Farmville - 41

• 39 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Преди малко играх на мистъри играта и спечелих зеления еднорог-много съм щастилва. Поздравления на късметлийките със спечеления кеш Simple Smile

# 91
# 92
Трябват ми съседи който си публикуват от фермата по стените.От мойте нищо не мога да взема.Който му иска за съсед kristiqn200@abv.bg на 120 ниво съм

# 93
4 профила закрити а всеки ден влизам  #Cussing out

# 94
как закрити не можеш да влезеш ли

# 95
# 96
Само не разбрах защо памука трябваше да го направят 12 часа... вчера не ми беше узрял още, днес е изсъхнал  #Cussing out цяла нива...

# 97
Не ми излизат от фермата публикациите какво да направа.

# 98
  • София
Трябват ми съседи който си публикуват от фермата по стените.От мойте нищо не мога да взема.Който му иска за съсед kristiqn200@abv.bg на 120 ниво съм
мислех да те каня ,но се оказа,че вече сме съседи,мога да те уверя,че аз празни линкове не публикувам и публикувам всичко на стената,за това че неможе да се вземе не зависи от мен Peace

# 99
мислех да те каня ,но се оказа,че вече сме съседи,мога да те уверя,че аз празни линкове не публикувам и публикувам всичко на стената,за това че неможе да се вземе не зависи от мен Peace
Знам че не зависи от теб но се оказа че нямам никакви публикаций явно проблема е във фейсбук защото имам към 150 съседи и е невъзможно никой да не публикува.

# 100
как закрити не можеш да влезеш ли
Да от фейсбук са ги закрили сега искат смс пък толкоз тел номера нямам

# 101
# 102
И аз така с 50 кеш... дори без да посетиш пощата, мисля, че ги дава  Peace

На вас директно ли ви даде кеша? Аз снощи влязох в моите фалшиви акаунти и на единия ми изписа някакво съобщение за кеш, но до сега няма нищо, та се чудя дали изобщо ще ги получа.

# 103
И аз така с 50 кеш... дори без да посетиш пощата, мисля, че ги дава  Peace

На вас директно ли ви даде кеша? Аз снощи влязох в моите фалшиви акаунти и на единия ми изписа някакво съобщение за кеш, но до сега няма нищо, та се чудя дали изобщо ще ги получа.
Аз влязох към 12-13ч на обяд.. даде ми съобщение, на другия ден да си проверя пощата... на другия ден влезнах към 15ч .. може да иска 24 часа от съобщението.. не съм сигурна Confused

# 104

Общи условия

Активация на акаунт