Мъжът Стрелец...

• 109 779
  • 490
  •   1
Отговори
# 75
 Приятеля ми, с когото сме от 2г-Стрелец с АС Лъв, моя милост-Стрелец с АС Овен. Mr. Green Още на първата ни среща всички разбрахме, че се влюбва в мен. Като цяло мразя обвързванията, задушаващи са и до този момент бях имала само една сериозна връзка-с Козирог. Именно затова не му обърнах голямо внимание, въпреки че беше, а и сега е много чаровен. Как ме ухажваше?... Ами цяла вечер не ме остави да си почина, понеже ме разпитваше за неща, които въобще не го интересуваха. Не ме целуна, разбира се, но ме гледаше по невероятно обсебващ начин и където мръдна-той след мен. Mr. Green На другата вечер дойде до нас и ми подари много красив букет и постепенно заживяхме заедно. До ден днешен никой не приема връзката ни на сериозно, понеже си даваме адска свобода, в което не намираме нищо нередно. Като се съберем в компания не си обръщаме голямо внимание, дори не си говорим-всеки се представя индивидуално. Женкар е и може да побърка една жена само като я погледне (лични наблюдения). Флиртува пред мен, както и аз пред него, но само до там. Сещам се за само един изблик на ревност, но за това не говорим.  Бяхме в един бар от фирмата и един колега си беше попийнал повече, та го взех да спи у дома. Но като се прибрахме нещо му скочи либидото, та мъжо като видя... ужас! Само си прочисти гърлото и работата се изясни. Mr. Green Наистина са много прями. Никога не е крил нищо от мен, но всеки си има тайни де... Mr. Green Важното е, че знам всичко, което ме засяга. Разбира се с всички мои приятели, а приятелките ми го обожават-милия даже не ги различава... Mr. Green И двамата чуваме каквото си искаме и сме баш бая непукисти... зимата дори 2 пъти платихме една и съща сметка за тока и разбрахме преди месец, когато намерихме касовите бележки. Mr. Green И двамата обичаме да пътуваме и непрекъснато спорим къде ще ходим. Като казах спорим, ами да!... Изключително рядко сме на едно мнение! ...и много важно-в леглото по-добър от Стрелец за мен НЯМА! Mr. Green

# 76
Моят съпруг е Стрелец. Мислех, че наистина всички мъже от тази зодия са женкари и несериозни, свалячи, но това не се отнася за моя съпруг. Той не обича да пътува, не се заглежда, не сваля жени(не и пред мен), отнася се сериозно към мен, към семейните си задължения, изключително е отговорен, но да - първо гледа на него да му е най-добре Simple Smile Rolling Eyes Ние по зодии изобщо не си пазваме, ако чета хороскопи, даже не трябва да сме заедно ако питам някой астролог, НО се разбираме чудесно, без думи, бързо се сработваме, страхотен тим сме. Така че, моят съвет е да се гледа човека, възпитанието, родителите му даже, а не зодии. Преди много вярвах в зодиите, но вярата не трябва  да взема превес в отношенията между двама души.

# 77
Здравейте всички! Simple Smile
От толкова време само чета във форума, реших да пиша най-накрая. Simple Smile
Аз съм Риби, мъжа с който съм от ...вече 7 години е Стрелец, и най-добрия ми приятел с когото сме "заедно" от 9 години и той Стрелец.
Първо двамата нямат нищо общо.
Мъжа, няма много приятели, не обича да излиза, тъй като за него това е губене на време, което време може по-ползотворно може да бъде използвано.(Например как да изкара още пари! Пресметлив до смърт!) Страшен мозък е, смея да кажа че почти няма нещо което да не умее. Супер схватлив, всичко му идва отръки. Но когато става дума за нещо, което не му е интересно, с топ не мога да го помръдна. Домакинска работа - забравете. Събирам чорапи и от лампата...Колкото е работлив по принцип, толкова е мързелив за ежедневните неща. Ако забрави нещо в колата, никога няма да слезе специално за това. Същевременно може да свърши работа за 5 човека, ако иска.
Романтичен и мил, но не обича да демонстрира чувствата си, когато сме само двамата е сладкиш.
Ревнив!!! С толкова зор,  съм си извоювала излизания с приятелки, без него! Винаги се съмнява, макар че напоследък по-скоро се шегува с това, но в началото беше ад. Не забелязва останалите жени и предполагам че няма да изневери, дори и да има възможност за това.

Другия Стрелец - точно обратното, приятели, купони, пилеене на пари. Винаги удоволствието преди работата. Върти цялата къща, готви, чисти, пере, глади! Работи много. Не е ревнив, и двамата с половинката му си имат собствена компания, никой нокого не ревнува. Флиртаджия и палавник. Забавен тип с една дума!

Приликите - ОБОЖАВАТ ДА СПОРЯТ, винаги са прави! Спора със стрелец е загубена кауза, нямаш шанс!
Двамата са като куче и котка, то не са спорове, то не са неща! Що нерви потроших докато разбера, че не трябва да ги събирам на едно място за повече от 2 часа. Grinning И двамата ревнуват един от друг, в началото беше трагедия, всеки ми говореше срещу другия... Grinning Но след толкова години май свикнаха с мисълта, че няма да прекратя отношенията си с никой, заради другия! Wink

# 78
АЗ съм Стрелец, Той  също. За него мога да кажа че е авантюрист,обича адреналина,обича да пътува,много е умен,много предвидлив,грешно решение до сега не е взел, много помни  Shocked такава памет не съм виждала! Не обича непознати, ако ще излизаме (което е рядко) винаги държи да знае кой друг ще е там. Умее да прави доста неща. Не е мързелив,даже на едно място седи само когато спи,все трябва да прави нещо.
Не мисля че се интересува много от жени, дори когато е сам.Доста е резервиранн особено към днешните разюздани моми  Mr. Green хич не му се нравят.
Страшно услужлив!
А за споренето- няма равен! Значи, това е човека който ще те убеди че черното е бяло и ти наистина ще го повярваш!  Grinning Смятайте какво е в къщи... щото и аз съм такава.

luvbed за другото нищо няма да казвам,че ще хукнете да търсите Стрелци....

# 79
Ами аз пък ще посипя малко пепел над стрелците. Вече имам няколко около мен и то всички родени Декември. Та от кой да започна....Мъжът който е или беше до мен или и аз вече не знам - избухлив до немай къде, играч, манипулатор(това някой да ме убеждава в нещо в което аз не съм убедена, няма как да стане. Привидно мога да се съглася само и само да спре спора, но моите убеждения си остават едни и същи и точка), постоянно има нещо което е неодисказано, истините се представят по такъв елегантен начин, че първоначално си мислиш ейййй тоя е искрен, но после като се замислиш осъзнаваш, че много думи ти е казал нищо и пак си в чуденка кое защо какво.Супер интерес към интернет пространството - нон стоп сме онлайн, регистриран във всевъзможни сайтове, нон стом смси от кой ли не уж приятели и приятелки. Да мрази някой да го ревнува и дава пълна свобода и той иска същото. Сметкаджия до немай къде или може би аз съм много ларж, но привидно и по негови думи е мнооого ларж, но като дръпнеш чертата излиза че ти си дал повече отколото той. Иначе много мил и нежен когато иска нещо. И не на последно място всички има проблеми с връзките.
Другия стрелец малко по миловиден и стой също като предния смята че по добре да остави на човек да му мине от караницата някога си без да задълбава в проблема.
Всички са женкари в определени моменти се правят на свенливи, но когато са далеч от половинките си ела да видиш кво става. Не можеш да ги разбереш кога са искрени и кога лъжат, защото сега ти казват едно защото са в такова настроение, но утре вече е друго защото настроението и ситуацията е променена. Пред половинките си са ангелчета, но когато са без тях оле мале. Ако ги слушаш ще кажеш че са оправили всички жени по света - нямат пробелми с раси, цвят, килограми - по скоро го правят от любопитство и да си начешат мъжкото его.
Както казах всички които познавам са или разведени, или имат проблеми с връзките, или са ергени до поне 40 години, като след това улягат евентуално.
Споровете със Стрелец вече не са ми много интересни т.к. знам че са далеч под моето ниво. Слушам ги и им гледам вече сеира как се опитват да ме убедят в ясно изразени глупости, които са чули някъде и са сметнали че е така. да ама не. И просто ги оставям да си плямпат, но ако продължат да ме убеждават ми писва и им тегля по една или просто пред очите на всички им сривам егото със земята показвайки им колко са зле. реакцията е мълчание или веднага започват да се съгласяват защото са разбрали че съм права и за да не ги засрамя публично се свиват в ъгъла.
Аз съм близнаци с асцендент лъв.
Иначе повечето много пътуват и не могат да стоят дълго на едно място. Просто си търсят пътешествията. Естествено на тези пътешествия ако се запознаят с жена няма да й откажат. И след това ще се приберат хрисими в къщи при жена си и ще й обясняват колко много им е липсвала. Единия е толкова изкусен лъжец, че жена му грам не е разбрала нищо от 2008 до сега. Милата си живее в някъв измислен свят който той й рисува.

# 80
Та това е от мен за стрелците. При мен не бяха събирания и раздели, защото той просто днес иска едно, утре друго, но иначе ако питаш него иска едно и също, но някакси всеки ден е леко видоизменено. И според тях просто всички трябва да се обичат и да се забавляват и като се сблъскът с проблем по скоро го решават бързо защото не искат дълго да се занимават, но не и защото това е най-добрия начин за решаването му. По-скоро мога да кажа че по един много фин начин бягат от проблемите. Същия по който и са уж искрени.
Аз за разлика от тях съм адски директна, до болка пряма. Казвам всичко  в лицето на човека и решавам проблема по най-добрия възможен начин за човека, не за мен. Ревнива и то много. Държа на откритите карти. Усетя ли че някой се гъргари с мен - тежко му. Може би не веднага, но ....
Иначе с всички стрелци поддържам много добри отношения, но не трябва да задълбавам с тях за сериозни неща. Ще ги изслушам като психотерапевт ако мога ще помогна, но те някакси смятат че съм им длъжна да им помагам и след това помощта не я оценят, а чувам едва ли че съм го направила, защото аз съм искала. #Crazy
Сладури бе сладури! И за това съм се отказала да ги разбирам, да им помагам и т.н. Хахохихи, забавления и толкова. в това са мнооого добри.

# 81
Li13, на колко си години?

Като цяло съм съгласна изцяло с някои от нещата, които си писала.
Но моят опит с тази зодия засега е мн кратък, едва от две години и моят стрелец все още не ме е разочаровал сериозно.

Нещото, което Не харесвам в стрелците е, че са големи егоисти...но това е човешко.
Иначе има доста неща, които човек може да научи от стрелците.

Любопитно ми е да чуя повече от теб за стрелците, както и от другите момичета.

# 82
здравей, gardje
На 32 съм. Единият стрелец е чичо ми, другият е един приятел от детинство, третия мисля е дядо ми, след това един друг мой приятел с който си споделяме всичко - от интимно подробности дооо каквото се сетиш и последния е моя бивш/настоящ и аз вече не знам.... Та опит много и това което мога да заключа е че всички имат проблемни връзки, страшно избухливи са по-голямата част, не умеят да приемат другия с неговите недостатъци, а самите те са пълни с такива. И да права си големи егоисти - от тях успях да се науча, че е добре да гледам първо себе си, защото ако не го правя просто си подарявам живота на другите без да го оценят. Аз лично друго не мога хубаво да науча от тях. Ааа другото е да въздържам ревността си - т.к. се са мнооого свободолюбиви, та чак го обръщат на свободия. Но това не го респектирам. На мен ми харесва мъжът до мен да ме ревнува- не болестно състояние, но ревност трябва да има в една връзка, иначе е все едно че няма интерес към теб, както и ти към него. Ревността е човешка и ако някой ми каже не ревнувам значи не обича достатъчно. Относно егоизма да човешки е но при тях е доста силно изразен, което ме дразни. Аз не съм такава, не съм възпитана така ако щеш. За мен всичко е общо и двама души трябва да се чувстват еднакво удовлетворени в една връзка, а не единия постоянно да обира розичките, а за другия бодилчетата. Или и за мен ще има розичка, но само когато и на него му отърва, ако ли не мой проблем.

# 83
Явно тези стрелци които са успели да съградят семейство имат асцендент или планети, които са подходящи за това.
Питай ако нещо те интересува. Дори имам рецепти как да се държиш при избухванията им, нооо трябва да имаш много нерви и да си преглътнеш собственото его, което аз не мога да направя. Общо взето са като малки деца, които искат, но и те не знаят какво искат, но искат всичко. И ти трябва като майка да приемаш всичките им грешки и кусури и да прощаваш нон стоп.

# 84
Не съм се вглеждала много в планетите на моя стрелец, знам, че има асцендент лъв.
Но, за разлика от всички останали мъже преди това, за които сериозна връзка, брак, деца, бяха мръсни думи, то той беше много готов за подобни стъпки.
Нито избухва, нито има кой знае какво его. Но, да, въобще не е ревнив.
По-балансиран и спокоен човек (с изключение на обезумяването по време на футболни мачове) не съм познавала.

# 85
Това е заради асцендента, моя също е лъв и избухване при мен е предизвикано от реакцията на друг овек, но не и поради някакви обстоятелства. И да лъвовете са уравновесени, но  ми е интересно защо твоя няма високо его - стрелец и лъв имат силно его. Еовин сега твоя мъж го очакват много постижения, ще блесне. Юпитер минава през асцендента му.

# 86
И моят не е ревнив, за проблемни връзки- много ни е хубава връзката, но може би това е защото съм заблудената му половинка Wink Обожава деца и ненавижда лъжите...
Иначе е доста наивен и добродушен, пали се по чужди идеи, авантюрист, обича да се прави на герой, пали се по разни каузи, което съчетано с вродената му наивност и честност понякога е доста проблематично...
Като се замисля- всички стрелци, които познавам, са с хармонични връзки и доколкото знам не изневеряват, противно на писаниците в хороскопите. Но пък обичат да пътуват- за това са прави.

# 87
Аз пък мисля, че мъжът Стрелец е точен, готин, спокоен, забавен, обича пътешествията - все хубави думи мога да кажа за представителите на този огнен знак. Laughing

# 88
Хм , ами аз и приятелят ми и двамата сме родени на една дата 18.12.1992 . Стрелци . Той е наистина вятърничав малко , но в никакъв случай не мога да кажа , че не може да се разчита на него . Каквото е обещал това е направил . Относно флиртаджийство и аз се опитвам да изглеждам добре и тойсъщо гледа към мен така да се каже . Готиното при него е че ми казва всичко , примерно днес е ходил някъде и е видял красива жена , като се прибере вика :  да знаеш каква жена видях , много хубава . Или пък ако се е заговорил с някоя продавачка да кажен също . Той смята , че щом си казваме тези неща , няма повод за притеснение , тъй като няма задни мисли . Ако има задни мисли , човек би си премълчал . За приключенски дух съм по - скоро аз , той обича и да си седи вкъщи , въпреки че пак ме придружава по планини , морета , пътувания . за романтика не мпга да кажа ,че е класически тип , но ми е правил такива изненадди , че свят се е завилал на приятелки . Също така , необичайно за нашата въззраст преди две години ме помоли да живеем заедно и ето на вече втора година сме си супер.  Също трудно изразява чувства , но за мен са важни действията пре думите .

# 89
И при мен са важни действията пред думите. И поради тази причина с моя стрелец сме постоянно в конфликт - той много приказва, обещава ми света едва ли не, но на практика нищо. Стоим си само с мечтите за розовото утре. Не че сега е зле, но все пак... За брак нещо не можем да се разберем и това. Страх го и това е то. А в същото време като виждам страх от негова страна, давам и аз назад, защото не съм тип който ще насилва нещата. Като не ще ако ще, мъже много - все още. Sunglasses Сега пак сме в период на "събиране" да видим докога!

Общи условия

Активация на акаунт