Farmville - 41

• 39 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Няма нищо свързано с публикуване в News Feed. Sad
А пробва ли с "Промяна на настройките" под публикациите?

# 631
  • Бургас
аз защо не мога да си купя овчарник за основната?

Най-вероятно не се минала мисията, която го позволява. Peace

# 632
Вчера без да искам скрих постовете от Фармвил на стената си, и сега не иска да ми ги покаже. Знам как се прави, но просто не иска, все едно нищо не съм направила. Как да го оправя?
Пробвай от Настройки - Настройки на сигурността - Най-отдолу има Приложения и уебсайтове. - Редактиране на Вашите настройки - търси Farmville - Edit. От там виж някъде Публикуване на стена, да видим дали ще стане  нещо

И аз съм така вече една седмица. Май ще зарежа фермата Sad

# 633
Няма как да подарявам готови овце. Агнета пускам на стената, но само ако съм сигурна, че ще ми се получи дублаж.
Не ползвам Чарли, сама си ги отглеждам добичетата. По-изчекнатите - светещи, менящи цветове и прочие съм развъдила от случайно хванати агнета.
С ограничението от 100 breed sheeps се сблъсках още преди да пуснат овчарник за основната ферма, даже съм се оплаквала тук. Продала съм поне 50 овце с цветове и шарки, каквито нямам  Confused

# 634
аз защо не мога да си купя овчарник за основната?

Най-вероятно не се минала мисията, която го позволява. Peace
в другата ферма от 3 дена не ми е давало мисия  Sad

# 635
и на мен,минах халбите , иска ми за ъпгрейтване на пъба  доларчета и  защо така ...незнам.Как ще давам пари аз съм стисната Mr. GreenЗа другият пък ми иска 1 000 000 ако искам да го направя  ,него ще мога,но този в английската няма как да стане.

# 636
  • UK
А пробва ли с "Промяна на настройките" под публикациите?
Разбира се. То няма друг начин.

# 637
Правя това за 177 кеша за 40 мин...
първоначалните 70 и няколко кеша ги направих..и започнах с бота.Изтеглих нова версия всичко океу по стпъките и сега този бот във LOG-A не ми изписва нищо само отдоло в ляво прочетох ERROR ON LOGIN:AUTHORIZATION ERROR,какво значи...някой да ме упъти ...  newsm78 newsm78 newsm78

New Lite Bot 1.0.1.37 Fixed error with login. Разархивирай в основната директория на бота и след старт дай "Refresh token".

# 638
  • Варна
Мъни, ще ме вземеш ли за съседка? Praynig а и който иска да ме вземе също!:))) az1973@abv.bg

# 639
Може ли някой да ми купи Rainbow Apple моля ви

# 640
  • Brussels
Ако не си ми съсед, прати ми покана и ще ти купя nadja.sp@gmx.fr

# 641
Да знаете кога започва това с малките прасенца? Laughing

# 642
Здравейте  Grinning
Ако някой ме иска за съседка buba_77_buba@abv.bg

# 643
Защо немога да си купя за оранжерията Red Spinach и Lilac Daffy  Rolling Eyes станха ми само тях да напряв и то по лако вече имам 2 звезди от тях и ми остана 3та , а немога да си купя от тях зада са готови след 3 дена или ако съседи помагат да станат по бързо.А сега съм сложила саттуята за 2 дена дето дава 2но мастери и исках да се възползвам ама май няма да е  Sad

# 644
  • София
Опитвам се с трансформацията, стигам до там дето трябва да пише matadata ,обаче при мен има mataHash слагам там по малкия код но нищо не става.Къде бъркам ако може някой да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт