Математически турнири - 8

• 49 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
При нас награждаването от Кенгуруто току-що приключи. Председателят на СМБ в града каза, че задачите от Кенгуруто ще бъдат качени на 20 април, поради това, че предстои провеждането му в други държави.

Аферим машала, каква е тази скорост, каква е тази експедитивност? Вие сте рекордьори направо.
И какви са резултатите на първенците?

# 481
Малко, но от сърце.
Ловеч

# 482
При нас награждаването от Кенгуруто току-що приключи. Председателят на СМБ в града каза, че задачите от Кенгуруто ще бъдат качени на 20 април, поради това, че предстои провеждането му в други държави.

А Божидар участва ли?Как се представил?

# 483
Синът ми има 125 точки – първо място за 7 клас. Въпреки че не е имало нормални условия за работа (непрекъснато са го питали за отговорите, учениците от Езикова гимназия са си подсказвали отговорите на глас), се е справил що-годе добре. Тази квесторка заслужава... За мен е важно, че е постигнал този резултат сам. От 4клас има две деца с по 115 т. За останалите  не знам.

# 484

Не чак толкова добри резултати,според мен.Не се ли струпаха прекалено много състезания,олимпиади и уроци на малките главици?

# 485
Синът ми има 125 точки – първо място за 7 клас. Въпреки че не е имало нормални условия за работа (непрекъснато са го питали за отговорите, учениците от Езикова гимназия са си подсказвали отговорите на глас), се е справил що-годе добре. Тази квесторка заслужава... За мен е важно, че е постигнал този резултат сам. От 4клас има две деца с по 115 т. За останалите  не знам.

Поздравления!  bouquet

# 486

Колко са експедитивни в по-малките градове,хем днес е почивен ден.Надявам се утре да има резултати от Областния кръг от Олимпиадата по математика -все пак срока за предаване на протоколоте в РИО е 7 дена след състезанието.А за Кенгуруто във Варна има да чакаме...Като се сетя миналата година доста почакахме-нашето у-ще беше си забавило протоколите.

# 487
  • Варна

БРАВО  newsm74  smile3501  - жив и здрав и все такива успехи и  занапред newsm10

math_mother  награждаването за кой град се отнася Rolling Eyes и аз съм изненадана от бързината на проверяващите - естествено аплодисменти, за което
 в МГ Варна надали са и започнали да проверяват  newsm78 за резултати си мисля -  не по рано от сряда

# 488

Браво, голяма работа сте. Поздравления smile3501

# 489
Благодаря! Сега разбрах, че най-добрия резултат за 8 клас е 120 т.

# 490
По информация от курса на сина ми при П.Тодорова, резултатите за Кенгуруто в СМГ ще излязат в събота чак...
И ние сме със сгрешена 19, за другите не питам да не се разочаровам Simple Smile)

# 491

БРАВО на момчето! Hug

# 492
Цитат
най-вероятно няма да се класира за национален кръг
Master, защо така мислиш? 85% са 3 сгрешени задачи, което значи, че вие сте на Националния кръг.
math_mother, отново браво на Божидар. Страхотен е!
Дидева, Макси какво казва?

Ние си имаме листовете, както вече писах, но дали така са прехвърлени отговорите - никой не знае...

# 493
Благодаря за поздравленията. За съжаление 17 и 19 задача са му грешни, като на 17 не е дочел условието (както винаги Crossing Arms). При толкова лесни задачи, най-вероятно няма да се класира за национален кръг. Разбира се не се знае и какво е пренесъл в бланката с отговорите.

Досегашната практика сочи, че с две сгрешени задачи 99% се отива на 2 кръг newsm10

# 494
Извинете, искам да попитам - тази бланка с отговорите на самото състезание 3-4 клас, която детето накрая трябва да попълни със своите отговори - това задължително ли е и фатално ли е, ако то размести, без да иска, отговорите... А иначе правилно е задраскало буквичката под самия въпрос ?
Кому е нужна тази таблица в крайна сметка, за улеснение на проверяващите ли е тя ?!

Общи условия

Активация на акаунт