Милано- има ли какво да се види - тема 2

• 85 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 675

Често ли пътуваш с тях?Някакви проблеми с багажа има ли? Имам предвид с високи такси на малко над нормата багаж

често - не

3 пъти съм летял от София и няколко пъти вътрешни полети в Италия и съм доволен!

те са май първата low cost линия, които махнаха ограниченията на килограмите на салонния багаж

като цяло не се заяждат за салонния багаж

Значи забравям за влаковете Simple Smile

# 676

Често ли пътуваш с тях?Някакви проблеми с багажа има ли? Имам предвид с високи такси на малко над нормата багаж

често - не

3 пъти съм летял от София и няколко пъти вътрешни полети в Италия и съм доволен!

те са май първата low cost линия, които махнаха ограниченията на килограмите на салонния багаж

като цяло не се заяждат за салонния багаж

Значи забравям за влаковете Simple Smile

имай предвид че има огранечение на размера на куфара и можеш пак да носиш само една чанта или куфар (въпреки че и за това не се заяждат много)

# 677
regina di cuori, не смея да се зарадвам чак за времето)) Следях го и имах чудене колко чифта обувки да помъкна да не се намокря докато вали  Mr. Green
Ние два дена ще сме в Милано и след като изпуснах тайната вечеря, се чудя къде да обикаляме. Шопинг няма да правим)

# 678

имай предвид че има огранечение на размера на куфара и можеш пак да носиш само една чанта или куфар (въпреки че и за това не се заяждат много)
[/quote]

Ръчен багаж,нали?

# 679

Ръчен багаж,нали?
[/quote]

ръчен , да

ти не каза с какво ще летиш от София...

# 680
  • Milano
regina di cuori, не смея да се зарадвам чак за времето)) Следях го и имах чудене колко чифта обувки да помъкна да не се намокря докато вали  Mr. Green
Ние два дена ще сме в Милано и след като изпуснах тайната вечеря, се чудя къде да обикаляме. Шопинг няма да правим)

Тя много време щеше да ви отнеме-15мин. Laughing
Сега нямам време да пиша, по-назад в темата бях пускала на Мимии един линк за различни неща за разглеждане, ако тя го намери да го пусне, ако обича.

# 681

Ръчен багаж,нали?

ръчен , да

[/quote]

Wizzair до Милано

# 682

Ръчен багаж,нали?

ръчен , да

Wizzair до Милано
[/quote]

тогава най-добрия вариант е Ryanair! за Easyjet трябва да отидеш до летището Малпенса, трансфера струва около 16-18 евро и няма смисъл

с Ryanair пак няма да имаш проблем с голям ръчен багаж, но трябва да е до 10 кг

# 683
 Bradley Cooper, Ryanair имат ли оферти и за връщане до Милано?

# 684

имат, но полетите на 5 май са късно вечер  (кацат в 20,00 или 21,50 ч) и няма да хванеш полета за София

виж на сайта им http://www.ryanair.com/en

единия вариант е да се върнеш на 4-ти и да изкараш един ден в Бергамо, има какво да се види и прави  Peace

# 685
  • Milano
В такъв случай не разбрах въпроса за това как ще стигнеш до Бергамо, като там кацаш?

Брадли, а в тези цени, които си писал включваш ли и другите екстри тип чек-ин онлайн 6 евро на посока, плащане с карта пак толкова и т.н.
Салонния багаж на Раян е с по-малки размери от този на Изиджет. Цената на Изиджет е ''крайна'', тази на Раян-не е (или поне допреди месец не беше).

# 686

имат, но полетите на 5 май са късно вечер  (кацат в 20,00 или 21,50 ч) и няма да хванеш полета за София

виж на сайта им http://www.ryanair.com/en

единия вариант е да се върнеш на 4-ти и да изкараш един ден в Бергамо, има какво да се види и прави  Peace

Даа и това е идея.Принципно исках да отида в Рим,но не намирах самолетни билети на добра цена,дори в нискотарифните авиокомпании,за това се спрях на варианта с Милано

# 687
В такъв случай не разбрах въпроса за това как ще стигнеш до Бергамо, като там кацаш?

Брадли, а в тези цени, които си писал включваш ли и другите екстри тип чек-ин онлайн 6 евро на посока, плащане с карта пак толкова и т.н.
Салонния багаж на Раян е с по-малки размери от този на Изиджет. Цената на Изиджет е ''крайна'', тази на Раян-не е (или поне допреди месец не беше).

За Бергамо се обърках Simple Smile

Включва ли се и в цената на Ryanair летищните такси или щом е вътрешен полет,няма такива?

# 688

За Бергамо се обърках Simple Smile

Включва ли се и в цената на Ryanair летищните такси или щом е вътрешен полет,няма такива?

включва
ето какво излиза при примерна резервация, нямат допълнителни такси! нещата са като при easyjet вече!

Flight
Going Out01/05/2013 08:20
Milan (Bergamo) » Rome (Ciampino)
Fare:   12.99 EUR
Administration Fee:   7.00 EUR
Taxes/Fees:   0.00 EUR
Italian Domestic VAT   2.77 EUR
Total Price:   22.76 EUR
Coming Back04/05/2013 06:45
Rome (Ciampino) » Milan (Bergamo)
Fare:   12.99 EUR
Administration Fee:   7.00 EUR
Taxes/Fees:   0.00 EUR
Italian Domestic VAT   2.77 EUR
Total Price:   22.76 EUR
 Total Price
Total Price   45.52 EUR
 Discount Pay by debit card: 45.52 EUR
 Pay by credit card: 46.62 EUR

regina di cuori, багажа е същия като на easyjet

летя е един и същи куфар за ръчен от 2009

Peace

# 689
...
Сега нямам време да пиша, по-назад в темата бях пускала на Мимии един линк за различни неща за разглеждане, ако тя го намери да го пусне, ако обича.

regina di cuori не съм сигурна, че намерих точно това, което имаш предвид, но ето един сайт с доста забележителности:
http://milan.arounder.com/

regina di cuori
Скрит текст:
Гледам те от известно време с новата премяна и ти направих още нещо за смяна.  Laughing Ще ти го пусна на ЛС, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт