддава нормално и е доста дребничко за месеците си. Просто отказва да суче и да се храни...

Аз сега да се стягам, че ми предстои тичане...
Стискам палци на Елдра и другите мами с изследвания днес!

# 680
Добър ден, момичета!

Стискам палци да одържите фронта и да не се разболявате!

ЦВЕТИ, ШУНЧЕ, как са малките?

ЕЛДРА, стискнати палци миличка!

# 681
Добро утро и от мене... и благодаря на Огненото момиче и на Елдра за кафезакуската.
Явно тази нощ не ни е била от най-спокойните - и Румен от вечерта докъм 2 спа съвсем спокойно, а после почна едно кашляне...до след 6. Сутринта и двамата сме заспали каталясали и се събудих с пияна глава.И сега ми е много омотано, опитах се да подредя един шкаф, но явно кръвното ми е много ниско и едва-едва сколасах...
Цвети, Шунка Hug, дано температурата бързо мине и дечицата да се успокоят. Мама Нанка, дръж се!
Къдрокоса, Инсайд, честито за срещата с мъниците...
Хеберлеа, добре дошла в България  Hug
Много ще се радвам да се видим на 26 или 27 - за мен ще е по-добре за кафе, че вечер ще ми е неудобно да закъснявам и да карам сестра ми да ме чака и да ми гледа детето, но и вие кажете как предпочитате. Ако не стане - надявам се и друг път да имаме възможност за срещичка...то моето е малко сметка без кръчмар - аз се регистрирах за конференцията, дано всички у дома са добре, че да не остане само с плановете...
За виното - на мен Малчев ми препоръча да пийвам по чашка червено вино, но стомахът не ми го понася и затова се въздържам. Кафе - пия по едно, след като първите месеци не можех да го понасям, сега си възстанових навика.
Чакаме новини от Елдра...

# 682
Орнелка, Фея, съчувствам ви за животинките. Аз лично мое съм нямала , но това като се случи с кучето на брат ми беше толкова тъжно, че ако е мое просто си представям какво ви е.

Орикс, честито ти момиченце.

Вчера на консултацията имаше страшно много хора. Затова минах набързо само през мерене и теглене и с доктора не се видях въобще. Килограмите са ми +6 вече. Чухме тоновете на бебо.

На болничките пак да пратя много положителна енергия, че то май времето се позатопли и почнаха пак здравословните проблеми.

# 683
  • Пловдив
Добро утро, коремчета Hug

Благодаря за изкушаващата закуска Grinning
ЕЛДРА, успех на прегледа днес   bouquet
АНА, ШУНКА, ЦВЕТИЧ, дано дечицата да оздравяват бързо Hug
МАМА НАНКА, а ти не се давай на истинката Simple Smile
ОРИКС, честито момиченце Hug

При мен нищо ново. На преглед съм чак на 30-ти март. А след това на 11 май. Като гледам при вас  започват на две седмици, а при мен се разреждат Joy
Един въпрос към майките, които вече са раждали. Имахте ли разлика в термина по последна менструация и по ехограф и до коя дата по-близо родихте? При мен разликата е двайсетина дни, като по ПМ ми е на 29 май. И така се надявам да родя около тази дата Mr. Green

# 684
  • Sofia
Здрасти! Мерси за положителните енергии!
Пипнала е актуалното вирусче с главобол и висока Т, можела и до петък да я задържи. Като парцал се чувства, щом сама реши да си лежи... А докторът казал, че после някой от нас ще я последва най-вероятно, подготвям се психически, че ще съм аз.

На останалите  болнички, бързо оздравяване! И стиснати палци за прегледите днес Simple Smile

Василиса, чудни дрешки, завидях ти направо! Simple Smile Аз не мога да намеря тук такива сладинки на нормална цена, още повече за момче.

За термина миналия път - нищо не ми казваше оня смотан доктор, предполагам, че е имало разлика.

# 685
Василиса - ами аз имах с първата, имам и сега: при мен е по-ранна овулацията, т.е. избързвам

Шунка - лоша работа, ако е същото вирусче, дето го кара малката януари. Първо тя, след нея татко и и после и аз и така месец, само дето бебока най-лесно се оттърва... Дано мине по-леко при вас. Praynig

Ани2 - мерси!   bouquet
Ох,  искам и аз срещичка...не може ли тази седмица Blush

Айде да си изсушавам косата и да излизам, че таман грейна..

# 686
Василиса, аз не съм раждала, но да ти кажа, понеже сме го обсъждали мноооого пъти. Когато цикъла е нередовен винаги има разлика. Затова се съобщава на лекаря ти. Много рядко жената има овулация на 14 ден и лутеална фаза 14 дни, така че цикъла и да е 28 дни. Затова от термин по ПМ и ехографски показатели винаги има разлика. Когато цикъла е по-дълъг, съответно овулацията е настъпила по-късно и има разминавания с ехографа, то тогава в ПЪРВИТЕ седмици от бременността, до към 9-та се изчислява термина на база размер на фетуса. Това се прави ПЪРВИТЕ седмици, защото тогава, ембриона се развива с най-голяма точност и отговаря на седмиците си поради органогенезата. След 12та седмица, всеки ембрион започва да дава отклонения в зависимост от гените, които носи.
Така че ако са ти сложили термин в началото, плода може да върви 2 седмици напред/назад, термина си остава такъв, какъвто е казан в началото.
В твоя случай, тъй като ти знаеш, че овулацията ти е била по-късно и бебето отговаря на по-малки седмици, не бива да се надяваш да родиш по-рано, а и не бива  според мен. 

# 687
Здравейте Hug Hug Hug
Хайде да се включа докато не са ме изключили,вчера цял ден без интернет,днес от сутринта спират тока,та бързах да изчета всичко.
Момичета как се справяте с контракцийте,докторите не са много притеснени,интересно че като отида в болницата сигурно се успокоявам,и ги няма,леле като излезна и се започва,странно че сутрин са повече.Според мъжът ми са на психическа основа,ама за какво да мисля вече не знам.
Могат ли да се контролират или да ги игнорирам докато не спрат  bouquet
Е наоплаквах се Hug Hug Hug
Хубав и усмихнат ден ви желая,въпреки калпавото време Grinning

# 688
Ей ама какви са тия болести. Я какво слънце има на вън. Всички болни на да излязат да ги понапече малко.
Оф снощи заспах в 3 часа чак, резултата е че сега се събудих. Въобще никакъв режим нямам с това спане.
Днес май на Елдра трябваше да стискаме палци, за друг не се сещам.  Hug

# 689
Чин,поздравявам те за търпението да отговаряш по няколко пъти на едни и същи въпроси.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт