Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Някой може ли да каже колко време отнема придвижването с автобус от летището до Бергамо и на често ли са автобусите?

# 481
Някой може ли да каже колко време отнема придвижването с автобус от летището до Бергамо и на често ли са автобусите?
Около 15 минути.
http://www.atb.bergamo.it/ITA/Default.aspx?SEZ=2&PAG=126&NOT=257

# 482
  • Milano

Хотела може да е хубав, ама зоната хи4, хи4.
Спирката на метрото е Порто ди Маре (не порта), оба4е 10 мин. до Дуомо са го налу4кали-то4но е.

Има много 4ужденци с голяма престъпност, не съветвам да се разхождаш ве4ер, избери друг хотел.

# 483
Около 15 минути.
http://www.atb.bergamo.it/ITA/Default.aspx?SEZ=2&PAG=126&NOT=257
Много благодаря   bouquet!

# 484
BuBiCa много благодаря за информацията   bouquet още проучвам:)

# 485
мога да препоръчам този хотел

http://www.booking.com/hotel/it/nettuno-milano.en.html?aid=31198 … 7UCFQG_zAodZhgA-g

добра цена и добро местоположение

7-8 минути пеша е от Централната гара и е на 1 минута от Корсо Буенос Айрес, където е фрашкано с магазини

# 486
Здравейте. Току-що резервирах връщане от Милано))  Mr. Green
Пътуването ни е София-Форли и се връщаме от Милано 15-21.04. Връщането ще е в Неделя.
Не съм ви чела, сега се връщам назад, но се вълнувам много. Това е първото ми толкова дълго пътуване. И се притеснявам ужасно. Незнам с влаковете как стоят нещата.
Ще съм ви ужасно благодарна за всяка оказана помощ, съвет и мнение. Къде ще е най-подходящо да преспим 2 вечери в Милано и как става предвижването до летището?  Praynig

# 487
Здравейте. Току-що резервирах връщане от Милано))  Mr. Green
Пътуването ни е София-Форли и се връщаме от Милано 15-21.04. Връщането ще е в Неделя.
Не съм ви чела, сега се връщам назад, но се вълнувам много. Това е първото ми толкова дълго пътуване. И се притеснявам ужасно. Незнам с влаковете как стоят нещата.
Ще съм ви ужасно благодарна за всяка оказана помощ, съвет и мнение. Къде ще е най-подходящо да преспим 2 вечери в Милано и как става предвижването до летището?  Praynig

За влаковете писах в другата тема. Билети от по-рано= по-добри цени.
За преспиването е много относително. Хотели много - цени всякакви.
До летишето има автобуси, трягват отстрани на гарата. Като застанеш срещу гарата в дясно.

# 488
Мимии, благодаря ти! Ще те чета и там  bouquet

# 489
Четох , но всякаш не прочетох нещо за хранене, заведения , къде има хубави заведения за кафе, обяд вечеря, приятне места ?

Също хотел до центъра или Централна гара ? КЪде е по удобно и близо до местата където е хубаво да видим !

# 490
# 491
  • Milano
И двата са до Централна гара, единия малко по-близо до предната спирка Република. Про4ети си отзивите за хотелите, но оттова, което виждам са от по-висок ранг, следователно не би трябвало да са зле.

По отношение на предният пост.
Забелязвам, 4е пове4ето хора от пишещите тук предпо4итат района на гарата, вероятно заради шатълите до летището. При равни други условия аз бих избрала по близо до Дуомо или Замъка (Кастелло Сфорцеско). Не 4е гарата е дале4 (то4но за 5мин. е с метрото).

Кафенета колкото искаш по Корсо Витторио Емануеле и по виа Данте.

Да препоръ4ам зона Брера и Navigli, особено Навильо Гранде (не Павезе)-типи4ни стари зони на града с много заведения, приятна обстановка и добри цени.

# 492
от четене съвсем се обърках

аз също искам х.л по към центъра , но са доста по скъпи, а идеята беше уж да е по близо заради гарата, защото полета ни е рано сутринта обратно , и да се предвиим по лесно, но хем искаме да е близо до центъра, та въпросът ми с какво може да се предвижим до гарата от където тръгват шатълите , рано сутринта , а ако решим да спим до гарата а останем до по късно в центъра с Метро ли да се предвижваме и до колко часа работи то ? Чудя се кое е по добро център или гара да се спи ? Също ако имате предложене за хотел на центъра по сносен като цена ! Мерси предварително

# 493
  • Milano
Клер, вси4ко зависи оттова, което е по-удобно за теб. В колко 4аса трябва да хванеш шатъла?

Метрото отваря в 6.00 и върви до ок.00.30 (подземно), после има sostitutiva (автобус, който върви по същия маршрут) до 01.30. Трамваите тръгват между 4,30 и 6.00 и вървят до към 02.30.

Сега погледнах на картата двата хотела, които си дала-първия е малко дале4, в смисъл 4е ще трябва да хващаш транспорт до гарата, вторият е по-близо, но аз напр. гледайки картата ''цъкнах'' на един хотел съвсем до нея-Амадеус, зададох произволна дата (25 февруари) и ми излиза по-евтино от хотел ''4ерво'', за другия да не говорим. В слу4ая ''4ерво''-95 евро на ве4ер, Амадеус-79,90 ве4ер.

Погледни поста на Брадли Купър малко по-нагоре-за хотел Неттуно излиза 50 евро на ве4ер за тази дата. Бенедетто Мар4елло е на няколко преки от гарата, ако нямате много багаж, аз бих избрала него-не виждам защо да се ''хвърлят'' тройно пари.

Ина4е съвсем до Дуомо е хотел Рио, цената оба4е беше (пак за тази произволна дата) 140 евро за двама.

# 494
  • Добрич
Записвам се тук и като изчета цялата тема сигурно ще имам въпросчета.  bouquet

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 11:22 от anuschka

Общи условия

Активация на акаунт