Всички, които познавам са способни да оставят граденото с години с лека ръка. Заради едната тръпка кръстника ми остави семейството си. Сигурна съм, че има и по - дълбоки причини, но все пак.. Сещам се и за още няколко наранени жени, които си стоят вкъщи и чакат мъжът им стрелец да се кротне. Имах краткотрайна връзка с мъж стрелец, наистина на външен вид изглеждаше много добре, отношението му беше добро, май беше влюбен в мен, но на 3-тия месец го оставих. Навсякъде пишеше, че идеалната връзка е между стрелец и стрелец. Но, той беше много повърхностен, аз обичам да ме грабнат интелектуално, а с него разговорите не ми се получаваха на дълбоко ниво. Беше не свобода, а свободия - и от двете страни. Разделихме се доста приятелски и спокойно
Но и аз не съм 100% стрелец и напоследък скорпиончето в мен се проявява все повече и повече. С огнените зодии съм по - скоро приятелка, а водните.. те са ми слабост. Първата ми любов - раче, а сега много си обичам скорпиончето
Иначе са мотивирани, работливи, амициозни. С тях е весело, безгрижно, готино. Но, не бих избрала стрелец за стабилен и сериозен партньор

Съдейки по себе си, скоро може и да те зареже.
Всичко е в нюансите, но като цяло никой мъж не обича да му дават акъл, хеле пък Стрелеца понеже обикновено се има за по-по-най, разбира се понякога с право, но не винаги. А и няма как да осъзнаеш дали една критика е градивна или не, докато не стане каквото е имало да става. Изключвам заяждането, разбира се.
Незнам от къде да започна понеже съм много объркана... Има едно момче зодия стрелец... той е на 19 години , аз на 25. Преди година се запознахме... харесах го много, търсеше ме постоянно, държеше се мило , и въпреки че знаех ,че няма как да сме заедно имахме голяма разлика в годините неможах да спра.Но с времето той започна да се отдръпва,да става по студен... 2 седмици всичко е наред после изчезва и чак след месец ме търси..и това ме побъркваше.Знам ,че е малък и незнае какво иска но немога да си обесня това привличане ,което има мжду нас или поне от моя страна. Мисля си ,че продължава да се връща ,защото не е спал с мен и иска само това.. Имали някой по запознат с това - Какви са мъжете стрелци... и има ли смисъл да продължавам или да му заявя ,че неискам да ме търси повече.. много съм объркана,много!
Но давайте мнения как показвате на мъжете си Стрелци, че ги обичате и са ценени от вас. Аз не искам да му го напиша с думи, а да му го покажа с действия, защото той през годините е показал многои доказал много, и горкия много е изстрадал заради мен, но искам да знае с действия, че оценявам всичко
И като казвам това съвсем не значи, че и аз не съм правила жертви и компромиси в името на любовта ни. Но напоследък нещо сме дълбоко в сивото и битовото, искам да изкрещя, че го обичам или да направя за него нещо голямо, но да не е помпозно, простотийско, селяндурско и т.н.
Искам да презаредя батериите му, които съм изтощила, защото аз изобщо не съм лесен човек за обичане. Като ми се разсърди протестира- т.е. може да не яде с дни. Може просто да си легне и с дни да не стане , без да се храни, без да пие вода и това ме натоварва
Въпреки, че знам, че ще му мине след известно време не искам да стигаме до там повече. Изтощаващо е и за него и за организма му. Давайте идеи как да презаредя батериите му.....
Незнам от къде да започна понеже съм много объркана... Има едно момче зодия стрелец... той е на 19 години , аз на 25. Преди година се запознахме... харесах го много, търсеше ме постоянно, държеше се мило , и въпреки че знаех ,че няма как да сме заедно имахме голяма разлика в годините неможах да спра.Но с времето той започна да се отдръпва,да става по студен... 2 седмици всичко е наред после изчезва и чак след месец ме търси..и това ме побъркваше.Знам ,че е малък и незнае какво иска но немога да си обесня това привличане ,което има мжду нас или поне от моя страна. Мисля си ,че продължава да се връща ,защото не е спал с мен и иска само това.. Имали някой по запознат с това - Какви са мъжете стрелци... и има ли смисъл да продължавам или да му заявя ,че неискам да ме търси повече.. много съм объркана,много!
Но разберете Вие какво искате от него.