Домашно краве мляко в Дружба 2

• 3 111
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте мами.
Искам да попитам мамите от Дружба 2, знаете ли някоя баба или дядо, който да продава домашно прясно мляко в района.
Че ми писна от боклуците в магазина и искам качествено мляко да пиеме.

Споделете, много ще ви бъда благодарна  Hug.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 08:41 от Vivi

# 1
Баща ми ходи веднъж седмично до с.Мрамор, но е пенсионер и до там е градска линия.Купуваме по 5-8 л мляко, там се продава и сирене...ако го опитате друго няма да харесате!
При това млякото е 1лв./литъра.
Жената гледа към 180крави, има и овце........мечта, но уви много далече.

# 2
  • София
пред СВА - червения супер идва идин човек от Бусманци  но мисля само събота и неделя

# 3
Преди идваше един човек пред CBA, но после зачеза нанякъде.
carlinka05 знаеш ли горе долу към колко часа идва?

Да то от село най добре, ама далече Sad

# 4
  • София
Преди се вясваше един човек със звъче Laughing Пред 307-ми блок  минаваше към 10ч- събота и  неделя, сега не знам дали идва Rolling Eyes

# 5
Питах го, но така ми обясни, че нищо не разбрах Mr. Green
Като се слезе на спирката с автобуса, нагоре по стъмното и си там Shocked, казвам, му няма ли адрес нещо?, и той се хили и вика, ......ама то всички които слизат са за там, не може да се объркаш!!!!
Утре съм му казала като ходи да вземе тел/ако му даде/ та ако някой иска да си запази да може да мине и по-късно.Защото тя млякото което и остава го давала в пункта за изкупуване.

# 6
А как се ходи до това село? С някаква маршрутка ли?

# 7
zdraveite!nie sme ot elin pelin i prodavame domashno krave mlqko.0884 732 590-katq.pri interes ot vasha strana mojem da organizirame dostavka do ,,drujba"2.ste se radvame da sme polezni.mlqkoto e domashno proizvodstvo i garantirame,che e kachestvenno.

# 8
Ехх супер, дано се съберем повечко хора. Аз съм първата записала се  Mr. Green.

# 9
ЕЕЕЕ, сега ще взема благородно да ви завидя Mr. Green
Дано успеете да се организирате, от домашното по-хубаво няма.

А как се ходи до това село? С някаква маршрутка ли?

Баща ми ходи с градския транспорт, но знам, че има и маршрутка до там.Но пак да напиша, че се ходи до 8ч сутринта, защото после жената го дава в пункта.Млякото 1л. струва 1лв.Ето днес вече го сварих и каймака няма нищо общо с купешкия!Гъст и жълт.От сухото мляко което купуваме такъв каймак не може да стане.

# 10
Свекър ми ходи сутрин в Дружба, но като не ги знам коя част коя е  Laughing Близо е до спирката на 88 и 604 преди да тръгнат нагоре към Цариградско. Ако ви е удобно може да пробвате и неговото мляко, ако се интересувате ще го попитам за номера на блока Simple Smile

Той от години ходи там и си има редовни клиенти, гаранция ще останете много доволни никога не си е позволявал да слага вода или разни сухи млека и боклуци. То всъщност опашката, която го чака сутрин е достатъчна реклама  Peace

Май е там сутрин до към 8.30... всяка сутрин  Peace

# 11
някой знае ли във Варна къде има, по възможност бливо до центъра

# 12
някой знае ли във Варна къде има, по възможност бливо до центъра

Може би е по-добре да пуснеш отделна тема, защото едва ли варненци ще влезнат в тази...  newsm78 Или поне не достатъчно  Rolling Eyes

# 13
zdraveite na vsichki mamita!dnes bqhme v drujba s domashno krave mlqko,no za jalost nqmashe mnogo jelaeshi.moje bi greshkata e nasha,che nqmahme predvaritelna ugovorka.utre ste opitame pak.ste doidem sled 8 chasa do kum 10:30-11 pred ''Fantastiko"/do toto punkta/ v Drujba 1.ako imate jelanie za poruchka ,molq vi obadete se na na 0893 62 64 70 da ni kajete kolko litra ste iskate.

# 14
p.s .ako mqstoto ne e udobno za vas,molq vi posuvetvaite ni kude ste vi e po-udobno i da se razberem za nqkakuv chas  ot 8:30-11:00  ?

Общи условия

Активация на акаунт